Selamun aleykum kızlar. Bu hasta oldugum kadar hıç bı sene hasta olmadım. Ama beni yıpratan sey hastalıktan çok ailemimd sık sık sen çürüksün demesi. Halbuki kim ister hasta olmak.midem ben bıldim bilelı hassas. 4 litre su ıcen biriydim mıdem hıç su toplamazdı ama artk 1 yudum ıçsemde mıdem su topluyo. Buda bend halsizlik,bulantı yapiyo.en çok bu mıdemden hasta oluyorum. Bi önerinız war mı?
Toplu olarak cewap wereyim kızlar ben 5sene önce gttim doktora gastrit ulser reflu wardi. Ilaç werdi 1torba snra geçtı agrım. 1sene rahat ettim. Snra gene bsladi kudret nari kullandm 1ay. Btn sorunum geçtı. 3senedir midem iyiydi. Bu 2aydir kötu. Tekrar kudret nari alcm nasipse. Kefirde alcam inSAllah. Ama bi insan hasta olunca ndn çürük diye kızarlar ki
Aile buyukleri evet yemek nrmal yiyorum ama onların gözunde az.yemek yemiyorsaniz daha doğrusu size çürük diye kizanlara oranla çok az yiyorsaniz ondan diyorlardır.
diyenlerde muhtemel belli yaş üstü aile buyukleridir.yanılıyor muyum aceba?
Aile buyukleri evet yemek nrmal yiyorum ama onların gözunde az.yemek yemiyorsaniz daha doğrusu size çürük diye kizanlara oranla çok az yiyorsaniz ondan diyorlardır.
diyenlerde muhtemel belli yaş üstü aile buyukleridir.yanılıyor muyum aceba?
Alışkanlık olmuş sanırmÇok geçmiş olsun. Allah şifa versin, ailenin tutumunu doğru bulmadım, bu söylemler seni psikolojik olarak çok etkiliyordur. Doktora görünmen daha iyi sanki.
Konu dışı olacak ama neden 'v' yerine 'w' kullanıyorsun? Ben gerçekten üzülüyorum bu şekilde yazanlara. Kendini Türkçe ifade ediyorsan kendi alfabemizi kullanmalısın.
Alışkanlık olmuş sanırm
onların gözünde az değil hiç yemiyorsunuzdur:))Aile buyukleri evet yemek nrmal yiyorum ama onların gözunde az.
Toplu olarak cewap wereyim kızlar ben 5sene önce gttim doktora gastrit ulser reflu wardi. Ilaç werdi 1torba snra geçtı agrım. 1sene rahat ettim. Snra gene bsladi kudret nari kullandm 1ay. Btn sorunum geçtı. 3senedir midem iyiydi. Bu 2aydir kötu. Tekrar kudret nari alcm nasipse. Kefirde alcam inSAllah. Ama bi insan hasta olunca ndn çürük diye kızarlar ki
Tavsiyelerinize uyucm insAllah. Smdi kudret narı almaya gdiyorum insAllah ıyi gelronların gözünde az değil hiç yemiyorsunuzdur:))
onlar için sağlamlık=yemek
az yemek= çürükluk
bence takmayin kafanıza.
herkesin bünyesi farklı.
ama laf anlatmaniz zordur.
sofraya oturunca gürültülü yiyin.
kaşık şakirdatin
dert etmeye değmez bence he deyin geçin olmadi.sağlığınızla ilgili bir sorununuz yoksa kimin ne dediğini onemsemeyin
Doktor meraklisi bile diyolarHastalık bu keyfi yaptığın bir şey değil ki bağzı insanlar boş boğaz neye yorum yapacaklarını şaşırıyorlar
Doktor meraklisi bile diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?