• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buralardan gitmek istiyorum..

kucukpiraye

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2016
351
212
18
Evlendim boşandım. Ailem yeni bir hayat kurabilmem kendi ayaklarımın üzerinde durabilmem için benim başka bir şehre taşınmama ön ayak oldu. Ama onlarda peşimden geldi..NEredeyse hiç yalnız kalamıyorum annem ve babam sürekli buradalar. 2 ay yanımda kalıp bir haftalığına falan evlerine gidiyorlar. Babam gelemese annem hep geliyor. Çok bunalıyorum. Üniversitedeyken 6 yıl onlardan ayrı kaldım. Ayrı yaşadım. Sonra evlendim direk zaten kısa sürdü baya evliliğimde.
Ben istiyorum ki artık gerçekten bir hayat kurayım sağlamca. Kendi düzenim olsun. Biraz gelmesinler. Onlarda bende ayrı yaşasınlar ve hayatlarına anlam katacak birşeyler bulsunlar artık. Yalnız kalmak istiyorum. Ailem geldiği zaman asalak gibi yaşıyorum hiçbişey yapasım gelmiyor. Tüm işlerimi hallediyorlar. Ama onlar gidip yalnız kalınca kendime bir güven geliyor dışarı çıkıyorum işlerimi kendim hallediyorum yemegimi yapıyorum arkadaslarımla görüşüyorum bir düzene sokuyorum kendimi...Ama gelmede denmiyor ki ne yapacağımı bilmiyorum depresyona girmek üzereyim sanırım hayatımdan hic memnun değilim:KK43:
Durumumu nasıl anlatacagımı bilmiyorum.

Aslında onların neden bu kadar cok geldiğinide biliyorum.El elalem dul kız tek başına orda napıyo demesinler diye herkese biz başında bekliyoruz diyebilmek için yapıyorlar. Ama benim kendi kararlarım var. Zoruma gidiyor. Özgür olmak istiyorum...

Şimdide buradalar. Haftaya gidecekler evlerine ama yine gidiş dönüş almışlar uçak biletlerini 10 gün kalıp dönecekler.

Evimde küçücük 2 odalı. Hiçbiryere sığamıyoruz. BEn yere yorgan serip öyle uyuyorum onlar benim yatagımda yatıyor. SAbah işe gidiyorum heryerim tutulmuş. Akşam arkadaslarımla görüşmek istesem yarım saatte bir annem arıyor. Tüm sinirlerim bozuluyor. Spora yazıldım annem surat astı onlarla ilgilenmiyorum vakit gecirmiyorum diye. Bİrşeyler yapmak istiyorum şevkimi kırıyorlar...Hem sürekli buradalar hemde hep ilgi bekliyorlar..kendim için birşey yapmaya kalktığımda bi sosyallik katmaya calıştığımda şevkimi kırıyorlar bozuluyorlar.. sadece beraber gezmek yada beraber evde oturmak istiyorlar burada TAM 1.5 YILDIR.
Kendileri beni şehir dışına çıkardı ama rahat bırakmıyorlar. :KK43:((

Resmen genç yaşımda dul muamelesi görüyorum evlenip boşanmadan önce çokkk özgürdüm....Ünideyken 1 yıl kendi evimde tek yaşadım sadece 1 kere gelmişlerdi oda iki günlüğüne..

Çok bunalıyorum artık aşırı..Gerçekten kaçmaktan başka hiç bir isteğim yok..

Napıcam... DAha ne kadar uzaga kaçabilirim.. NEzaman düzen kurabilirim....Sürekli internetten yurtdışı göçmenlik şartlarına bakıyorum ama meslek alanım uygun olmuyor. Çoooookk uzağa gitmek istiyorummm Eeeenn uzaga gitmek istiyorum.....

