Saç Kesim Şekilleri Burak özçivitin saçı :)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

limonlukek16

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2016
88
147
8
37
Arkadaşlar burak özçivitin kara sevda dizisindeki saç modelini imajını nasıl buluyorsunuz. Ben saçlarına bayıldım nasıl yapıyorlar böyle saç helal olsun valla :) imaj meykırını yediğim ya :)

Gıııaaaayyyzzzzz bizim evde burak in b si gecse herif catliyo benimki kaldiramiyo herseyi.öyle en güzel sensin herifim diyom
En güzeli sensin diyince inanıyo mu bari :) reel düşünmek lazım şimdi. Biri altınsa diğeri çakıl taşı cnm :) bizimki de rihanna diyor. Bende git hemen evlen rihannayla diyorum. Hava atarım benden bi sonraki çıta Rihanna diye sağda solda :)

En güzeli sensin diyince inanıyo mu bari :) reel düşünmek lazım şimdi. Biri altınsa diğeri çakıl taşı cnm :) bizimki de rihanna diyor. Bende git hemen evlen rihannayla diyorum. Hava atarım benden bi sonraki çıta Rihanna diye sağda solda :)
Eneem cakil tasi benim herifmi oluyo yok kiz nerde inancak sadece hic tahammül etmez kiskanir baska bi oyuncuyu begendigimi belli etsem anam rihannayi napacak sen varken

Back
X