Bupsi'nin Evi

eviniz cook hos ozellikle salon cok hosuma gitti... ama amaaaaa amaa yataktaki minik kopeginize bayildim
cok seviyorum yaa kopekleri cokkk...
neyse iyi gunlerde oturun:16:

Çok teşekkür ediyorum begenmenize cok sevindim. Hele oğlum raja yı begenip mesaj atmanıza daha da cok sewindm:)) evimiz onla daha da guselleşiyor:))

Tekrar cok teşekkürler:))

Çok teşekkür ediyorum begenmenize cok sevindim. Hele oğlum raja yı begenip mesaj atmanıza daha da cok sewindm:)) evimiz onla daha da guselleşiyor:))

Tekrar cok teşekkürler:))

onlar okadar sadik ki o kadar tatlilarki allah onlari hayvan sevmeyenlerin elinden korusun....!!!
rica ederim ne demek....:16:

Valla ne yalan söyleyim fotograflara gülümseyerek baktim, o kadar hos ki.. civil civil, kipir kipir tam genç evi :-)
Her yerinde güzel detaylar var, çok hos ve çok zevkle dösenmis, güle güle oturun.

Valla ne yalan söyleyim fotograflara gülümseyerek baktim, o kadar hos ki.. civil civil, kipir kipir tam genç evi :-)
Her yerinde güzel detaylar var, çok hos ve çok zevkle dösenmis, güle güle oturun.

Coook teşekkürlerr:)) aslında 1 sen eonce yeni evimize gectik onların resimlerinide en yakın zmnda koycm inşş:))

yemek odası ve koltuklarınızı nerden ve kaça aldınız cnm cok hoşlar:54::54:

Salonunuz zevkle dosenmıs.
Gule gule oturun..

lambaderin aşırı derecede hoşşuma gitti bende almayı düşünüyorumda acaba nerden nekadara aldın

Salon :)) :nazar:

2i4yfn.jpg

2n0myz7.jpg
,

2efuwwn.jpg

1z5rrio.jpg

Oturma odası :)) :nazar:

a0dhye.jpg

112624g.jpg

Mutfak :)) :nazar:

351iz50.jpg

33uzcd3.jpg