Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yöresel TarifBuram Buram Anadolu ! Yöresel Yemekler
Tatil sonrası doktora gideceğim canım o zaman netleşecek
Hazırlıklar devam ediyor bugün biraz alışveriş yaptım,valizleri hazırlamaya çalışıyorum.Çamaşır,ütü falan
Tatil sonrası doktora gideceğim canım o zaman netleşecek
Hazırlıklar devam ediyor bugün biraz alışveriş yaptım,valizleri hazırlamaya çalışıyorum.Çamaşır,ütü falan
Sagikli haberlerle.insh
Tatli bi yorgunluktur simdi ne guzel , annemle ayni sehirdeyim ama yanina gittigim zamanki.mutlulugum tarif edilemez Allah kolaylik versin nevosum
Sagikli haberlerle.insh
Tatli bi yorgunluktur simdi ne guzel , annemle ayni sehirdeyim ama yanina gittigim zamanki.mutlulugum tarif edilemez Allah kolaylik versin nevosum
:) çok isterim ama hep izlemedeyım yemek yarışmalarını.
tam katılayım dıyorum heyecanlanıyorum vazgeçiyorum. :):) başka bir yarışmaya inşallah. tüm tariflere bayıldım herkese başarılar şimdiden :)
Hediyelerim geldi Kazen
öncelikle Teşekkür ederim harika bir yemek takımı kesenize berekettNevreste
emeklerine sağlık mükemmel bir yemek takımı geldi..COOKPLUS göndermişş.. iş yerime geldi ve arkadaşlarla çekip attım burayaa..
Hediyelerim geldi @Kazen öncelikle Teşekkür ederim harika bir yemek takımı kesenize berekett@Nevreste emeklerine sağlık mükemmel bir yemek takımı geldi..COOKPLUS göndermişş.. iş yerime geldi ve arkadaşlarla çekip attım burayaa.. Eki Görüntüle 1752052
Hediyelerim geldi @Kazen öncelikle Teşekkür ederim harika bir yemek takımı kesenize berekett@Nevreste emeklerine sağlık mükemmel bir yemek takımı geldi..COOKPLUS göndermişş.. iş yerime geldi ve arkadaşlarla çekip attım burayaa.. Eki Görüntüle 1752052