Son düzenleme:
madem bırlıkte olacaktınız neden eski şehrinizde kalmadınız
güzelce konusun aynen bize bu anlattıgınız gbi.

ailene bu durumu usulca anlat madem baska şehir için ön ayak olmuşlar bence bunu da anlat anlarlar belki

Anlat onlara. Söyle giderler. Neden gitmesnler? İnsanların amacı sana yardım etmek, psikolojik destek vermek

Dul kaldı kızımız dan ziyade kızımız boşandı tek kaldı bunalmasın gibi geldi bana. Boşandın yalnız kalma bunalma diye.
Ya 1.5 yıl gecti buradayım... Artık bunalacak birşeyim kalmadı ki .. işim gücüm var. . ufakta olsa bir arkadas cevresi edindim.. Artık istemiyorum... Biraz az gelsinler istiyorum..Ama nankörlük olacak diyede korkuyorum. Çünkü o kadar destek oldular ki başka bir aile olsa böyle şehir dışına yollayıp iş bulana kadar öylesine masraf yapmazdı. Alıştılar buraya seviyorlar. Ama ben mutlu değilim. Artık destek olunacak bir durumum yok kendi halime bırakılmak istiyorum.
Memleketten bir tanıdık akraba arıyınca annem burada oldugunu övüne gerine söylüyor sanki benmi öyle hissediyorum bilmiyorum. Dul kızın başında nöbet tutmak gibi geliyor artık bana

gelemeyecekkleri bir yere tayin istesen?
Devlette çalışmıyorum ki.. ÖZelde çalışıyorum. iş bulmam gerek belki istanbul olsa gelmek istemezler o kdar ama bende orada yapabilirmiyim bilmiyorum.. Onlarda burayı sevdi.. Gitmekte istemiyorlar cok

Anlat onlara. Söyle giderler. Neden gitmesnler? İnsanların amacı sana yardım etmek, psikolojik destek vermek
Seviyorlarda burayı.. BElki onlarda kendini çevrelerinden uzakta iyi hissediyorlardır. Bilmiyorum... Nasıl diyecegim bilmiyorum.. Bir işler çeviriyormuş algısı yaratmak istemiyorum yada nankör gibi görünmek direk onları istemiyomus gibi durmak üzmek istemiyorum..

Seviyorlarda burayı.. BElki onlarda kendini çevrelerinden uzakta iyi hissediyorlardır. Bilmiyorum... Nasıl diyecegim bilmiyorum.. Bir işler çeviriyormuş algısı yaratmak istemiyorum yada nankör gibi görünmek direk onları istemiyomus gibi durmak üzmek istemiyorum..

Küçük bir yer mi , deniz kenarı ya da bağlık bahçelik? Güzel bir yerse sevmişlerdir belki gerçekten.

Ben olsam gelmeyin , az gelin diyemezdim üzülürler.

madem bırlıkte olacaktınız neden eski şehrinizde kalmadınız
güzelce konusun aynen bize bu anlattıgınız gbi.
Yani evet işte. Destek en başlarda olur.. Şuan herşey yolunda.. Kendi başımın çaresine bakabilirim ama gitmiyorlar.
Bu sefer konuşucam dedim karar verdim yanlış anlaşılmaktan korkup erteledim erteledim bi uyun vakit bulamadım. O sırada da almışlar bile biletleri. Annem yanıma gelip şu tarihte gideceğiz şu tarihte döneceğiz diyince , anne niye öyle erken geliyosunuz artık kalın orda biraz dedim ..amaaan napcaz orda sıkılıyoruz bizde geliriz 10 gün az değil dedi.. !10 gün bile zor durabilir annem bileti erkene bile çektirebilir yani ordayken ..yapmadı değil..

Devlette çalışmıyorum ki.. ÖZelde çalışıyorum. iş bulmam gerek belki istanbul olsa gelmek istemezler o kdar ama bende orada yapabilirmiyim bilmiyorum.. Onlarda burayı sevdi.. Gitmekte istemiyorlar cok
Oturup konuşsan ? Anlayacaklarını düşünmüyorsan böyle devam

Son düzenleme:
Yani evet işte. Destek en başlarda olur.. Şuan herşey yolunda.. Kendi başımın çaresine bakabilirim ama gitmiyorlar.
Bu sefer konuşucam dedim karar verdim yanlış anlaşılmaktan korkup erteledim erteledim bi uyun vakit bulamadım. O sırada da almışlar bile biletleri. Annem yanıma gelip şu tarihte gideceğiz şu tarihte döneceğiz diyince , anne niye öyle erken geliyosunuz artık kalın orda biraz dedim ..amaaan napcaz orda sıkılıyoruz bizde geliriz 10 gün az değil dedi.. !10 gün bile zor durabilir annem bileti erkene bile çektirebilir yani ordayken ..yapmadı değil..
işiniz zor :(((

