• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bununla nasıl baş edecem? ruhum daraldı

ben yengemi ilk tanıdıgımda bile aklımdan abime uygun felan hiç birsey geceşrmedim o begenmiş almıs ha zaten uygunlar ama gerek yok. kıyafetlerinede birsey demem. ama yengemin bir teyzesi var benim kv ye gelininin giyimine bakmıyormusun karısmıyormusun demiş kuzenim duymus oda sagolsun benim gelinim nasıl giyecegini bilir demiş.sonra bida bakmadım yüzünezo teyzesi cok güleryüzlü idi beklemezdim zaten bukadar iyi görünendwn korkacaksın

Eşin evde mi? Şimdiye dek belli ettin mi? Etsen de etmesen de şöyle yap. Birden ağlamaya başla, eşin sorunca da ağlayarak anlat. Hiç beklemezdim, annem gibi bilirdim, kardeşim bilirdim, çok gücüme gitti de anlat. Başkaca kötüleme ve git yat konuşmasına fırsat vermeden. Sakın saklama içine atma.
Çok iyi yaa :KK48:

çok haklısın canım ben zaten onun şokunu hala atlatamadım..gözümü açtılar gerçekten..benimde nasibim buymuş sanırım.
ama hala gelecek haftayı düşünüyorum napsam ne etsem diye.hiç gidesim bile gelmiyor

Bence eşinize anlatın. Ama en baştan onları suçlamadığınızı, sadece normal olarak çok üzüldüğünüzü belirtin. Üzerine de yorum yapmayın o ne derse desin .. savunmaya geçemezse anlayabilir belki...

ne giyerseniz giyin hakkınızda bu şekilde konuşamazlar,
keşke sıcağı sıcağına, yüzlerine vursaydınız, artık söyleseniz de inkar edip kıvıracaklardır, o yüzden mesafenizi koyun, yeri gelirse söylersiniz de.

sanırım bu gidişle anlaticam sağolun desteğiniz için birazda olsun içime su serptiniz. ben daha çok uygun bir vakitte anlatıcam eşime yoksa bu içimden kalkmayacak anlaşıldı...

Ya aslında hani bir söz vardirya canım padişahın arkasından da atılır diye..Bence çok takılma ama duyman gerçekten çok şok etkisi olmuştur eminim..Ben mesela kv min benim arkamdan konuştuğunu hatta ne dediğini bile hayal edebiliyorum..cevresini çok eleştirir.Sizinkiler normalde de zaten dedikoducudur söylemeden durmazlar.sen onları tanımıyorsun bence.Bide öyle deselerde ben seni sevdiklerini düşündüm yinede.kiyafetine ciddi takiliorlar ve bu açıdan seni oğullarına yakistirmadiklarini düşünüyorum.Başka acidan değil bence.zaten soylemislerde.Muhafazakar yapidami eşinin ailesi? Kültür farkiniz cokmu?

Kızlar ne yapıcam bilmiyorum.Çok moralim bozuk..Bugün kayınvalidemi ziyarete gittim görümcemde ordaydı...ben çocuklarla ilgilenirken mutfakta dedikodumu yaptıklarını duydum hatta en başta üstüme bile alınmadım ama sonra adım geçince anladım Nasıl gücüme gitti anlatamam nasıl giyiniyor bu böyle falan diye konuştular hiç yakışıyor mu falan dediler hiç oğlumun yanına yakışmıyor dedi kayınvalidem hatta şaştım kaldım
görümcem bana karşı hiç öyle değildi.ama bildiğin çok kötü bir şekilde çekiştiriyorlardı:KK1:
Bütün gün suratım asık gezdim ve beni kızı gibi görüyordu çok samimiydik bir olumsuzluğumu görsün suratıma söylesin.O kadar yaşlı kadın niye böyle yapıyor??ve acayip soğudum ben bu kişilerden :anne: o kadar moralim bozuldu ki yüzlerini bile görmek istemedim yüzüme karşı deseler hiç gocunmam ama arkamdan böyle konuşmaları beni çok rahatsız etti eşime bu durumu anlatsam mı diye düşündüm ama olayı büyütmek istemedim.sizce nasıl davranmalıyım neler oluyor anlamıyorum güvenimi çok sarstılar.

yaklasik 13 gun evvel bir tumor ameliyati gecirdim ve ameliyat sonrasi ic kanama yasadim. tekrar ameliyata alinirken tansiyorum 3un altindaydi ve bayilmadan son duydugum soz, "narkozu kaldiramaz" idi. cok sukur ki kaldirdim, hayattayim.

ziyaret edilmeyi, bir ihtiyac var mi diye bana degil de ogullarina soru sorulmasini gec; kimse tarafindan halim dahi sorulmadi.

kayyum valide konsepti ne yazik ki bu, bu gercekle ne kadar cabuk yuzlesirseniz sizin icin o kadar iyi.

evet muhafazakarlar ama benim için sorun değildi zaten o kadarda eleştiri yaptıklarınıda duymadım başkalarına bide ben yeni gelini değilimki..bişey olsa bana söylese birşey demicem ama bunu arkamdan söylemesi hoşuma gitmedi işte eşim bile bana karışmıyor..bu benim çok tuhafıma geldi bide o kadar candan bir kadındı ki herkesi sever korurdu.. eşime söylesem eşim bana ne der onu çok düşünüyorum..ama dediğiniz gibi içimde kalacağına dışımda kalsın.

