- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
Ama bak ben diyetteyim az yiyorum . Şu anda karnım aç mutfağa girmemek için kendimi zor tutarken bu oldumu simdi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama bak ben diyetteyim az yiyorum . Şu anda karnım aç mutfağa girmemek için kendimi zor tutarken bu oldumu simdi
Sana yok zaten çek elleriniAma bak ben diyetteyim az yiyorum . Şu anda karnım aç mutfağa girmemek için kendimi zor tutarken bu oldumu simdi![]()
Niye kendine güvenmiyor musun da ek yöntem kullanıyorsunHe olduhain domdom o ka da cahil değilim. Hem hap kullanıyorum hemde eşimi korunduruyorum.
![]()
![]()
Hahaha ay nevoş ne güldüm oh olsun ona kıvransın sabaha kadarSana yok zaten çek ellerini![]()
Kıvransın tabiHahaha ay nevoş ne güldüm oh olsun ona kıvransın sabaha kadar
Niye kendine güvenmiyor musun da ek yöntem kullanıyorsun![]()
Sana yok zaten çek ellerini![]()
Hahaha ay nevoş ne güldüm oh olsun ona kıvransın sabaha kadar
Kıvransın tabiO göbek eriyecek
![]()
Hapı düzenli icersen öyle bir ihtimal yok zaten canımYok guvenmemekle değil istemiyorum çocuk o yuzden![]()
Piki
Hih niye kivrancakmissim vurdum kafayı yattım. Şimdi de bi guzel Limonlu suyumu içip kahvaltimi yaptim
Evet eriycek o göbekve mevlana etek alicam bol bol
![]()
Yok guvenmemekle değil istemiyorum çocuk o yuzden![]()
Hapı düzenli icersen öyle bir ihtimal yok zaten canım
Aynen yaBende mevlana etek hastasiyimİki tanem var o kadar seviyom ki giymeye kiyamiyorum
![]()
![]()
Tamam hemen marketten biberiye yağı alıyorum .Canim gobek eritmek icin, karin bolgesine biberiye yagi surup strec ike sardiktan sonra mekik ve karin calistirici hareketler yap ,mukemmel sonuc veriyor![]()
Tatilden kaynaklı olabilirBu yarışma çok sessiz oldu yahu![]()
Kışın tatilde ne işleri var, evde otursalar yaTatilden kaynaklı olabilir![]()
Ben de evimde değilimKışın tatilde ne işleri var, evde otursalar ya![]()
Ay durun şöyle bi silkilene,silkilene geleyim kodesteydimde... gülmeyin kızlar valla bilmiyordum yasak olduğunu link eklemenin..arda türkmeni eklemiştim Mune attı beni kodesezaten bu yasakları ban,yiye,yiye öğreniyorum..
gelelim oyuma 2 tanecik oyum var ama beğendiğim ve elediğim ve kalan 5 tane.. aralarında kura çektim.. ve
nuryolu ellerine sağlık bacım . sunumunla aklımı aldın..ve @Dombik im yarışmamızın tek tatlısı olarak yaptığın o Künefe varya bitirdi beni. ellerine sağlık bacım..yoksa karadeniz pidesi,,bamya çorbası,mevlevi pilavı,,hele o ekşili kuru patlıcan.ve daha sayamadıklarım.. ama oy iki tane ikiii
hepinizin ellerine sağlık.. en kocamanından öpüyorum
. ve HAYIRLI CUMALARIMIZ OLSUN..
nurlu hepi topu bi urfa kebabı yaptı biz onu sabah kahvaltı niyetine yapıyozzz beeee pehhhhh![]()
Kışın tatilde ne işleri var, evde otursalar ya![]()