- Konu Sahibi Cilli_begonya
-
Ahaaa benim eski esim de bu cumleyi kurardi.Ama boyle para birikmeyecegini de bilmezdi.Para biriktirecekmiş çok kredi çekmeye karşı ben boyle enayilik görmedim
Zaten onlar gaza getiriyor çıban başı onlarGayet ailede de sorun var.
Alınacak telefon tahminen ne kadardır? İnsan işini gücünü bildiği, yeni evli, borcu harcı olma ihtimali yüksek kardeşine, çocuğu için o telefonu aldırmaz.
Suçun büyüğü este tabi ama görümce de sıkıntı var.
Benim ailem alsam annem giderken gizli gizli parasını koyar 3 alsam 5 verir ben böyle arsız insanlar görmedim
Bunu boşamak farz vallahi. Böyle salaklık olmaz. Ben burdan sinirlendim.
Yerinizde olsam birkaç ay maaşından kendim hariç bir kuruş para harcamazdım.Zaten onlar gaza getiriyor çıban başı onlar
Ne yapmayı düşünüyorsunuz şu an?Zaten bende son göremiyorum ya beni bu hasta edecek başka bi yol yok. Ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan giseceksin
Yerinizde olsam birkaç ay maaşından kendim hariç bir kuruş para harcamazdım.
Ne yapmayı düşünüyorsunuz şu an?
Maaş kartın eşinde ise hemen al.
Evin masraflarını çaktırmadan eşine yükle, parası yetmeyince yaptığı hatayı aanlayacaktır.
Daha da olmuyorsa bir borca sok eşini, başka türlü zor düzelir
Yarısını çekemez misiniz?Bi kere ortak hesap açtık şuan birikmiş biraz paramız var ya ona güveniyor bu adamla hiç bişey olmaz
Paranızı ortak hesaba yatırmayın. Özel ihtiyaç hariç harcamayın. Yeğenine telefon alacağına önce evini geçindirsin bakalım tek başına. Ev işlerine falan ortak olduğunu sanmıyorum zaten. Hem ev işi yapıp hem de para vermeyin. O para sizin sadece.Yola getirmeye çalışacağım da nasıl
ortak hesap diye birşey kabul etmem ben ,
eşim evin bütün masrafını karşılar eksik kalırsa ben takviye çıkarım ,
+111111
Vadeli dolar hesabındaYarısını çekemez misiniz?
Bir kere açtınız diye öyle devam etmek zorunda değil ki.Bi kere ortak hesap açtık şuan birikmiş biraz paramız var ya ona güveniyor bu adamla hiç bişey olmaz
Benimde kafamın basmadığı tek konu bu ortak hesap meselesi....ortak hesap diye birşey kabul etmem ben ,
eşim evin bütün masrafını karşılar eksik kalırsa ben takviye çıkarım ,
+111111
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?