• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bupsi'nin Evi

Yani inox temizlik malzemleri war onları kullanırsan bi sorun olmaz...

çok güzel evnizi,özellikle fotoraf ağacını çok beğendım güle güle mutlulukla oturun :))

buarada bişey sorabilirmiyim, üçlü sehpanızı nerden ve kaça aldınız. çok hoşmuş bende alcamda :))

çok zevklisiniz ayrıca çok orjinal şeyler gördüm evinizde güle güle oturun :) bir şey soracağım mesajların hepsini okumadım belki daha önce sorulmuştur kusura bakmayın öyleyse :) duvar stickeri ile koltuklarınız aynı desen galiba birlikte mi satılıyor uydurdunuz mu yoksa özel yapım mı?

çok zevklisiniz ayrıca çok orjinal şeyler gördüm evinizde güle güle oturun :) bir şey soracağım mesajların hepsini okumadım belki daha önce sorulmuştur kusura bakmayın öyleyse :) duvar stickeri ile koltuklarınız aynı desen galiba birlikte mi satılıyor uydurdunuz mu yoksa özel yapım mı?

Şanslıydım sticker ve koltuk kuması bakımından sanırım:)) ben uydurdum onları:)) Cok teşekkür ederimmm begendiginize sevindim:))

fotoğraf ağacı ve köpekli çamaşırlık çok hoş detaylar olmuş.
güle güle oturun!

ev çok güzelde,köpekcik biraz ürküttü beni,pek hoşlaşmayızda birbirimizden :)

harika evin cnm gle güle oturun...

Eviniz çok güzel.Koltuk takımı ile duvardaki sticker harika uymuş.Mutfakta çok güzeldi.Mutluluklar dilerim:)

ne güzel evin var allah güle güle oturmak nasip etsin

eve eşyalara bayılldımm çok şıkk rabbim güle güle oturmayı nasip etsin :16:

Back
X