Bupsi'nin YENİ Evİ:))

eski evini çok iyi hatırlıyorum ozaman da eşyalarını çok beğenmiştim. yeni evinde de muhteşem olmuş. güzel günlerde oturun inşallahh:)

eviniz büyük ve ferah cok begendim. Güle gùle oturun

Eviniz cok gzel olmus. Buyuk de galiba bayagi. Cok fazla esya ile doldurp ferahligini bozmamissiniz. :nazar:
Allah bir omur boyu saglikla huzurla agiz tadiyla oturmayi nasip etsin ins.

çok çok zevkli ve uyumlu döşenmiş ağız tadınız bozulmadan huzurla oturun inşAllah:nazar::nazar::nazar:

ayy evine bayıldım çok modern çok şık olmuşşş özellikle salon yatak odası ve banyo harika olmuş yeni evinde sağlıkla mutlulukla otur inşallah canm:nazar:

salonunaaa bayıldımmmm:16:yatak odanda hoş fakat salonunda kullandığın zevk yatak odasına yansımamaış gibi sanırım salonunu sen yatak odasını eşin seçti:31:Güle güle oturun darısı başıma yaa salona bittim:16:

salonunaaa bayıldımmmm:16:yatak odanda hoş fakat salonunda kullandığın zevk yatak odasına yansımamaış gibi sanırım salonunu sen yatak odasını eşin seçti:31:Güle güle oturun darısı başıma yaa salona bittim:16:

Hyr eşim seçmedi:)) o da benim zevkim. Karanlıkta uyudugum için daha koyu renkler ve biraz daha ışıltı istedim:))

Ew ew değil saray mübarekk :) kaça mal oldu ayıp olmaYACAKsa? :D

çok güzel bir ev. mobilyalar güzel. mutfak-oturma odası özellikle çok keyifli gözüküyo. güle güle mutlulukla oturun inş.

balkonunuza hayran kaldım çok güzel hele o yapay çime bayıldım resmen çok güzel gösteriyor güle güle oturun inş

Çok şık döşemiş beğendim gerçekten.Güle güle oturun :16:

Back
X