- 6 Eylül 2023
- 21
- 11
- 3
- Konu Sahibi uniquetoitself
-
Bobrek.aviSelam herkese. Eminimki zamanında edinenler vardır. Lütfen anlatır mısınız? Nasıl ilerledi, görüştünüz mü?
En yakın arkadaşlarımla farklı şehirlerde olduğumuz için derinden eksikliği var bunun içimde... hemcins arkadaş edinmek gerçekten çok zorlaştı. Herkes yapay geliyor. Sosyal medyayla birlikte her şey plastikleşti. Önyargısız, iyi kalpli, derin, sanatla içli dışlı hemcinslerim neredesiniz?
Selam herkese. Eminimki zamanında edinenler vardır. Lütfen anlatır mısınız? Nasıl ilerledi, görüştünüz mü?
En yakın arkadaşlarımla farklı şehirlerde olduğumuz için derinden eksikliği var bunun içimde... hemcins arkadaş edinmek gerçekten çok zorlaştı. Herkes yapay geliyor. Sosyal medyayla birlikte her şey plastikleşti. Önyargısız, iyi kalpli, derin, sanatla içli dışlı hemcinslerim neredesiniz?
Siz söyleyene kadar hiç farkında değildim ayarların. Evet ilk defa.6 Eylül Çarsamba 23.50 de üye olmuşsunuz. Bu kadınlar kulübündeki ilk üyeliğiniz mi ?Forumda arkadaş edinmek isteyen birisiniz ancak tüm bilgileriniz kapalı; ilginç bir yaklaşım.
Herkes kalbinin ekmeğini yer gerçekten... boşuna iyi kalp demiyorum.Bobrek.avi
Diger arkadaşa kızmayın haklı. Daha bir kaç gün önce aynen böyle arkadaşlık kurmak isteyen biri çıktı ama ne yazikki erkekti. O yüzden insanlar önyargılı hep. Ve haklılık payları yüksekHerkes kalbinin ekmeğini yer gerçekten... boşuna iyi kalp demiyorum.
Yüzeysel ilişkiler her zaman olabilir. İş arkadaşlıkları da buna dahil.Çalışıyor musunuz? Reelden edinmeniz daha mantıklı.
Kitap kulübündeki arkadaşlarımızla zamanla oluşan güvenle görüşmeye başladık. Ama böyle dan diye hadi görüşelim arkadaş olalım demedikç öyle biri dese bana "hayırdır gardaş erkek misin böbreğimin peşinde misin" derimSelam herkese. Eminimki zamanında edinenler vardır. Lütfen anlatır mısınız? Nasıl ilerledi, görüştünüz mü?
Yoo bulunuyor. Gayet iyi arkadaşlarım hattaBurada yillarca kendisini baskasi gibi tanitip ifsa olan tipler vardi. Iyi niyetle yazdiysan, hayir arkadas bulunmaz.
Ama internet ortamindan tanistiginiz yuzeysel olmaz diyorsunuz, pekiYüzeysel ilişkiler her zaman olabilir. İş arkadaşlıkları da buna dahil.
Burasi da sosyal medyaSosyal medyayla birlikte her şey plastikleşti
Şu devirde zaten kimse kimseye güvenmiyor, bu çok normal ama bir yazıyı okuduğunuzda bile az çok hissedemiyor musunuz gerçekten? Şuna böbrek abi yazan da troll gibi geliyor bana mesela. Bismillah yani ne alaka?Diger arkadaşa kızmayın haklı. Daha bir kaç gün önce aynen böyle arkadaşlık kurmak isteyen biri çıktı ama ne yazikki erkekti. O yüzden insanlar önyargılı hep. Ve haklılık payları yüksek
Ya onlarınki baştan falsoluydu. Dertlerinin ne olduğu belliydiBurasi da sosyal medya
Buradan iki üye tanisip arkadas olup ev ziyaretlerine kadar yapmislardi
Baya kanka olarak takildiktan sonra ters dusmuslerdi ve ikisi de birbiri hakkinda konu acip onun kocasi soyle bunun kocasi boyle diye birbirlerinin kirli camasirlarini ortaya dokmusler sonra da uyelik iptaliyle gitmislerdi isimlerini animsayamadim
Bu da boyle bir kesitti iste
Tekrar dusunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?