Burada yazdıklarınızdan sizi tanıyan akraba yakın eş dost çıktı mı

Umarım çıkmaz cikarsa rezalet . Ben de şeyi merak ediyorum. Hanı aldatilma konulari çok ya bdvde ya ikinci kadınlar bilmeden esas kadına moral verip bırak o sirifsiz yüzünden moralini bozma vs diyorlar mıdır ? Diyorlarsa çok garip çünkü

O değil de yemin edıyorum bazen gençken aşık oldugum adamın hanımın acaba burada mı dıye konuları o gozle okuyorum hani kötü bişey okusam içim rahatlıycak

O değil de yemin edıyorum bazen gençken aşık oldugum adamın hanımın acaba burada mı dıye konuları o gozle okuyorum hani kötü bişey okusam içim rahatlıycak
He valla aynen bende
Simdi ben taa lisedeyken cok yakiskli bir platonik askim vardi gecen biri konu acmis esim cok yakiskli diye aha dedim buldim karisini sanki dunyadaki tek yakiskli oymus gibi

Aha eltiler sac bas yolusur simdi
Ya ben bekarim ama evlensem cok resmi olacam simdiden radikal kararlarim var kk sayesinde gorumce kv ve elti bermuda seytan ucgeninden simdiden nefret ediyorum
Resmiyet güzel şey ya tavsiye ederim
Eltimle toplasan 10 kere konuşmamışımdır. 1,5 sene oldu evleneli.
Zaten uzağız

Kızlar çok tatlısınız sizi seviyorum. Bizi üzen ölsün be nasıl kıyıyorlar anlamıyorum. Hayırlı geceler

Kizlar allah iyiliginizi versin gece gece iyi güldüm :) iyi geceler diliyorumm :) elticikler görümcecikler neyseki bende çöpsüz üzümüm hiç biri yok
İyi geceler kızlar. Belkide kuzenim , belki de kankamsınız.belki de halamsınız Bilemedim şimdi

Aman amannnnn
Ama bazen ikinci kadını koruyan tiplerden şüphelenmiyor değilim

Saliha bu nazli ne yalpti kiz sana.
Bu arada kankam salis dedim kiz olu taklidi yapiyor benm kim oldugumu bilsen salicigim cok sevibirdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…