- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
![]()
Bamya yemeği bu
![]()
Corbasi bu .. daha sulu olur . Ve sıcak tuketilir. Çiçek bamyadan yapilir corba büyük bamyadan yapilmaz.
kuru olur .![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
Bamya yemeği bu
![]()
Corbasi bu .. daha sulu olur . Ve sıcak tuketilir. Çiçek bamyadan yapilir corba büyük bamyadan yapilmaz.
kuru olur .![]()
hayatım buradaki hanımlar tarifin inceliğine, güzelliğine ve zorluğuna bakıp oy veriyor o konuda endişen olmasın patlat bir tane yöresel yemek bizlere..ozaman görsellik olmayacak
tek kaldığım için önemsemedim eşyaları
Sayılır tabii kitatlılar da yemek sayılır mı![]()
Çok teşekkür ederim Cimcime'cim![]()
Bamya yemeği bu
![]()
kuru olur .![]()
Hep katılırım diyorsun sonra kayboluyorsunyöresel yemekler de kendi yöresinin yemeklerini yapmayan böğürtlenbelki katılırım bakalım
![]()
Bizde arabaşı yapacak birini arıyoruzbi arabaşı almış başını gitmiş ben arabaşı mı yapsam ne![]()
O yapmazsa ben yaparım diyeceğim ama o yemek cok zahmetli tek başıma yapaMAM. Artı kuzucuğum hasta yaptırmaz bana mızmız çünkü.Bizde arabaşı yapacak birini arıyoruz
Maral yaparım belki dediAma yapar mı bilmiyoruz
![]()
Sen güzel yavruna bak canımO yapmazsa ben yaparım diyeceğim ama o yemek cok zahmetli tek başıma yapaMAM. Artı kuzucuğum hasta yaptırmaz bana mızmız çünkü.
Saat daha erken akşama doğru ancak gelir yeni tarifYa hadi kim yapacak açılışı![]()
Çok teşekkür ederim Cimcime'cimSahiden bu farkı bilmiyordum
Nette açıklama yok
Tabi yöre sizin olunca
![]()
Sayılır tabii kiYöresel tatlılardan yapabilirsiniz
![]()
Çok teşekkür ederim canımoyle nevosum bamyayi pazardan alırsın . Ama çorba bamyasi çok pahalı 100gramı ne 60 80tl civarını geçkin olur pahalı olur:
o pazardan aldiklarimiza benzemez. Geçen gün kayinvalide de yapmıştım . O kendi kurtumus olmadı yani. Çiçek bamyanin tadi ayrı oluyor .
Tabi bir puf noktası var bu bamya corbasinin asla tasirmaman gerek . Tasdigi zaman onu at çöpe. Lezzeti yağında saklı çünküanacim oyle der hep .
Evet onun gibiSaç arası gibim![]()
Evet onun gibi
Erzurum kadayıf dolması,Hatay künefe,Adana Karakuş,Antep baklava gibi![]()
Bizim yöreye özgü bir tatlı yok canımMalatya?
Yutkunuverdim![]()
oyy cimcimem ne ka merak ettim ben şimdi bu çorbayı herşeyden önemlisi tadı nıı..oyle nevosum bamyayi pazardan alırsın . Ama çorba bamyasi çok pahalı 100gramı ne 60 80tl civarını geçkin olur pahalı olur:
o pazardan aldiklarimiza benzemez. Geçen gün kayinvalide de yapmıştım . O kendi kurtumus olmadı yani. Çiçek bamyanin tadi ayrı oluyor .
Tabi bir puf noktası var bu bamya corbasinin asla tasirmaman gerek . Tasdigi zaman onu at çöpe. Lezzeti yağında saklı çünküanacim oyle der hep .