Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yöresel TarifBuram Buram Anadolu ! Yöresel Yemekler
Bende gitar caliyorum ama ud daha romantik olur muhtemelen Ada sahillerinde sarkisini ud ile calmak daha römantiikk olar Gerci bende calmayali kac yil oldu ,cocuklar oldu ,romatizm öldü
Bende gitar caliyorum ama ud daha romantik olur muhtemelen Ada sahillerinde sarkisini ud ile calmak daha römantiikk olar Gerci bende calmayali kac yil oldu ,cocuklar oldu ,romatizm öldü
oyum hingel ve künefeye gitti aslında birsürü tarif vardı aklımda hepsi hepsi mükemmel hatta ama 2 oyumuz var yarışmaya katılan herkesin eline emeğine sağlık hakeden kazansın demeyeceğim herkes hakediyor bence @Dombikchoccywhoccydoodah