Buram Buram Kokan Kahve Ve Çay Sefalarımız...

Cenneti Deryam paylaşımın için çok teşekkür ederim... Bu ara çok sisteme giremiyorsun biliyorum.. Zaman ayırıp sohbete neşe kattın çok iyi oldu:)) Huzurlu düşlerr:)
asil ben tewekkur ederim balim benide araniza aldiniz gec katilsamda kk kendimi hep burdaymiwim gibi hiss etdirdiniz en bawtada sen

İşte yapı meselesi ben yapamıyorum maalesef defalarca denedm olmuyor
Inan ki bende oyleyim hep etrafimdaki uzak yakin her kese hem qiymet verdim aman kimse kirilmasin aman kimse uzulmesin diye diye hep uzulen ben oldum wimdi biraz bunu yapmaktan vazgecmek istiyorum ama olmuyor biz boyle aliwtik sanirsam

Inan ki bende oyleyim hep etrafimdaki uzak yakin her kese hem qiymet verdim aman kimse kirilmasin aman kimse uzulmesin diye diye hep uzulen ben oldum wimdi biraz bunu yapmaktan vazgecmek istiyorum ama olmuyor biz boyle aliwtik sanirsam
Evet yapımız böyle maalesef

Evet yapımız böyle maalesef
Aslinda bawkalarina karwi iyi birwey yapiyoruz ama biz kotu oluyoruz beni ewim hep bu konuda elewtirir kendini bu kadar incitme diye kimseyi duwunme diye ama.....ne bileyim ya canim arkadawim sende kendini uzme

Ooo bu benim favorim işte afiyetler olsun bide hayalim umarım birgün bende içebiliim boğaza karşı...

Teşekkür ederim, İnşallah bir gün size de nasip olur, İstanbul başkadır bambaşka...

Ooo bu benim favorim işte afiyetler olsun bide hayalim umarım birgün bende içebiliim boğaza karşı...
Sen İstanbul 'a ayak bass.... İstanbul'un her bir köşesinde çayını,kahveni ,yemeğini keyif ile üstlenirim.. Boğaza karşımıdır yalnız... Kavaklardan Hisar üstüne... Surlarının tarih kokan araların da ... Anlat anlat bitmez ki:))

İnsanlar..Senin onlara verdiğin değerin çeyreğini bile vermiyorlar yoruldum
Yanlis yapiyoruz canim. Baskasina deger verirsek deger gormeyiz.
Ama degeri kendimize verirsek baskasindan da deger goruruz.
Bu hep boyle olmustur.
Sessiz sokağım sen hala orada mısın... Bunu aşmış olman gerekiyordu ve Melek Totemin dediği gibi; sen önce değeri kendine vermelisin ki başkaları da seni değerli kılabilsin..
Hak ettiğimiz muameleyi görür yaşarız bu aklımızın bir köşesinde bulunsun lütfen... Ne derler bilirsin... Yeri gelir ayna oluruz .. Dramatik senaryolar hepimiz kendimize yazar ve yakıştırırız sonra gelsin isyanlar,niçin neden,mecburum.. gibi.. Mecburiyet değil sadece tembellik vardır.. bazen atağa geçerken yaşanılacak zorluk ağır gelir ve biz dram senaryoları ile hayat sürmeye devam ederiz ki bunları iyice kavrayıp hayatımıza zulmetmeme yöntemlerini uygulamalıyız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…