Yöresel Tarif Buram Buram Anadolu ! Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Yöresel Yemek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    234
  • Anket Kapalı .
Merhaba kızlar kim var kim yok,çok uykum var ama uyumamak için resmen direniyorum,gelin iki çift laf edelim Nevreste Nevreste nuryolu nuryolu ve herkescikler,uyumak istemiyorum valla ta böyleyim makaledeposu_133672928323.webp

Hayırdır canım niye direniyorsun uyumak için :KK19:
Benim normalde bu saatte uykum gelmez,3 ten aşağı uyumam ama bugün nedense bastırdı,resmen yatak fobim var,şimdi yatağa kısık gözlerle git,üstünü değiştir,suyunu iç,lensini çıkar,lavaboya git....offff çok işim var üşeniyorum Nevrestem.:KK70:

Benim normalde bu saatte uykum gelmez,3 ten aşağı uyumam ama bugün nedense bastırdı,resmen yatak fobim var,şimdi yatağa kısık gözlerle git,üstünü değiştir,suyunu iç,lensini çıkar,lavaboya git....offff çok işim var üşeniyorum Nevrestem.:KK70:
:70::70:Offf bunlar bayağı uğraştırıcı :eek:En iyisi uyumamak :KK53:
Ama sana birşey söylyeceğim :cry:Saat kaç olursa olsun bunları yapacaksın :rolleyes:
Bende tatilin tadını çıkarıyorum :KK73:En sevdiğim şey gec uyumak :KK45:

:KK70::KK70:Offf bunlar bayağı uğraştırıcı :eek:En iyisi uyumamak :KK53:
Ama sana birşey söylyeceğim :cry:Saat kaç olursa olsun bunları yapacaksın :rolleyes:
Bende tatilin tadını çıkarıyorum :KK73:En sevdiğim şey gec uyumak :KK45:
Sus gerçekleri yüzüme vurma hqdefault.webp biliyorum er yada geç gerçeklerle yüzyüze geleceğim ama şimdilik erteliyorum,belki laptop karşısında sızarsam falan kocam beni yatağıma kaldırırsa yırtarım diye düşünüyorum:KK53:

Sus gerçekleri yüzüme vurma Eki Görüntüle 1755908 biliyorum er yada geç gerçeklerle yüzyüze geleceğim ama şimdilik erteliyorum,belki laptop karşısında sızarsam falan kocam beni yatağıma kaldırırsa yırtarım diye düşünüyorum:KK53:
İlla kendini zorlayacaksın :KK48:
Kahavaltı sofrası hazırlıkları,planları başladı mı :KK73:

Sabah geç kalkıyorsan sorun yok :KK19:Ben her gece gec yatıp sabah pişman olanlardanım :KK53:
Biz yer sofrasına bayılırız :KK45:
Nur uyudu galiba :KK45:
Ben kışın çalışmıyorum o yüzden şu an rahatım geç kalkıyorum,Marta kadar böyle...
Yer sofrasına bende bayılırım ama bir sinim bile yok anlıyormusun Nevreste:KK70:Masam var ama minik mutfakta var.

Evet Nur kayıp,seni de alıkoymayayım canım benim,etiketledim hemen geldin,çok teşekkürederim,tutmiyim seni,iyigeceler çok öpüyorum:KK60:

Back
X