• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bununla nasıl baş edecem? ruhum daraldı

Eşine söyle, bir daha da ugradigin haksızlıkları içine atma. Kadiniz diye hep güçlü olmak zorunda degiliz. Yok eşim alınır, yok kv tavır alır, yok bana cephe alırlar vs...vs... Üslubunu ayarla ve önce sen tavrını koy. Onlar o adamın ailesiyse sen de o adamın karısısin hiç kimse saygı çizgisini aşmamalı mesafe mesafe mesafeeeee

esine anlatma bence.gorimce ve kv ye mesafe koy soguk davran.ikiyuzlu insanlar mis sende gormus oldun boylece.yuzune gulup arkandan sayiyolar mis hangisi saymiyoki.cok takmissin sen ama bosver it urur kervan yurur.sosyal medya da aktifsen resim falan paylas iyice cildirt onlari.boyle bos insanlarida hic umursama

Eşin evde mi? Şimdiye dek belli ettin mi? Etsen de etmesen de şöyle yap. Birden ağlamaya başla, eşin sorunca da ağlayarak anlat. Hiç beklemezdim, annem gibi bilirdim, kardeşim bilirdim, çok gücüme gitti de anlat. Başkaca kötüleme ve git yat konuşmasına fırsat vermeden. Sakın saklama içine atma.
Anam o nasıl tavsiye kaç kişi de beğenmiş:D

Durduk yere ağlayabilen var mıdır, varsada vallahi ben ondan korkarım.

Eşin evde mi? Şimdiye dek belli ettin mi? Etsen de etmesen de şöyle yap. Birden ağlamaya başla, eşin sorunca da ağlayarak anlat. Hiç beklemezdim, annem gibi bilirdim, kardeşim bilirdim, çok gücüme gitti de anlat. Başkaca kötüleme ve git yat konuşmasına fırsat vermeden. Sakın saklama içine atma.

yalnız var yaa:KK53: efsane tavsiye:KK53:
şapka çıkarılır, konu sahibesi durduk yere ağlayabilirse bi' de ooh dadından yinmez :confused::confused:

Kızlar ne yapıcam bilmiyorum.Çok moralim bozuk..Bugün kayınvalidemi ziyarete gittim görümcemde ordaydı...ben çocuklarla ilgilenirken mutfakta dedikodumu yaptıklarını duydum hatta en başta üstüme bile alınmadım ama sonra adım geçince anladım Nasıl gücüme gitti anlatamam nasıl giyiniyor bu böyle falan diye konuştular hiç yakışıyor mu falan dediler hiç oğlumun yanına yakışmıyor dedi kayınvalidem hatta şaştım kaldım
görümcem bana karşı hiç öyle değildi.ama bildiğin çok kötü bir şekilde çekiştiriyorlardı:KK1:
Bütün gün suratım asık gezdim ve beni kızı gibi görüyordu çok samimiydik bir olumsuzluğumu görsün suratıma söylesin.O kadar yaşlı kadın niye böyle yapıyor??ve acayip soğudum ben bu kişilerden :anne: o kadar moralim bozuldu ki yüzlerini bile görmek istemedim yüzüme karşı deseler hiç gocunmam ama arkamdan böyle konuşmaları beni çok rahatsız etti eşime bu durumu anlatsam mı diye düşündüm ama olayı büyütmek istemedim.sizce nasıl davranmalıyım neler oluyor anlamıyorum güvenimi çok sarstılar.
Ben olsam eşimden hiç bişey saklamam dünyadaki en yakını karı-kocadir ne varsa söylenir. İlk şoylenim eş olsun onlar değil lafıni ilk sen yetiş kı anlasın ben biliyorum desin eşin.. için vicdanin rahat olsun
Ha biri yazmış Hic bı kayınvalide gelinleri kızı gibi görmez herkese gelinim deyip durur orası çok doğru..
Anne kız gelin hakkında çok konuşulur. Benim kv görümcemle neler neler konuşuyor da kulaklarını tıkladim her deyip geçtim tabi bozulurdum
ama dert anlatacak biri varsa oda kızı olur mutlaka.. gelinler yanlış anlar boburlanir kaynanayi sevmez o yüzden kaynanalar gelinleri sevmez seviyormuş gibi davranırlar işte benden bu kadar

