Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yöresel TarifBuram Buram Anadolu ! Yöresel Yemekler
Oylama devam ediyor yanlis bilgilendirmis olmayayim ama kahvalti acik ara onde Kahvaltiyi secen uyeler sonrdan fikir degistirmezse %80 kahvalti diyebiliriz
Bende aylardir kahvalti diye diye yorulduydum , insh ona da katilcam
Oylama devam ediyor yanlis bilgilendirmis olmayayim ama kahvalti acik ara onde Kahvaltiyi secen uyeler sonrdan fikir degistirmezse %80 kahvalti diyebiliriz
Bende aylardir kahvalti diye diye yorulduydum , insh ona da katilcam
Evet hemen baktım ben de oyumu kullandım Siz katılın mutlaka sizin sunumlarınızı çok beğeniyorum, bu kategoride de oyumu size vermiştim ben zaten Kendi yerinde yediğim yerlerde bile bu kadar güzel görünmüyordu kebap
Evet hemen baktım ben de oyumu kullandım Siz katılın mutlaka sizin sunumlarınızı çok beğeniyorum, bu kategoride de oyumu size vermiştim ben zaten Kendi yerinde yediğim yerlerde bile bu kadar güzel görünmüyordu kebap