Bununla ömür geçmez.

Cilli_begonya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2016
556
440
103
Merhaba sevgili kk üyeleri, eşim ve ailesi sorunum. Sürekli yeğenin eşimden bişey istemesi oyle istenen kıyafet oyuncak değil xbox, tablet, telefon akıllı saat vs bekarken eşim alıştırmış. Kışın ipad i bozulmuş eşimden yenisini istedi ben kavga kıyamet evdeki samsung hiç kullanılmamış tableti verdik ipad aldırmadım. Yeni evliyim görümcem hafta sonu ilk kez evime geldi neyse zaten sevmiyorum onları düğün üzeri yaptıklarından ama güler yüzlü davrandım bu akşam gidecekler öğleden sonra izin aldım eve geldim ki eşim yeğenını telefon almaya götürmüş hemde ıphone ben eve geldim eve yoktular arkamdan eşim gitmiş habire dayından iste diyorlar. Bu kişiler yoksul muhtaç değil olsa anlarım bizim daha evimiz bile yok karı koca memuruz eş kişisi laftan anlamıyor benim ne cimriliğim kalıyor ne paragözlüğüm sinirlerim bozuldu nasıl davranmalıyım lütfen akıl verin

E dayı, imkanı var ve yapıyor.
Onu engellemek yerine harcadığı kadar bir tutarı siz de ortak hesabınızdan kendinize çekin, biriktirin, harcayın ya da ailenize verin.

Bana da fazla paragöz geldiniz kusura bakmayın.
Ha evinizde yiyecek yemek olmaz anlarım ama bunları alabiliyorsa imkan var demektir.

Veren oldukça isteyenler istemekten vazgeçmezler.Onlar ayrı bir arsız eşiniz ayrı bir olay.

Sorun onlarda değil bana da alan olsa hayır demem. Eşinizi kontrol etmeniz lazım. Gerekirse sert çıkın. Bir iphone parası kolay kazanılmıyor daha çok harcarsınız bu gidişle.

Memur maaşıyla yeğene İphone telefon almak nasıl mantıksızlıktır

Ortak hesap kullaniyormussunuz kullanmayın. Zorunlu harcamalar dışında ,kendinize harcayın yada birikim yapın.
Zor bir ihtimal ama darda kalırsa bir aydınlanma yaşar belki eşiniz.

Benim ıphonum yok 12 yaşındakı kıza alındı ben kendime almasını bilmiyormuyum para biriktirelim ev alalım istiyorum sinirlerim çok bozuldu laf anlamıyor

Gayet ailede de sorun var.
Alınacak telefon tahminen ne kadardır? İnsan işini gücünü bildiği, yeni evli, borcu harcı olma ihtimali yüksek kardeşine, çocuğu için o telefonu aldırmaz.

Suçun büyüğü este tabi ama görümce de sıkıntı var.

Işin cok zor.Yatirim olabilecek birseye yoneltmeye calis.Kabul ederse ne ălă ,cunku bu konfordaki erkekler yatirima girmekte bile zorlaniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…