Bununla ömür geçmez.

Zaten onlar gaza getiriyor çıban başı onlar

Benim ailem alsam annem giderken gizli gizli parasını koyar 3 alsam 5 verir ben böyle arsız insanlar görmedim

Gerekirse ailene gönderiyormuş gibi yapıp ayrı bi hesaba bile atabilirsin, yahu git altın al tüm maaşınla banka hesabına koy, senden para isterse de ne paragözlülüğünü bırak ne cimriliğini.

Erkekler iki memur olunca dunyayi kurtarırız zannediyorlar
Zamaninda aileye yedire yedire doyuramıyorlar
Bazi anneler özellikle erkek çocuğuna oyle yuk vermislerki evlensen dahi bizim gelirimizi sen sağlayacaksın oyle bagimlilik yaratmislar ki cocuklar anenm bize hakkini helal etmeyecek konumda

ortak hesap diye birşey kabul etmem ben ,

eşim evin bütün masrafını karşılar eksik kalırsa ben takviye çıkarım ,

Maaş kartın eşinde ise hemen al.
Evin masraflarını çaktırmadan eşine yükle, parası yetmeyince yaptığı hatayı aanlayacaktır.
Daha da olmuyorsa bir borca sok eşini, başka türlü zor düzelir

+111111

Yola getirmeye çalışacağım da nasıl
Paranızı ortak hesaba yatırmayın. Özel ihtiyaç hariç harcamayın. Yeğenine telefon alacağına önce evini geçindirsin bakalım tek başına. Ev işlerine falan ortak olduğunu sanmıyorum zaten. Hem ev işi yapıp hem de para vermeyin. O para sizin sadece.

Sizin durumunuz iyi diye istiyorlardir , esinizle konusmaniz gerekiyor bu konuyu
Mesela benim erkek kardesim de oglumu cok sever , gecenlerde ogluma demis ne istiyorsun sana hediye alacagim , oglum da dayi para harcama istedigim bir kulaklik var ama anneannemden isteyecegim onun daha cok parasi var demis
Kardesim gulerek anlatti bana , hediye de alinmiyor sipaya diye , esiniz o yuzu vermis , cocuga degil esinize kizin ve onunla cozun sorununuzu

Son düzenleme:
Bi kere ortak hesap açtık şuan birikmiş biraz paramız var ya ona güveniyor bu adamla hiç bişey olmaz
Bir kere açtınız diye öyle devam etmek zorunda değil ki.
Atmayın o hesaba artık para.
Yoksa siz biriktirirsiniz eşiniz gidere harcar böyle.

ortak hesap diye birşey kabul etmem ben ,

eşim evin bütün masrafını karşılar eksik kalırsa ben takviye çıkarım ,

+111111
Benimde kafamın basmadığı tek konu bu ortak hesap meselesi....

Adam evdeki her işe ortak oluyor mu?
Misafir gelince benimle birlikte hazırlık ve temizlik yapıyor mu?
Onun ailesine gelinlik yaptığım ölçüde benim aileme damatlık yapıyor mu?
Bebegi benimle birlikte karnında taşıyor mu?
Geceleri ben bebe emzirmeye kalkınca o da kalkıyor mu?
Çocuklar hasta iken benimle birlikte sabahlıyor mu?

Niye herşeyi tek başıma yaparken adamın ev geçindirmesine ortak olacağım ki....

Nerde adalet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…