• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bupsi'nin Evi

eviniz cook hos ozellikle salon cok hosuma gitti... ama amaaaaa amaa yataktaki minik kopeginize bayildim
cok seviyorum yaa kopekleri cokkk...
neyse iyi gunlerde oturun:16:

Çok teşekkür ediyorum begenmenize cok sevindim. Hele oğlum raja yı begenip mesaj atmanıza daha da cok sewindm:)) evimiz onla daha da guselleşiyor:))

Tekrar cok teşekkürler:))

Çok teşekkür ediyorum begenmenize cok sevindim. Hele oğlum raja yı begenip mesaj atmanıza daha da cok sewindm:)) evimiz onla daha da guselleşiyor:))

Tekrar cok teşekkürler:))

onlar okadar sadik ki o kadar tatlilarki allah onlari hayvan sevmeyenlerin elinden korusun....!!!
rica ederim ne demek....:16:

Valla ne yalan söyleyim fotograflara gülümseyerek baktim, o kadar hos ki.. civil civil, kipir kipir tam genç evi :-)
Her yerinde güzel detaylar var, çok hos ve çok zevkle dösenmis, güle güle oturun.

Valla ne yalan söyleyim fotograflara gülümseyerek baktim, o kadar hos ki.. civil civil, kipir kipir tam genç evi :-)
Her yerinde güzel detaylar var, çok hos ve çok zevkle dösenmis, güle güle oturun.

Coook teşekkürlerr:)) aslında 1 sen eonce yeni evimize gectik onların resimlerinide en yakın zmnda koycm inşş:))

yemek odası ve koltuklarınızı nerden ve kaça aldınız cnm cok hoşlar:54::54:

Salonunuz zevkle dosenmıs.
Gule gule oturun..

lambaderin aşırı derecede hoşşuma gitti bende almayı düşünüyorumda acaba nerden nekadara aldın

Salon :)) :nazar:

2i4yfn.jpg

2n0myz7.jpg
,

2efuwwn.jpg

1z5rrio.jpg

Oturma odası :)) :nazar:

a0dhye.jpg

112624g.jpg

Mutfak :)) :nazar:

351iz50.jpg

33uzcd3.jpg