kızlar bu sabah eşime anlattım..beni senin yanına yakıştırmıyorlar falan dediler kendimi çok kötü hissettim dedim..
eşimde dememişlerdir öyle yanlış anlamışsındır falan diye konuyu kapatmaya çalıştı. ismim geçti nasıl yanlış anlayabilirimki dedim bende.annesini savunmaya geçti boş yere olay çıkarma dedi konu kapandı öyle işe gitti.Tamda tahmin ettiğim gibi davrandı. daha kendimi eşime inandıramıyorum kendimi çok değersiz hissettim birde yalancı konumuna düştüm gözünde
bizim bir wp grubumuz var 2-3 arkadaşım birde eltim var grupta.içimi oraya döktüm bu olaydan sonra. eltim bana destek çıktı sağolsun kendisinin içi dışı birdir aklına ne gelirse söyler.benim tam tersim.hiç utanmaları yokmu boşver onları falan diye konuştu baya beni rahatlattı bir nebze olsun.konuşayımmı onlarla dedi bende yok sakın konuşma benim halletmem gerekenbir konu dedim sohbetimiz kaldı öyle.daha sonrasında beni görümcem aradı telefonunu açmadım sesini duymak bile istemedim..aradan bir saat geçmedi eltim mesaj atmış niye açmadın telefonu falan diye.anlayacağınız eltim konuşmuş haberim olmadan.o kadar tembihledim ama nafile.ardından yine telefonum çaldı açtım bu sefer dedi ki kızım olayı ne büyüttün sen bu kadar diye konuştu,cevap vermeme dahi izin vermedi.Üstüne giyimini falan sevmiyoruz yakıştırmıyoruz evet doğru ne olmuş yani sende düzgün giyinseydin de bizi konuşturmasaydın dedi ben donakaldım öyle.sonra ben hep böyleydim şimdimi farkına vardınız niye bu kadar ikiyüzlüsünüz davranışlarınızla dedikleriniz aynı mı şimdi diye konuştum.telefonu yüzüne kapattım. gerçekten başım ağrımaya başladı bir insan nasıl bu kadar terbiyesiz olabilir ya aklım almıyor. özür dileyeceğine söylediklerine bak.kızlar ben napıcam bilmiyorum bu yüzsüzlerle.kaç senedir hep canımlı kızımlı konuşanlar şimdi bana düşman kesilmiş.yemin ederim artık kaldıramıcam ben bu olayı şaşkınlıktan birşey diyemiyorum artık....

zaten eşim gelene kadar ağlamaktan bir hal oldum inanın eve gelirken dahi gözlerim doluyordu eşim çok alıngan çok korumacı bir insan ailesine toz kondurmaz gibime geliyor..açıkcası o huyundan da çekindim.Çocuk musun der şimdi bana ama içime oturdu inanın
Madem o kadar korumacı senıde korusun.

kızlar bu sabah eşime anlattım..beni senin yanına yakıştırmıyorlar falan dediler kendimi çok kötü hissettim dedim..
eşimde dememişlerdir öyle yanlış anlamışsındır falan diye konuyu kapatmaya çalıştı. ismim geçti nasıl yanlış anlayabilirimki dedim bende.annesini savunmaya geçti boş yere olay çıkarma dedi konu kapandı öyle işe gitti.Tamda tahmin ettiğim gibi davrandı. daha kendimi eşime inandıramıyorum kendimi çok değersiz hissettim birde yalancı konumuna düştüm gözünde
bizim bir wp grubumuz var 2-3 arkadaşım birde eltim var grupta.içimi oraya döktüm bu olaydan sonra. eltim bana destek çıktı sağolsun kendisinin içi dışı birdir aklına ne gelirse söyler.benim tam tersim.hiç utanmaları yokmu boşver onları falan diye konuştu baya beni rahatlattı bir nebze olsun.konuşayımmı onlarla dedi bende yok sakın konuşma benim halletmem gerekenbir konu dedim sohbetimiz kaldı öyle.daha sonrasında beni görümcem aradı telefonunu açmadım sesini duymak bile istemedim..aradan bir saat geçmedi eltim mesaj atmış niye açmadın telefonu falan diye.anlayacağınız eltim konuşmuş haberim olmadan.o kadar tembihledim ama nafile.ardından yine telefonum çaldı açtım bu sefer dedi ki kızım olayı ne büyüttün sen bu kadar diye konuştu,cevap vermeme dahi izin vermedi.Üstüne giyimini falan sevmiyoruz yakıştırmıyoruz evet doğru ne olmuş yani sende düzgün giyinseydin de bizi konuşturmasaydın dedi ben donakaldım öyle.sonra ben hep böyleydim şimdimi farkına vardınız niye bu kadar ikiyüzlüsünüz davranışlarınızla dedikleriniz aynı mı şimdi diye konuştum.telefonu yüzüne kapattım. gerçekten başım ağrımaya başladı bir insan nasıl bu kadar terbiyesiz olabilir ya aklım almıyor. özür dileyeceğine söylediklerine bak.kızlar ben napıcam bilmiyorum bu yüzsüzlerle.kaç senedir hep canımlı kızımlı konuşanlar şimdi bana düşman kesilmiş.yemin ederim artık kaldıramıcam ben bu olayı şaşkınlıktan birşey diyemiyorum artık....
Ya yuh ya hem suçlu hem güçlüler. Bu arayan görümcemiydi. Ne kadar hadsiz bir insanmış.
Sanane lafını öğrenin yahu Sanane !
Sanane deseydın. Valla benım kucuk görümce var senınkı gıbı aynı arkamdan onumden fıs fıs hemen ilk fırsatta sanane derım ben beğendım ettım ve bende ona yaparım bana yaptığını o kadar komplekslı bır ınsankı.

