- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.212
- 698
- Konu Sahibi uniquetoitself
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle bir şey okuduğunuzu düşünüyorsanız Allah akıl fikir versin size.Ama internet ortamindan tanistiginiz yuzeysel olmaz diyorsunuz, peki
Ben olurdum ama benim bissürü uşağım var. Hep dağıtırlar evini ocağınıSelam herkese. Eminimki zamanında edinenler vardır. Lütfen anlatır mısınız? Nasıl ilerledi, görüştünüz mü?
En yakın arkadaşlarımla farklı şehirlerde olduğumuz için derinden eksikliği var bunun içimde... hemcins arkadaş edinmek gerçekten çok zorlaştı. Herkes yapay geliyor. Sosyal medyayla birlikte her şey plastikleşti. Önyargısız, iyi kalpli, derin, sanatla içli dışlı hemcinslerim neredesiniz?
Umarim siz de kalbinize gore arkadaslar bulabilirsiniz. Ben buldum mesela, hepimiz birbirimizden seytanizHerkes kalbinin ekmeğini yer gerçekten... boşuna iyi kalp demiyorum.
Muhtemelen dalga geçiyorsunuz ama olsun. Duygusal derinliği olan, Evren'i her daim hisseden hassas bir insanım. Ama bu tarafımı çok az kişi bilir. Oldu mu?Ne kadar derin?
Teşekkür ederim iltifat için. Neden üzerime alındıysamUmarim siz de kalbinize gore arkadaslar bulabilirsiniz. Ben buldum mesela, hepimiz birbirimizden seytaniz![]()
Kitap okur musunuz?Muhtemelen dalga geçiyorsunuz ama olsun. Duygusal derinliği olan, Evren'i her daim hisseden hassas bir insanım. Ama bu tarafımı çok az kişi bilir. Oldu mu?
Yazarken valla seni dusundum ilk, onu hissettiysen amzbakbzkTeşekkür ederim iltifat için. Neden üzerime alındıysam![]()
Çok derin, derin, derin, derin, derin, derinNe kadar derin?
Umarim siz de kalbinize gore arkadaslar bulabilirsiniz. Ben buldum mesela, hepimiz birbirimizden seytaniz![]()
Sanki bence de bence deBence vajina avı ama sen bilirsin yine de.![]()
Ben de alındımTeşekkür ederim iltifat için. Neden üzerime alındıysam![]()
Nasıl keklendik hele. Biri daha kekledi bizi ama kimseye söylememben bunu ömrü billah unutmam![]()
Şeytanlık deyince zınk diye ortaya çıkıyoruz jajakakaYazarken valla seni dusundum ilk, onu hissettiysen amzbakbzk![]()