- 24 Ocak 2016
- 556
- 440
- 103
- Konu Sahibi Cilli_begonya
-
Ortak hesap kullanıyoruz kartım bende deMaaş kartın eşinde ise hemen al.
Evin masraflarını çaktırmadan eşine yükle, parası yetmeyince yaptığı hatayı anlayacaktır
Evin işlerine de ortak oluyor mu pekiOrtak hesap kullanıyoruz kartım bende de
Veren oldukça isteyenler istemekten vazgeçmezler.Onlar ayrı bir arsız eşiniz ayrı bir olay.
Sorun onlarda değil bana da alan olsa hayır demem.Eşinizi kontrol etmeniz lazım. Gerekirse sert çıkın. Bir iphone parası kolay kazanılmıyor daha çok harcarsınız bu gidişle.
Gayet ailede de sorun var.Veren oldukça isteyenler istemekten vazgeçmezler.Onlar ayrı bir arsız eşiniz ayrı bir olay.
Sorun onlarda değil bana da alan olsa hayır demem.Eşinizi kontrol etmeniz lazım. Gerekirse sert çıkın. Bir iphone parası kolay kazanılmıyor daha çok harcarsınız bu gidişle.
İşin fazlasıyla zor , sen de kendi ailene al canım bi altı ay maaşını har vurup harman savur başka türlü anlamaz bana göre.
Bunu boşamak farz vallahi. Böyle salaklık olmaz. Ben burdan sinirlendim.Benim ıphonum yok 12 yaşındakı kıza alındı ben kendime almasını bilmiyormuyum para biriktirelim ev alalım istiyorum sinirlerim çok bozuldu laf anlamıyor
direk ev alın bir tane. borcun altına sok ki başkasına harcama yapamasın.
Işin cok zor.Yatirim olabilecek birseye yoneltmeye calis.Kabul ederse ne ălă ,cunku bu konfordaki erkekler yatirima girmekte bile zorlaniyor.Merhaba sevgili kk üyeleri, eşim ve ailesi sorunum. Sürekli yeğenin eşimden bişey istemesi oyle istenen kıyafet oyuncak değil xbox, tablet, telefon akıllı saat vs bekarken eşim alıştırmış. Kışın ipad i bozulmuş eşimden yenisini istedi ben kavga kıyamet evdeki samsung hiç kullanılmamış tableti verdik ipad aldırmadım. Yeni evliyim görümcem hafta sonu ilk kez evime geldi neyse zaten sevmiyorum onları düğün üzeri yaptıklarından ama güler yüzlü davrandım bu akşam gidecekler öğleden sonra izin aldım eve geldim ki eşim yeğenını telefon almaya götürmüş hemde ıphoneben eve geldim eve yoktular arkamdan eşim gitmiş habire dayından iste diyorlar. Bu kişiler yoksul muhtaç değil olsa anlarım bizim daha evimiz bile yok karı koca memuruz eş kişisi laftan anlamıyor benim ne cimriliğim kalıyor ne paragözlüğüm sinirlerim bozuldu nasıl davranmalıyım lütfen akıl verin
ben gordum benim esimin ailesi bunlardan fazlaBenim ailem alsam annem giderken gizli gizli parasını koyar 3 alsam 5 verir ben böyle arsız insanlar görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?