Günaydın Cenneti Deryam:)Her keslere de gunaydin kizlar guzeller melekler )
Günaydın kızlar ... Wawwawww.. Süvarilerin Efendisi... Bende kullanıcam bunu sevdim:)
Tereyağımm sen varya sennn... O güzel çayının yanındaki arkadaşlar da ne güzelmişş öyle
Oyyy canım benim sağolasın Rabbim binlerce kez razı olsun ❤ :)GünaydınHALLEYS uzun ara sonra seni burada karşılamak istedim:)
Seni kaçak senii:)) Nasıl gördün bilmiyorum ama iyi ki geldinnn EnfesiMM:)))Dinlenme modu da iyi gelecektik artık ilk fırsatında:)
Oy oy sen böyle anlatınca canım İstanbul çekti çok severim orayı ama gelmek Nasib olur mu bilmemSen İstanbul 'a ayak bass.... İstanbul'un her bir köşesinde çayını,kahveni ,yemeğini keyif ile üstlenirim.. Boğaza karşımıdır yalnız... Kavaklardan Hisar üstüne... Surlarının tarih kokan araların da ... Anlat anlat bitmez ki:))
Sanadaİstanbul da hava rüzgarlı,oldukça serin ve bulutlu... Yağmur başlar ise şiddetli olacak gibi..
İşlerde sakin.. Ben dinlence evine gider.. Enerji depolayıp haftaya öyle başlim bakalım nasıl olur hayırlısı ile...
Sizlere şimdiden iyi hafta sonları ve keyifli sefalarınız olsun...
Hayır günler Çiçekler..
Sen gelince neşeleiyorum bliyo musunSessiz sokağım sen hala orada mısın... Bunu aşmış olman gerekiyordu ve Melek Totemin dediği gibi; sen önce değeri kendine vermelisin ki başkaları da seni değerli kılabilsin..
Hak ettiğimiz muameleyi görür yaşarız bu aklımızın bir köşesinde bulunsun lütfen... Ne derler bilirsin... Yeri gelir ayna oluruz .. Dramatik senaryolar hepimiz kendimize yazar ve yakıştırırız sonra gelsin isyanlar,niçin neden,mecburum.. gibi.. Mecburiyet değil sadece tembellik vardır.. bazen atağa geçerken yaşanılacak zorluk ağır gelir ve biz dram senaryoları ile hayat sürmeye devam ederiz ki bunları iyice kavrayıp hayatımıza zulmetmeme yöntemlerini uygulamalıyız:)
İnşAllah :)Teşekkür ederim, İnşallah bir gün size de nasip olur, İstanbul başkadır bambaşka...
Üzülüyoun ama en yakınlarından görünceAslinda bawkalarina karwi iyi birwey yapiyoruz ama biz kotu oluyoruz beni ewim hep bu konuda elewtirir kendini bu kadar incitme diye kimseyi duwunme diye ama.....ne bileyim ya canim arkadawim sende kendini uzme
İstanbul da hava rüzgarlı,oldukça serin ve bulutlu... Yağmur başlar ise şiddetli olacak gibi..
İşlerde sakin.. Ben dinlence evine gider.. Enerji depolayıp haftaya öyle başlim bakalım nasıl olur hayırlısı ile...
Sizlere şimdiden iyi hafta sonları ve keyifli sefalarınız olsun...
Hayır günler Çiçekler..
Canim benimAramıza almak ne demek... Samimi,içten duygulu olanlar birbiri ile kaynaşıyor
Evde deyildim wimdi geldim eve canim iyi akwamlar)Günaydın Cenneti Deryam:)
Senin gibi birini nasil uze biliyorlar anlamiyorum cok mantikli konuwan guzel bir kadinsin iyi arkadawsin seni uzenleri uzesim geliyorÜzülüyoun ama en yakınlarından görünce
26 mııı o ka da da kilolu durmuyordun aslında ammaaa neysem iyidir kilo vermek iyidir geri almamak üzere daim olsun neşeliGeç olsun güç olmasın rapuşum :-* ben de iyiyim. Diyet bitti şimdi koruma programına geçtim. Toplamda 26 kg verdim içimden bir ben daha çıktı:))
Bahçe de kahve keyfi... Bol köpüklü:)Eki Görüntüle 1870438
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?