Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yöresel TarifBuram Buram Anadolu ! Yöresel Yemekler
Ablacım hoşgeldin
Nerelerdesin Mune enlerde ablalar kategorisini elimizden aldı
Sende benim gibi depresyona girdin değil mi
Yeni yılın kutlu olsun.Ellerinden öpüyorum.
Eski nicki ben biliyorum
Ablacım hoşgeldin
Nerelerdesin Mune enlerde ablalar kategorisini elimizden aldı
Sende benim gibi depresyona girdim değil mi
Yeni yılın kutlu olsun.Ellerinden öpüyorum.
Eski nicki ben biliyorum
Hoş buldum nevoşum sağol
Koşturmaca içideyim sürekli,nikah için gittik günümüzü aldık derken yılbaşıtatili oldu,dünde siteye giremedim gündüz sorun vardı herhalde.. Mune
ile bir ara görüşmem lazım tahtımı elmden aldı bu sene feda olsun ona
Sağol hayatım seninde kutlu olsun,bende gözlerinden öpüyotrum senin
Bilirsin tabisiiii
Hoş buldum nevoşum sağol
Koşturmaca içideyim sürekli,nikah için gittik günümüzü aldık derken yılbaşıtatili oldu,dünde siteye giremedim gündüz sorun vardı herhalde.. Mune
ile bir ara görüşmem lazım tahtımı elmden aldı bu sene feda olsun ona
Sağol hayatım seninde kutlu olsun,bende gözlerinden öpüyotrum senin
Bilirsin tabisiiii
Allah hayırlı etsin AblacımHerşey istediğiniz gibi olur inşaallahBu koşturmacalar güzel koşturmacalar
Dün bu saatlerdi sanırım girilmiyordu
Evet tahtını elinden aldıneyse seneye ikinizi nene kategorisine atınca bende ondan almış olacağım
Ne zaman nikah ve düğün
Allah hayırlı etsin AblacımHerşey istediğiniz gibi olur inşaallahBu koşturmacalar güzel koşturmacalar
Dün bu saatlerdi sanırım girilmiyordu
Evet tahtını elinden aldıneyse seneye ikinizi nene kategorisine atınca bende ondan almış olacağım
Ne zaman nikah ve düğün
Sağol hayatım darısı evlatlarına olsun inşallah..
Sen bizi nenerye at kendn abla ol demi cıkksss olmazz biz gene müdürümle çekişiriz orada
Nikah mayısta olacak,düğünde temmuzda ..
Sağol hayatım darısı evlatlarına olsun inşallah..
Sen bizi nenerye at kendn abla ol demi cıkksss olmazz biz gene müdürümle çekişiriz orada
Nikah mayısta olacak,düğünde temmuzda ..
Ablacım sonlarda değil,en çok düğünden sonra evden tamamen gidince anlayacaksınBirde gurbete gidecek o daha zor olacakRabbim sabır versin..
Kızında çok güzel maşaallahKimbilir gelinlik nasıl yakışmıştır
Ablacım sonlarda değil,en çok düğünden sonra evden tamamen gidince anlayacaksınBirde gurbete gidecek o daha zor olacakRabbim sabır versin..
Kızında çok güzel maşaallahKimbilir gelinlik nasıl yakışmıştır
Düğün sonrasını düşünmek bile istemiyorum şu anda,çok zor olacak ama eldende birşey gelmiyor ki..
Sağol nevoşcum bahtı güzel olsun yeterki..
İlk defa giydi oda ilk başta ne olduğunu pek çözemedi ama sonrasında alıştı biraz..
Düğün sonrasını düşünmek bile istemiyorum şu anda,çok zor olacak ama eldende birşey gelmiyor ki..
Sağol nevoşcum bahtı güzel olsun yeterki..
İlk defa giydi oda ilk başta ne olduğunu pek çözemedi ama sonrasında alıştı biraz..