- 22 Nisan 2010
- 374
- 543
- 303
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seni boşa sevmiyorum :)Buradaki kadınların çoğunun evli olmasının sebebi, evlilerin çoğunun dert sahibi olması.![]()
Ablam ya teniz aile çocuğuBen 9 aylık evliligime dayanarak söylüyorum
Sevdıgın ve en önemlisi güvendigin biri varsa evlen
Evlilik çok güzel
Ama eşin iyi biriyse
Sana güveniyorsa
Bekarken bu kadar rahat degıldım ben
Allahıma şükürler olsun .
Ama temiz aile çocuğu olmalı sevgilerimle![]()
Temiz aile cocugu diyorum ablamNeden bu kadar güldünüz :)
Hahahah inşallah diyelim cnmCanimsin ya dugunume alayinizi çağırcam öpüyorum bir suru :***
katiliyorumEvlilik güzeldir, Karşında psikolojisi normal bir insan varsa eğer. Bu hem kadın hem erkek icin geçerli.
Ahh canım... Peki şimdi nasilsinizsakın evlenmiş olmak için evlenme. ben kurtulmak için evlendim ama çıkıyordum zaten ve olay evliliğe doğru gidiyordu eşim de kurtulmak istiyordu ailesinden... açtığım koknulardan anlayabilirsin önceki hayatımı... evlenmiş olmak için evlenilmez herşeyden önce evini geçindirebilmen gerek
daha iyi oturttuk bazı şeyleri kısmet işte.... ilk 2-3 sene zor geçiyor ve kv ile vıcıklaşmamak gerek onu anladım mesafe iyidirAhh canım... Peki şimdi nasilsiniz
Aynen canım yaa Rabbim mutlu eder sizi :)daha iyi oturttuk bazı şeyleri kısmet işte.... ilk 2-3 sene zor geçiyor ve kv ile vıcıklaşmamak gerek onu anladım mesafe iyidir
inşallahAynen canım yaa Rabbim mutlu eder sizi :)
Evliliğin kısaca anlatımı şu ;
Beynimizde şimdiye kadar çalışmamış bütün noktaları çalıştırmasıdır..
İyi kötü her türlü akıl edemediğin yönlerin meydana çıkar.
Ayrıca sabır sahibi de olursun.. Güçlenirsin..