Madem orayi sevmisler sizede buradan ev tutalim desen belki care olur. Ayni evde olmaktansa altli ustlu yada karsilikli dairelerde kalmak daha iyi. Hem siz biraz nefes alirsiniz hemde onlarin ici rahat eder.

Küçük bir yer mi , deniz kenarı ya da bağlık bahçelik? Güzel bir yerse sevmişlerdir belki gerçekten.

Ben olsam gelmeyin , az gelin diyemezdim üzülürler.
Güzel yer aynen deniz şehri. Memleket doğuda...Bağlık bahçelik değil.. 2 odalı ev zaten sığamıyoruz onlar gelince ben yerde yatıyorum. Tek tük eşyam var..Hiçde çevreleri yok. Hiç tanıdıkları yok. Aşağı inip yürüyüş yapmak bi yapabildikleri .oda hoşlarına gidiyor... Hep gidiş dönüş bilet alıyorlar..
Diyemiyorum bende aynen:( ama anlayın beni..Belli bi yaştayım. Ailemsiz tek başıma yaşamayı tattım. Ve beni buraya getirmelerinin sebebide hayat kurayım düzen kurayımdı.. Ben istedim hatta. En başta bana destek olun ben buradan gideyim bir hayat kurayım anne ben sizinle yaşayamam dedim .Sağolsunlar ellerinden geli yaptılar beni anlayışla karşıladılar. Hİçkimsenin olamayacagı kadar destek oldular. Şimdi nasıl derim gelmeyin diye....Keşke yurtdışına taşınabilsem:(

Ailenin tek çocuğu musunuz? Anne babanizin sizden baska sorumluluğu yok anlaşılan

Güzel yer aynen deniz şehri. Memleket doğuda...Bağlık bahçelik değil.. 2 odalı ev zaten sığamıyoruz onlar gelince ben yerde yatıyorum. Tek tük eşyam var..Hiçde çevreleri yok. Hiç tanıdıkları yok. Aşağı inip yürüyüş yapmak bi yapabildikleri .oda hoşlarına gidiyor... Hep gidiş dönüş bilet alıyorlar..
Diyemiyorum bende aynen:KK43: ama anlayın beni..Belli bi yaştayım. Ailemsiz tek başıma yaşamayı tattım. Ve beni buraya getirmelerinin sebebide hayat kurayım düzen kurayımdı.. Ben istedim hatta. En başta bana destek olun ben buradan gideyim bir hayat kurayım anne ben sizinle yaşayamam dedim .Sağolsunlar ellerinden geli yaptılar beni anlayışla karşıladılar. Hİçkimsenin olamayacagı kadar destek oldular. Şimdi nasıl derim gelmeyin diye....Keşke yurtdışına taşınabilsem:KK43:

Tatil yeri olarak geliyorlar demek ki. :)))

Ffff Ege'deyse gelinmez mi ben olsam ben de atlarım:)

Ailenin tek çocuğu musunuz? Anne babanizin sizden baska sorumluluğu yok anlaşılan
KArdeşim var oda başka bir şehirde ünide okuyor. Ama o erkek oda özgürlüğüne aşırı düşkün :) bide açık sözlü. GElmeyin istemiyorum ben sizden kaçtım iyiyim ben burda diyor deli.. Memlekete de cok sık gitmiyor. Ailem emekli kardeşimde böyle olunca bi tek ben varım kafalarına takıcak.. Bide çalışmıyolar hep evdeler ya.. Evde cok küçük burdaki.. Akşam işten gelince şöylee ayağımı uzatıp kahvemi alıp sigaramı yakıp oturamıyorumda..Bensiz biyere gitmek istemiyorlar hiç ..Ben kardeşim gibi gamsızda değilim kıramıyorum:)

Back
X