Bademlisi yok:)) Biri Fındıklı öteki Portakallı ... Birde üzümlü var onuda sonraki günlere sakliyim dedim:)) Kahve çekirdekli drajeler vardı onlarda yeni bitti yerinede almadım çünki kahve çekirdekli yine çikolada kaplı ama leblebili olanları keşfettim de onlar evde :)))
isteriz isterizMerhaba...
Keyif saatlerimiz de ; yaptığımız kahve ve çaylarımızı resimlerle de süsleyip ,tatlı sohbetleri de eklemek istemez miyiz? :))
HuWWWWwwwwww.... Lülem de geldi:)) HoşgeldiNNNNisteriz isteriz
hoş buldum antep fıstıklı baklavam (iltifata gel)HuWWWWwwwwww.... Lülem de geldi:)) HoşgeldiNNNN
Çok sevindim:)) Dedim acemiyim zati ... Yapıyorum bir iş ama hayırlısı:)) Eminim ki el birliği ile bu iş olur dedim:))) Teşekkür ederimm:)))hoş buldum antep fıstıklı baklavam (iltifata gel)
topiğini gördüğüm gibi damladım hemen benden kaçmaz
Antep fıstıklı da varya çok güzel olurr:)))hoş buldum antep fıstıklı baklavam (iltifata gel)
topiğini gördüğüm gibi damladım hemen benden kaçmaz
Hemde nasılAntep fıstıklı da varya çok güzel olurr:)))
Saklamam saklamam:))) Açılan Konu ; derin mevzuuu:))) Sohbetler uzun.. Diğer günlere de resim projeleri hazırlıyorum:))) Hemen haklarımı birden harcamimmm dedim
Beni düşündürdün ve canım da çekti:))) Hele antep fıstıklı dürüm tatlısı:)) Kışın kaymak , yazın dondurma ile:))) Bana birşeyler oluyorrrrHemde nasıldüşünmemeliyimmm zaafım var tatlıya
Bizim grubun kızları her daim süperdir ya:)) La HoPPpppppppPPPppp la La HoooOOOooopppPPPPpp la:))
offff kaymaklı ayrı güzel dondurmalı ayrı güzel oluyorBeni düşündürdün ve canım da çekti:))) Hele antep fıstıklı dürüm tatlısı:)) Kışın kaymak , yazın dondurma ile:))) Bana birşeyler oluyorrrr
İşte başarılı katılımcılarımızdan biri BaşSultann:)))) Harikasınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?