- 1 Aralık 2014
- 955
- 21.925
- 238
Günaydın kahve kraliçesi nasılsın bende çayla açtım günü ama biraz midem ağrıyor yaGünaydın Çiçekler... Rızık kapımızı açtık ve güneşin doğuşunu ben ve Türk Kahvem karşılıyoruz:))
Günaydın Çiçekler... Rızık kapımızı açtık ve güneşin doğuşunu ben ve Türk Kahvem karşılıyoruz:))
Günaydın kahve kraliçesi nasılsın bende çayla açtım günü ama biraz midem ağrıyor ya
Teşekkür ederim :) Seninde bel ağrın İnşAllah hamileliktendirGecmis olsun kuzum. Ben de bir bel agrisiyla uyandim malesef.
İyiyim şükür tatil modundan sonra iş moduna alışmaya çalışıyorum:) Miden ağrıyor ise çayac ve kahveye dikkat... Afiyet olsun ... Çayın ilk demliği ardından neşeli günü de eklesin ve bugünün eğlenceli geçsinn:)Günaydın kahve kraliçesi nasılsın bende çayla açtım günü ama biraz midem ağrıyor ya
Zaten içsem de ağrıyordu içmesem de tek bardak içebildim amaİyiyim şükür tatil modundan sonra iş moduna alışmaya çalışıyorum:) Miden ağrıyor ise çayac ve kahveye dikkat... Afiyet olsun ... Çayın ilk demliği ardından neşeli günü de eklesin ve bugünün eğlenceli geçsinn:)
Teşekkür ederim :) Seninde bel ağrın İnşAllah hamileliktendir
Belli mi olur!Ben inanıyorum seninde minik mavişlerin olacak İnşAllah :)Keşke öyle olsa kuzum ama tutulmuş ondan malesef.
Belli mi olur!Ben inanıyorum seninde minik mavişlerin olacak İnşAllah :)
Burcuu duymasın afiyet olsun margarinim
Biz iyiyiz Şükür sen nasılsınKızlar gorusemiyoz nassiniz iyisiniz inşallah
Bu ara pek bi yoğunum çocuklar işler şükür idare ediyorumBiz iyiyiz Şükür sen nasılsın
Hoşgeldin.... Biz buralardayız da sen kayıpsın:)Kızlar gorusemiyoz nassiniz iyisiniz inşallah
Kolay gelsinBu ara pek bi yoğunum çocuklar işler şükür idare ediyorum
Bu ara fazla gelemiyorum abla tatil bitti derken kv kp görümce hacca gitti onlarla uğraştık şimdide işler bize kaldıHoşgeldin.... Biz buralardayız da sen kayıpsın:)
Gecmis olsun kuzum. Ben de bir bel agrisiyla uyandim malesef.
Burcuu duymasın afiyet olsun margarinim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?