Buram Buram Kokan Kahve Ve Çay Sefalarımız...

Günaydın kızlar ... Wawwawww.. Süvarilerin Efendisi... Bende kullanıcam bunu sevdim:)

Tereyağımm sen varya sennn... O güzel çayının yanındaki arkadaşlar da ne güzelmişş öyle

Aman efenim beni şımartıyorsunuz:)) Kaymaklı ekmek kadayıfım benimm:-*

İstanbul da hava rüzgarlı,oldukça serin ve bulutlu... Yağmur başlar ise şiddetli olacak gibi..
İşlerde sakin.. Ben dinlence evine gider.. Enerji depolayıp haftaya öyle başlim bakalım nasıl olur hayırlısı ile...
Sizlere şimdiden iyi hafta sonları ve keyifli sefalarınız olsun...
Hayır günler Çiçekler..

Oy oy sen böyle anlatınca canım İstanbul çekti çok severim orayı ama gelmek Nasib olur mu bilmem
Zaten gelirsem napar ne eder uğrarım sana İstanbul demek en demek benim için

Sanada

Sen gelince neşeleiyorum bliyo musun

Aslinda bawkalarina karwi iyi birwey yapiyoruz ama biz kotu oluyoruz beni ewim hep bu konuda elewtirir kendini bu kadar incitme diye kimseyi duwunme diye ama.....ne bileyim ya canim arkadawim sende kendini uzme
Üzülüyoun ama en yakınlarından görünce

Canımcım çok şükür b ugün burada da hava serin ve kapalı.
Sıcaktan bu kadar bunalmışken bu serinlik iyi geldi resmen kendime geldim :)

Geç olsun güç olmasın rapuşum :-* ben de iyiyim. Diyet bitti şimdi koruma programına geçtim. Toplamda 26 kg verdim içimden bir ben daha çıktı:))
26 mııı o ka da da kilolu durmuyordun aslında ammaaa neysem iyidir kilo vermek iyidir geri almamak üzere daim olsun neşeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…