Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yöresel TarifBuram Buram Anadolu ! Yöresel Yemekler
Aynen öyle yapıyorum canım
Kalp çarpıntılarım için Ekg,Öksürüğüm için Akciğer filmi,Tiroid sorunlarım için ultrason,Karaciğerimdeki sorun için ultrason ve kan tahlilleri verdim.Birde Allerjim için test yapılacakBaşka birşey kalmadı galiba
Cok gecmis olsun nevrestem ,baska pek bisey kalmamis mini bi check up yapmisin ,insh sonuclarin temiz cikar Bizi haberdar edersin insh Rahman saglik sihhat versin ,evlatlarinin basindan eksik etmesin insh
Cok gecmis olsun nevrestem ,baska pek bisey kalmamis mini bi check up yapmisin ,insh sonuclarin temiz cikar Bizi haberdar edersin insh Rahman saglik sihhat versin ,evlatlarinin basindan eksik etmesin insh
Canım bu ara sohbete katılmaya vaktim olmuyor, foruma dua konusuna bakmak için girip çıkıyorum:) Bu ay sonuna doğru yoğunluğum bitecek, o zaman katılıcam canım
Canım bu ara sohbete katılmaya vaktim olmuyor, foruma dua konusuna bakmak için girip çıkıyorum:) Bu ay sonuna doğru yoğunluğum bitecek, o zaman katılıcam canım
Ben bişey sorcam nevrestecim
Şimdi yemeğimizi yaptık bişey sponsorluğunda yazacağız ya onu kafadan salliyomuyuz?? Yoksa kullandığımız bi marka olmak zorunda mı??
Ben bişey sorcam nevrestecim
Şimdi yemeğimizi yaptık bişey sponsorluğunda yazacağız ya onu kafadan salliyomuyuz?? Yoksa kullandığımız bi marka olmak zorunda mı??
Merhaba arkadaşlar. Başlığın gizli takipçisiyim katılım biraz sönük mu kaldı??? Çok tarif var aklımda tam da katılmayı düşünüyordum ama yaklaşık iki aydır yumurta bile kıramiyorum hamile olunca koku yüzünden
Merhaba arkadaşlar. Başlığın gizli takipçisiyim katılım biraz sönük mu kaldı??? Çok tarif var aklımda tam da katılmayı düşünüyordum ama yaklaşık iki aydır yumurta bile kıramiyorum hamile olunca koku yüzünden
Katilim simdilik durgun ama gelmesi %80 muhtemel 4-5 tarif daha var (bende dahil ) onlar da gelince tekrar hareketlenir :) Aslinda cok kapsamli bi kategori ,katilimin daha fazla olcagini dusunmustum bende adra
ustamsiz olmaz ,o da gelse tam super olur
9 tarifimiz varHaklısınız daha çok tarif gelebilir bir sürü yöresel yemek var.Keşke katılma imkanınız olsaydıHayırlı olsunRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..Arada ses verin gizli gizli takip etmeyin
Katilim simdilik durgun ama gelmesi %80 muhtemel 4-5 tarif daha var (bende dahil ) onlar da gelince tekrar hareketlenir :) Aslinda cok kapsamli bi kategori ,katilimin daha fazla olcagini dusunmustum bende adra
ustamsiz olmaz ,o da gelse tam super olur