Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar burak özçivitin kara sevda dizisindeki saç modelini imajını nasıl buluyorsunuz. Ben saçlarına bayıldım nasıl yapıyorlar böyle saç helal olsun valla :) imaj meykırını yediğim ya :)
En güzeli sensin diyince inanıyo mu bari :) reel düşünmek lazım şimdi. Biri altınsa diğeri çakıl taşı cnm :) bizimki de rihanna diyor. Bende git hemen evlen rihannayla diyorum. Hava atarım benden bi sonraki çıta Rihanna diye sağda solda :)
En güzeli sensin diyince inanıyo mu bari :) reel düşünmek lazım şimdi. Biri altınsa diğeri çakıl taşı cnm :) bizimki de rihanna diyor. Bende git hemen evlen rihannayla diyorum. Hava atarım benden bi sonraki çıta Rihanna diye sağda solda :)
Eneem cakil tasi benim herifmi oluyo yok kiz nerde inancak sadece hic tahammül etmez kiskanir baska bi oyuncuyu begendigimi belli etsem anam rihannayi napacak sen varken