Ya yuh ya hem suçlu hem güçlüler. Bu arayan görümcemiydi. Ne kadar hadsiz bir insanmış.
Sanane lafını öğrenin yahu Sanane !
Sanane deseydın. Valla benım kucuk görümce var senınkı gıbı aynı arkamdan onumden fıs fıs hemen ilk fırsatta sanane derım ben beğendım ettım ve bende ona yaparım bana yaptığını o kadar komplekslı bır ınsankı.

evet görümcemdi.gerçekten hayret ettim dedim herhalde özür dileyecek ya da kabullenmeyecek.yüzsüz yüzsüz bide öyle giyinmeseydin sende konuşturmasaydın dedi.Ya şunu yazarken ağlıyorum kızlar benim ne kötülüğüm dokunmuş ki bunlara anlamıyorum gerçekten ne yapıcam bilmiyorum ya

Kayın valideniz ve görümceniz sizi bence bu konuda uyarmışlar ancak diz burnunuzun dikine gitmişsinizde olabilir.
Çevremdede denk geldiğim cidden giyinme özürlü kişiler var, insan arasa tarasa o uyumsuzluğu bulamaz o derece vasat.
Eşleri ise marka giyinen kişiler (karılarının öyle paçoz olmasına nasıl tepkisizler oda ayrı bir soru işareti kafamda)
Kaynananızda bence sizin iyiliğiniz için,oğlunun gözü birine bu yüzden kaydı kayacak diye endişeliyse sizin duyacağınız şekilde bu yönteme başvurmuş.
Heryer manken kaynıyor artık bence bir kendinize çeki düzen verin, bir kaynana gelinini güzelleştirmeye çalışıyorsa durum gerçekten vahimdir.

evet görümcemdi.gerçekten hayret ettim dedim herhalde özür dileyecek ya da kabullenmeyecek.yüzsüz yüzsüz bide öyle giyinmeseydin sende konuşturmasaydın dedi.Ya şunu yazarken ağlıyorum kızlar benim ne kötülüğüm dokunmuş ki bunlara anlamıyorum gerçekten ne yapıcam bilmiyorum ya
Hadsiz ya gercekten hadsiz.
Sana beğendırmek zorunda değilim deseydın sen bı yerını bil diceksin böykesıne.
Kralıyet soyu sankı.
Bede bizi gelininkini çok beğemem ama hep yalnızken canım şu sana daha cok yakısıyo derim aaa eşarbını şöyle yapsana yuzune yakısmıs derim yada ona yakıscağını dusunduğum bişey olursa alırım hemen.
İnsanlar cok kolay kırılır önemli olan yapıcı olmaktır.
Benım buyuk görümcem cok tatlıdır aynı sıtede komsuyuzda zaten iki kardes gibiyiz ama öbürü tam bir felaket zehir gibi dili var bana nasıl gelırse ona oyle gıderım öyle hakkından gelınıyo çünki.
İyiki şehir dısında ya.

Kayın valideniz ve görümceniz sizi bence bu konuda uyarmışlar ancak diz burnunuzun dikine gitmişsinizde olabilir.
Çevremdede denk geldiğim cidden giyinme özürlü kişiler var, insan arasa tarasa o uyumsuzluğu bulamaz o derece vasat.
Eşleri ise marka giyinen kişiler (karılarının öyle paçoz olmasına nasıl tepkisizler oda ayrı bir soru işareti kafamda)
Kaynananızda bence sizin iyiliğiniz için,oğlunun gözü birine bu yüzden kaydı kayacak diye endişeliyse sizin duyacağınız şekilde bu yönteme başvurmuş.
Heryer manken kaynıyor artık bence bir kendinize çeki düzen verin, bir kaynana gelinini güzelleştirmeye çalışıyorsa durum gerçekten vahimdir.
Yahu madem o kadar ıı nıyetlıler. İyi niyet nerelerıne kaçmış ?
Öyle fıs fıs dedıkodu yapcaklarına görümce gelsın abacım bak bu sana yakısmamıs şöyle mı gıyınsen yada gel hadı sana bişeyler alalı dese insan anlar zaten bu ne fıs fıs bide utanmadan aramıs heee koustuk sede öyle gıyımeseydın bizde kousmazdık demiş pes yanı kız belkı kötü giyiniyor olabılır ama bu taırlar falan rezalet.

