Buradaki evli kadınlara imreniyorum

Ben 9 aylık evliligime dayanarak söylüyorum

Sevdıgın ve en önemlisi güvendigin biri varsa evlen

Evlilik çok güzel

Ama eşin iyi biriyse

Sana güveniyorsa

Bekarken bu kadar rahat degıldım ben

Allahıma şükürler olsun .

Ama temiz aile çocuğu olmalı sevgilerimle :KK68::KK68:
Ablam ya teniz aile çocuğu :KK70::KK70:

sakın evlenmiş olmak için evlenme. ben kurtulmak için evlendim ama çıkıyordum zaten ve olay evliliğe doğru gidiyordu eşim de kurtulmak istiyordu ailesinden... açtığım koknulardan anlayabilirsin önceki hayatımı... evlenmiş olmak için evlenilmez herşeyden önce evini geçindirebilmen gerek

Evlilik güzeldir, Karşında psikolojisi normal bir insan varsa eğer. Bu hem kadın hem erkek icin geçerli.
katiliyorum
kesinlikle psikolojisi iyi olmali. Bazi pasif agresif tipler var ki kisa surede kendilerini ele vermiyorlar. Malesef cok yakinim olan birilerinin evliliklerii bu yuzden bitti. Birinin karisi pasif agresif digerinin kocasi sizofren tarzi biseydi.

sakın evlenmiş olmak için evlenme. ben kurtulmak için evlendim ama çıkıyordum zaten ve olay evliliğe doğru gidiyordu eşim de kurtulmak istiyordu ailesinden... açtığım koknulardan anlayabilirsin önceki hayatımı... evlenmiş olmak için evlenilmez herşeyden önce evini geçindirebilmen gerek
Ahh canım... Peki şimdi nasilsiniz

Evlilik doğru insanla olduğu zaman tabi ki imrenilecek kadar güzel anne olmak ta çok güzel ama acele etmemek gerek diye düşünüyorum.

Evliliğin kısaca anlatımı şu ;
Beynimizde şimdiye kadar çalışmamış bütün noktaları çalıştırmasıdır..
İyi kötü her türlü akıl edemediğin yönlerin meydana çıkar.
Ayrıca sabır sahibi de olursun.. Güçlenirsin..

Sonuna kadar size katılıyorum aynen de öyle ne de güzel özetlemişsiniz gerçekten.. evlendim de noldu? Kaynanayla yasadım görümcelerimle de yasadım. Evlilik nedir evlendim mi noldu dedim. Neler nelerrrr daha.... evlenilmeyecek gibi durum söz konusu değil ama. Çok iyi tartmak lazım. Çok iyi hemde. Çok sorumluluk ister. Çok iyi ölçmek ister.... ve suan bosanma için bekliyorum. 6 aylık daha yepyeni evliyim.

Vallahi bende yeni evliyim. 3 yıllık ilişkimiz mutlu sonla nihayete erdi sonunda :KK68: Evlenin evlenin, herkese evliliği öneriyorum. Konu sahibi sanada öneriyorum.. Harika birşey. Ancak doğru insanla ve doğru zamanda olursa :KK54:

Back
X