Madem paranız ortak, siz de alin karsiniza konuşun
"Biz bir aileyiz, bütçemiz ortak ve bu ortak bütçeden ev harici seyler icin kök aile de olsa birbirimize danismadan harcama yapamayız
Eger sen boyle harcamalar yapacaksan o zaman ev alalim krediye öde, illa birikim diyorsan har vurup harman savurmayacaksin. Ben onay vermeden yegenine telefon aldin rizam yok, böyle devam edecek ve beni yok sayacaksan ben de hesabimi ayırıyorum, şu harcamalar sana ait " seklinde konuşun. Gerekirse siz bütçenizi ayırın, harcamaları da tek tek sayip ona yükleyin. Ya da paranin yönetimini elinize alın. Bekarken harcamis olabilir ama artik evli bir adam ve size danışmak zorunda.
Millet de memuruz diye bizi holding sahibi sanıyor valla, bana da nasilsa memursun diye sömürmeye çalışıyor insanlar. Kazanin kpssyi siz de memur olun napiyim yani!
Ben de kardesime ilk atandigimda laptop.almistim cocuk hala onu kullanıyor 7 sene oldu, yenileyelim diyorum kiyamiyor 100.lira versem borc kabul.ediyor. Millet yemeye alışmış, biraz cekin elinizi eteginizi. Hatta sert çıkın. Gözümden düşüyorsun, saygim.sevgim azalıyor gibi vicdanina da dokunabilirsiniz. Artik esiniz neyden etkilenirse oradan vurun, burada ben bile sinir oldum.