hayır daha önce benimle hiç bir zaman böyle konuşmadılar giyimim hakkında tek laf bile etmediler zaten beni de böyle kabul ettiler kızım dediler.ben gayet normal giyiniyorum normal bir kadın nasılsa bende öyleyim daha özenliyim.hava olmuş kaç derece hep kapalı giyinemem ya.Marka takıntım falan yok. zaten olayda bu değilki..Bunca senedir bana övgüler yağdıran kv görümce bir anda düşman kesildi iki yüzlülük yaptı.Gelsin suratıma söylesin en başta bir hatam varsa kabulleneyim ama sırf biraz açık giyindim diyede hatalı olmam ki..melek gibi kadınların gerçek yüzlerini görmüş oldum

hayır daha önce benimle hiç bir zaman böyle konuşmadılar giyimim hakkında tek laf bile etmediler zaten beni de böyle kabul ettiler kızım dediler.ben gayet normal giyiniyorum normal bir kadın nasılsa bende öyleyim daha özenliyim.hava olmuş kaç derece hep kapalı giyinemem ya.Marka takıntım falan yok. zaten olayda bu değilki..Bunca senedir bana övgüler yağdıran kv görümce bir anda düşman kesildi iki yüzlülük yaptı.Gelsin suratıma söylesin en başta bir hatam varsa kabulleneyim ama sırf biraz açık giyindim diyede hatalı olmam ki..melek gibi kadınların gerçek yüzlerini görmüş oldum
Onlar demek hep yüzünüze gülüp, arkanızdan konuşmuş. Siz işlkez şimdi denk gelmişsiniz.
Eltinizde dahil hepsinden uzak durun, sınırlarınızı koyun derim

Onlar demek hep yüzünüze gülüp, arkanızdan konuşmuş. Siz işlkez şimdi denk gelmişsiniz.
Eltinizde dahil hepsinden uzak durun, sınırlarınızı koyun derim

allah bilir daha neler dediler düşünmek bile istemiyorum.normalde görseniz hemen seversiniz çok sevecen insanlar çevrelerine karşı gözümü boyamışlar meğersem.hemde sırf dizden birkaç cm kısa bir elbise giydim diye demedikleri kalmadı.ne desem boş..yazıklar olsun. Zaten telefonu açmadan önce dedim ki özür mü dileyecek yoksa kabullenmeyecek mi valla saydırmaya başlayınca öyle bir an durakladım noluyor ya dedim.bunca sene boyunca bana o kadar aksine davrandılar ki aklım almıyor nasıl bu kadar iyi rol yapmışlar diye.Eltim uzun yıllardır en yakın arkadaşım gibi mesafe koyamam ki ben üzgün olunca dayanamamış söylemiş kızamadım ona çünkü karakterini biliyorum istemeyerek kimsenin canını yakmaz..
Şimdi bu yetmezmiş gibi eşimin güveninide kaybediyorum sanırım sabahki tavırlarına karşılık akşam nasıl konuşurum.konuyu büyütme boş yere falan diye kapadı hemen konuyu. kv ve görümcem bu saatten sonra özürde dilese suratlarına bakmam zaten.hiç terbiye denen birşey yok ya.sanki çok büyük kötülük işlemişim gibi birde yağ gibi üste çıktı.

sinir oldum siniiiir! sen de bizi konuşturmasaydın ne demek be? istediğim gibi giyinirim eşim karışmıyorsa siz de konuşamazsınız diyecektin. sakın geri adım atayım deme eşine de ayrı sinir oldum bakalım görümcenin dediğini duyunca ne diyecek bu sefer

sinir oldum siniiiir! sen de bizi konuşturmasaydın ne demek be? istediğim gibi giyinirim eşim karışmıyorsa siz de konuşamazsınız diyecektin. sakın geri adım atayım deme eşine de ayrı sinir oldum bakalım görümcenin dediğini duyunca ne diyecek bu sefer

siz okurken sinir oldunuz birde beni düşünün..kafam allak bullak oldu başım ağrıdan çatlıyor ben normalde tartışmalara hiç gelemem ama yaşadığım olaya bak...eşimin gelmesini bekliyorum şuan gelsinde anlatayım bir.ama aynı zamanda ya evliliğim zarar görürse diye çok korkuyorum kızlar ....

Back
X