- Konu Sahibi uniquetoitself
-
Ayyy ne bileyim, ihtiyacı olan genç bir hanımdı zannedersem üye de. Benim gönderdiklerimi satıyor, çok üzüldüm vs. yazmıştı sanırım. Ben üzülmüştüm, insanların iyi niyetlerini suistimal ediyorlar diye.Bi yardım konusunda alay etmişti. Ben de çıkışmıştım alay etmeyin diye. Sonra bana burdan kaç kişiye yardım ettim herkes bilir dolandırdılar ondan temkinliyim demişti. Ben de üzülmüştüm böyle iyilik meleği birini üzdüm diye.Kitapları gönderdim dediği üye de kendisi olabilir Bi bakmak lazım.
Ayyy ne bileyim, ihtiyacı olan genç bir hanımdı zannedersem üye de. Benim gönderdiklerimi satıyor, çok üzüldüm vs. yazmıştı sanırım. Ben üzülmüştüm, insanların iyi niyetlerini suistimal ediyorlar diye.
Şimdi hatırladım, çocuğu hasta olan bir üyeye de sağlık konusunda destek olmak istemişti sanırım.
Ahahahahah sağol tatlım, besyo mezunu pilates eğitmeni aynı zamanda da zumba+step eğitmeniyim ama şu gebeliğim bitsin evin ortasına direk diktirip kocama gösterecem bütün hünerlerimiHayatında hiç pole dans denemediğin için olabilir. Dişi enerjini yükseltir, tavsiye ederim.
Çocuk hayalim yok ama ben de poleyi o yüzden öğreniyorum :))) önce kendim için tabi. Takdir ettim seni gerçekten bizim gibi düşünen çok az. 7-8 yıldır fitness yapıyorum ben de. Reformer eğitimi vermek için kendimi geliştiriyorum.Ahahahahah sağol tatlım, besyo mezunu pilates eğitmeni aynı zamanda da zumba+step eğitmeniyim ama şu gebeliğin bitsin evin ortasına direk diktirip kocama gösterecem bütün hünerlerimi
Herkes kalbinin ekmeğini yer gerçekten... boşuna iyi kalp demiyorum.
+ herkesi kendim gibi iyi niyetli saniyorumDediniz ve beni kaybettiniz.
Herkes kalbinin ekmeğini yer, kadın kadının kurdudur, kınadığını yaşamadan ölmezsin diyenlerle ve hep iyi niyetinden kaybedenlerle arkadaşlık edemiyorum ben. Kötü kalbim dayanmıyor.
Teşekkür ederim yine de.
Ben kolejde verilen öğretmen maaşıyla geçinemediğim için yaşadığım şehrin lüx sitelerine gidiyordum özel derse yani benimki garibanlıktan ☺Çocuk hayalim yok ama ben de poleyi o yüzden öğreniyorum :))) önce kendim için tabi. Takdir ettim seni gerçekten bizim gibi düşünen çok az. 7-8 yıldır fitness yapıyorum ben de. Reformer eğitimi vermek için kendimi geliştiriyorum.
Ahahhaa böyle diyenler bizden daha kötü olduğu için olabilir miDediniz ve beni kaybettiniz.
Herkes kalbinin ekmeğini yer, kadın kadının kurdudur, kınadığını yaşamadan ölmezsin diyenlerle ve hep iyi niyetinden kaybedenlerle arkadaşlık edemiyorum ben. Kötü kalbim dayanmıyor.
Teşekkür ederim yine de.
Yok canım neden garibanlık olsun. Şöyle kelimeler söylemese keşke kimse kendine. Herhangi bir alanda öğretmenlik yapan herkesin özel ders verip ek gelir elde etme şansı var ne güzel.Ben kolejde verilen öğretmen maaşıyla geçinemediğim için yaşadığım şehrin lüx sitelerine gidiyordum özel derse yani benimki garibanlıktan ☺
Senin şu profil fotonu görünce bir ditektif diyesim geliyor, bir de havuzdan çıkış sahnesi aklıma geliyor.+ herkesi kendim gibi iyi niyetli saniyorum
+ herkesi kendim gibi iyi niyetli saniyorum
Ahahhaa böyle diyenler bizden daha kötü olduğu için olabilir mihiç şaşmaz bu cümleleri kim söylese kıyamet mi koptu anaaa Deccal ne ara geldi diyorum
Sen hiç kolejde öğretmenlik yaptın mıYok canım neden garibanlık olsun. Şöyle kelimeler söylemese keşke kimse kendine. Herhangi bir alanda öğretmenlik yapan herkesin özel ders verip ek gelir elde etme şansı var ne güzel.
Sadece wp mıVe hepsi ona buna whatsapp durumdan laf sokar, hiç şaşmaz
Nasıl ama ya? Ama nasıl?Ama bana özelden düğün mekanini, tarihini falan atmıştı. Ankarada olursan beklerim diyeah bir de giyseydim
En buyuk kk gel kanki , sassy fake cikmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?