Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yöresel TarifBuram Buram Anadolu ! Yöresel Yemekler
meşhurrrr kısık ateşteee 4,5 saat pişen etli keşkeğim
yarması merzifondan geldi eti dağlarda kekik otlayan danalardan doğal :) Eki Görüntüle 1736937
bir gece evvelden ısladımmm çelik tencerede tutuyor o yuzden bunda yapıyorum keşkek tenceresi :) Eki Görüntüle 1736938
normalde toprak güveçte yapıyorumm ama burdaki fırınlar pek bilmiyor :)
yarması merzifondan geldi eti dağlarda kekik otlayan danalardan doğal :) Eki Görüntüle 1736937
bir gece evvelden ısladımmm çelik tencerede tutuyor o yuzden bunda yapıyorum keşkek tenceresi :) Eki Görüntüle 1736938
Aklimda bi yigin tarif var zaten Biri yapilirsa b-c-d-e-f planim hazir nevos Mash her sehrin yemekleri ayri guzel illa ki birini yaparim :)
Senin oglun nasil ? Atlatti mi gribi
Aklimda bi yigin tarif var zaten Biri yapilirsa b-c-d-e-f planim hazir nevos Mash her sehrin yemekleri ayri guzel illa ki birini yaparim :)
Teşekkür ederim canımRabbim tüm hastalara şifa versin
Benimde planlarım var karar veremiyorumAma ben sonları bekleyebilirim kimsenin tarifini almak istemem
Teşekkür ederim canımRabbim tüm hastalara şifa versin
Benimde planlarım var karar veremiyorumAma ben sonları bekleyebilirim kimsenin tarifini almak istemem