- 6 Ekim 2016
- 88
- 147
- 8
- 37
- Konu Sahibi limonlukek16
Arkadaşlar burak özçivitin kara sevda dizisindeki saç modelini imajını nasıl buluyorsunuz. Ben saçlarına bayıldım nasıl yapıyorlar böyle saç helal olsun valla :) imaj meykırını yediğim ya :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fahriye de iyi oldu bence burakın yanına yakışıyorlarFahriye dağatıyodur onlari bidaha jölelemek icin![]()
Jöle olsa iyi cnm fön var maşa var kimyasal birsürü şey var. Bide diyolar saça maşa yapmayın kırılır kopar vs. Vs. Hiçte bişey olmuyo demek ki :)Fahriye dağatıyodur onlari bidaha jölelemek icin![]()
Kenafir gözlü fahriye kaptı tabi oglani yanina kimi koysan yakisir buragin kanimcaFahriye de iyi oldu bence burakın yanına yakışıyorlar
Fotoşop yapıp kendimi koyucam bakim yakışıyomuyum :)Kenafir gözlü fahriye kaptı tabi oglani yanina kimi koysan yakisir buragin kanimca
evli değilsen sıkıntı yok ...Fotoşop yapıp kendimi koyucam bakim yakışıyomuyum :)
Evliyim cnm ama bizde problem yok. Nasıl olsa olmucak şey ya. Kıakanmak yersiz :)evli değilsen sıkıntı yok ...![]()
Gıııaaaayyyzzzzz bizim evde burak in b si gecse herif catliyo benimki kaldiramiyo herseyi.öyle en güzel sensin herifim diyomEvliyim cnm ama bizde problem yok. Nasıl olsa olmucak şey ya. Kıakanmak yersiz :)
En güzeli sensin diyince inanıyo mu bari :) reel düşünmek lazım şimdi. Biri altınsa diğeri çakıl taşı cnm :) bizimki de rihanna diyor. Bende git hemen evlen rihannayla diyorum. Hava atarım benden bi sonraki çıta Rihanna diye sağda solda :)Gıııaaaayyyzzzzz bizim evde burak in b si gecse herif catliyo benimki kaldiramiyo herseyi.öyle en güzel sensin herifim diyom
Eneem cakil tasi benim herifmi oluyo yok kiz nerde inancak sadece hic tahammül etmez kiskanir baska bi oyuncuyu begendigimi belli etsem anam rihannayi napacak sen varkenEn güzeli sensin diyince inanıyo mu bari :) reel düşünmek lazım şimdi. Biri altınsa diğeri çakıl taşı cnm :) bizimki de rihanna diyor. Bende git hemen evlen rihannayla diyorum. Hava atarım benden bi sonraki çıta Rihanna diye sağda solda :)