Buradaki evli kadınlara imreniyorum

Tabiki tavsiye ediyorum en önemlisi bir çocuğu olmalı insanın tabi bunun için koca şart :KK50: evlat güzel şey vesselam evlilik te tabiki Problem oluyor çözülüyor yine oluyor bir kısır döngü dört dörtlükevlilik ve eş yoktur sanırım ama en sevdiğim şaka yollu laf sokmak hem gülüyorsun hem geçiriyorsun tabi oda aynısını yapıyor bu sefer kırılmıyorsun kaşarlanıyorsun kavga da etmiyor sun

Hepimiz sevilmek, değer görmek isteriz.. Aşık olmak, aşık olunmak isteriz elbette..

Kötü şeyler yaşayacağız diye, evlenmekten-aşık olmaktan kaçamayız, sonuçta öleceğiz diye yaşamaktan vaz mı geçiyoruz dimi

Ortaokulda dahi insan bazen hayaller kurar geleceğiyle ilgili.. Ama icraate dökmek için belli bir yaş-yaşanmışlık da gerekir

Hayallerinin seni üzmesine izin verme. Sevilmek-evlenmek iste ama evlenemedim-evde kaldım diye sakın kendini yıpratma
Böyle güzel kadınlar var diye Allaha tesekkur etmeliyim sanırım çok tesekkur ederim

Dogru kisiyi bulmussan tabi ki evlenmelisin. Memlekete anneme geldik ama bugunluk Esim teyzesinde kalacak. Pek ayri kalmadik özledim mesela. Simdi mesajlasiyoz sevgili gibi. :) dogru kararlarla her sey guzel olabilir.

Bazı uyumlar yakalanmışsa, iyi yanları ağır basan bir yaşam biçimi..

kısa ve öz : evliler bekarlara özenir bekarlar evlilere,fakir zengine özenir zengin bilmem kime,hayatta herkes deneyimlemediği şeylere özlem duyar meraktan... ama çoğu zaman hayal kırıklığıdır sonuç.. bazen elde olanın belkide en iyisi en hayırlısı olabileceği sık sık akla getirilmeli o anki duruma şükretmelidir.insan uzun lafın kısası evlilik zor zanaat bacım

Amaan Allah yazarlardan sakinsin sizi Rabbim sizi her daim böyle kılsın çok tesekkur ederim çok sağol :)
Rica ederim canım benim Rabbim sana hayirli bir eş ve hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar beraberinde de mutluluk huzur ağız tadı versin insallaahhhhh

Evlen gitsin be a! Ama cok sey bekleme ha. Cogu zaman iki ev arkadasi gibi takilmaya hazir ol. Yan koltukta uyuyan ya da devamli telefonda oyun oynayan bir ev arkadasi hayal et. Bazen birlikte tek yaptiginiz aktivite cilginlar gibi yemek yemek ve cocuk oyalamak olabilir. Iste Benim icin evlilik "disari gitmesinden iyidir deyip buna da ses cikarmayarak elimdekiyle mutlu olmaktir" canim kocacim.

Bazen evlendiğinize şükredersiniz, bazen de bu hatayı nasıl yaptım rahat mı battı bana dersiniz.
Kısaca hayat işte.
Bazen mutlu, bazen ağlamaklı, çoğu zaman koşturmacalı bir sorumluluk serüveni.
Her şey zamanında güzeldir, evlenmek için gençsiniz.
Bunları daha düşünmeyin, zaten başınıza gelince anlayacaksınız.:KK45:

Mrb pek sevgili kızlar öncelikle sizleri tanımasam da sevdiğimi belirtmek isterim. Şimdi asıl konuya damlayayim ben 24 yasında bekar biriyim evlilikten yana endişe ve korkularım var ama burdaki kadınların çoğu evli konularını okuyunca sıkıntılı olsalar bile imreniyorum acaba evliliği tavsiye edebileniniz var mi? Opuyorum kocamanindan sevgiler

Burdaki %70 insanin evliligi problemli...
Ayrica Evlilige de özenmek hmmm değisik :KK51:

Sizler çok guzelsiniz seviyorum sizi çılgın kadınlar kulubu :KK19: şunu anladım evlilik hojdir ema benana

Ben 30 yasındayım, bu yaşıma kadar aldığım eğitimler sonucu iyi bir mevkiideyim. Gezdim, gördüm, tadtım, kısacası yaşadım. Hayat çok güzel, hayattan keyif almak çok çok güzel...

4 ay önce de evlendim, şimdi eşimle yapıyoruz sevdiğimiz herşeyi...
O benim en sevdiğim arkadasım, en sevdiğim dert ortağım ve aşık olduğum adam.

Kısacası dert etmeyin evliliği. Zamanı gelince oluyor. (Ben de sizin yaşınızdayken , takmıştım evlilere. Nasıl oluyor, mutlular mı, nası karar vermişler evliliğe diye)

bende 25 yaşındayım 7 senelik evliyim ve bu ifade :KK8: gibiyim şu an düşün artık:KK48:
eşimi seviyorum aramızda bir sorun yok ama onun dışında çok sıkıntılar yaşadım ,bekarlık günlerimi özlüyorum o zmanlar daha mutluydum sanki :KK64:bence acele etme canım..

Back
X