OOOoooOOOooo Lüle lü le saçları var gözünde yüzünde... Mahvettin biziii:))))))offff kaymaklı ayrı güzel dondurmalı ayrı güzel oluyor
vaovvv bir tanede ben alırım
İşte başarılı katılımcılarımızdan biri BaşSultann:)))) HarikasınnnYarına bırakmadın))) Ve elbette Afiyet OLsun Akşam Kahven:)))
O yanındakileri de biz bilelim neyli Çikolar:)))
Sende kahve yaptığında bir resim çekmeyi unutma:)))vaovvv bir tanede ben alırım
vaovvv bir tanede ben alırım
Bırakmazsın tabi kii:))) Harika harikaAy teşekkür ettim canım , arkadaşım topik açar da ben onu yalnız bırakır mıyım hiç
Kahvelerin hepsi ayrı güzel... Değişik renk renk olacak ki gözlerimiz de şenlensin... Dur daha Süvari Kraliçesi yok ortada... Kendisinin kahvesi değişik vede süslemeler pek güzel... Tereyağım @nese-li_hilos hele o nazar boncuklu yok mu.. Görmeye değer:)))
Bırakmazsın tabi kii:))) Harika harika
Kahve tiryakileri belli olur da kiminin yemek de saati:)) Bileme dim ki:))) Ama ilerleyen günlerde güzel şeyler olacak gibi:))Kızlar kahve yapmaya mı gittiler acaba
olmaz mııı herkesin elinin lezzeti bambaşka :)
Ha hahhahhahhhh... Bunu beklemiyordum ama tek kelime ile Enfesssss:))) 3 saniye soluğumu tuttumm:)) Eğlence kattın ve yine yaptın yapacağını:))) Bu kadar Tatlı olamazsınnnn:)))herkese benden türk kahvesi hem baklavalı (kendim yapmasamda çaktırmayın)Eki Görüntüle 1863465
ve ben baklavadan da talıyım bi kereHa hahhahhahhhh... Bunu beklemiyordum ama tek kelime ile Enfesssss:))) 3 saniye soluğumu tuttumm:)) Eğlence kattın ve yine yaptın yapacağını:))) Bu kadar Tatlı olamazsınnnn:)))
Değil baklava tüm çeşitleri; senin yanında bu denli Tatlı olamaz:)ve ben baklavadan da talıyım bi kere
herkese benden türk kahvesi hem baklavalı (kendim yapmasamda çaktırmayın)Eki Görüntüle 1863465
bilmukabele canım sende tatlısın ♥Değil baklava tüm çeşitleri; senin yanında bu denli Tatlı olamaz:)
bu kötülüğü bize niye yaptım bilmiyorumBaklavayı da tepsiye doldurmuş ooooh bu kilolar nasıl gi
der biz onları yersek , ağır tahrik var ama itiraz ediyorum
bu kötülüğü bize niye yaptım bilmiyorumamaaaaan boşver herşey tatlı aşkına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?