yaklasik 13 gun evvel bir tumor ameliyati gecirdim ve ameliyat sonrasi ic kanama yasadim. tekrar ameliyata alinirken tansiyorum 3un altindaydi ve bayilmadan son duydugum soz, "narkozu kaldiramaz" idi. cok sukur ki kaldirdim, hayattayim.

ziyaret edilmeyi, bir ihtiyac var mi diye bana degil de ogullarina soru sorulmasini gec; kimse tarafindan halim dahi sorulmadi.

kayyum valide konsepti ne yazik ki bu, bu gercekle ne kadar cabuk yuzlesirseniz sizin icin o kadar iyi.

canım çok büyük geçmiş olsun..bu kadar nasıl vicdansız olabilirler anlamıyorum ben kendi gelinime damadıma öyle bişey yaparmıyım düşünemiyorum bile ama bazı insanlar böyle..en çok yakıştıramadığım için içime bukadar oturdu.

Semurcan çok geçmiş olsun. Ufacık bebeğin var ne zorlanmışsınızdır kimbilir :( sen güçlü kadınsın halledersin, kimseye ihtiyacın yok. Şimdi iyi misin?

Konu sahibi önümüzdeki hafta gittiğinizde bugün kıyafetim nasıl, oğlunuza yakıştırabildiniz mi diye sor. Onlar mesajı alırlar sen merak etme.

evet muhafazakarlar ama benim için sorun değildi zaten o kadarda eleştiri yaptıklarınıda duymadım başkalarına bide ben yeni gelini değilimki..bişey olsa bana söylese birşey demicem ama bunu arkamdan söylemesi hoşuma gitmedi işte eşim bile bana karışmıyor..bu benim çok tuhafıma geldi bide o kadar candan bir kadındı ki herkesi sever korurdu.. eşime söylesem eşim bana ne der onu çok düşünüyorum..ama dediğiniz gibi içimde kalacağına dışımda kalsın.
Konu sahibi ben sizi anliyorum cunku benzer bir durum benim de basima geldi. Konum da var hatta. Insan o sirada buyuk sok yasiyor, beklemiyorsun cunku. Umarim kendinizi kisa surede toparlayabilirsiniz, insanlara da bu kadar guvenmeyin, ne yapacaklari hic belli degil.

canım çok büyük geçmiş olsun..bu kadar nasıl vicdansız olabilirler anlamıyorum ben kendi gelinime damadıma öyle bişey yaparmıyım düşünemiyorum bile ama bazı insanlar böyle..en çok yakıştıramadığım için içime bukadar oturdu.

siz kendinize yakisana odaklanin, herkes nihayetinde gercek yuzunu ortaya cikariyor.

Semurcan çok geçmiş olsun. Ufacık bebeğin var ne zorlanmışsınızdır kimbilir :KK43: sen güçlü kadınsın halledersin, kimseye ihtiyacın yok. Şimdi iyi misin?

cok tesekkur ederim, iyiyim ancak tabii ki kesikleri hissediyorum hala. toparlanmak zaman alacak.

O an tepki vermeliydiniz, artık inkar edeceklerdir "Yok biz seni konuşmuyorduk, yanlış anladın" filan diyerek.
Artık biliyorsunuz ki sizi giyiminize kadar çekiştiren, yargılayan insanlar, evlilik bağınız ile hayatınızda. Gardınızı alacak ve bundan sonraki benzer bir durumda "Belki yüzüme söyleyebileceğiniz dürüstlüğe erişirsiniz diye ilkini duymazlıktan gelmiştim, ancak huylu huyundan vazgeçmiyormuş. Beni büyük hayal kırıklığına uğrattınız" diyerek konuşma arasına dalacaksınız. Sonrasında mesafeyi buradan Çin'e kadar koyarsınız.

Hatta ikinciyi beklemeyin, ufaktan mesafe getirmeye başlayın.

zaten evden ayrılmadan önce de suratım çok asıktı ne oldu kızım falan diye sordu utanmadan ya bu nasıl bir iki yüzlülük ben anlamıyorum gerçekten..ben bunları mı hakettim nasıl güvenmişim şimdiye kadar.Bundan sonra mesafe koyucam ama aramıza...
çünkü zaten birdaha güvenebileceğimi sanmıyorum..ama şimdi en çok eşimi düşünmeye başladım onunla konuşacağım ama dediğim gibi ailesine toz kondurmuyor.ben bile şaşırmışken eşim buna nasıl inansın büyük ihtimal ciddiye almayacak.bir yandan diyorum ki hiç yansıtma.evliliğime zarar gelmesinden korkuyorum.hiç boşuna tadımızın kaçmasınıda istemiyorum ama olan yine bana oluyor..ama bir yandanda söyle gitsin diyorum ama işte..

Canım bence haftaya gitme eşine de konustuklarına artık arkamdan öle diye. Insanlarla aynı sofraya oturmak istmyrm de bi süre mesafe koy agırlıgını koy yoksa seni birseye tutmazlar tavrını koy ki bi daha kş sefere cesaret edemesinler bide eşine söle en cok zoruma giden yüzüme başka arkamdan başka konusan insanlar de

Back
X