- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
Gecmis olsun kuzum. Ben de bir bel agrisiyla uyandim malesef.
Burcuu duymasın afiyet olsun margarinim
Gecmis olsun bende kol ve boyun agrisiyla uyandim hemen merhem surdum spor yaparken bisiler olmus olmali =)
Duysun burdum kalktim usenmedim salata yaptim kendime ve yedim oh hem hafifti hemde yemek yiyip yatmadim yaktim =D
Burasi cok serin canim suan ben balkonda bile polarimla oturuyorum denizden dogrh fena esiyorummSana da geçmiş olsun canım.
Ben de vantilatör açık uyuyorum hava serinleyince çarptı tabi :))
Burasi cok serin canim suan ben balkonda bile polarimla oturuyorum denizden dogrh fena esiyorumm
Bende gune corba icerek basladim
Sonrada kahve
Salata yiyeceklerin en güzellerinden biri... Hemde çeşit çeşit yapılabiliyor artık ... Öğün niyetinede yeniliyor... Miss bol vitamin:)) Afiyet olsun Beşiktaş Aşkısı:)Gecmis olsun bende kol ve boyun agrisiyla uyandim hemen merhem surdum spor yaparken bisiler olmus olmali =)
Duysun burdum kalktim usenmedim salata yaptim kendime ve yedim oh hem hafifti hemde yemek yiyip yatmadim yaktim =D
Vantilatör birşey yapmaz sadece direk üzerine getirme... Bebiş geldiğinde annesini tutulmuş görmek istemeyecektir:))Sana da geçmiş olsun canım.
Ben de vantilatör açık uyuyorum hava serinleyince çarptı tabi :))
Vantilatör birşey yapmaz sadece direk üzerine getirme... Bebiş geldiğinde annesini tutulmuş görmek istemeyecektir:))
As Süvari Kraliçesi... Kahveni fincanda içtiğini de gördüm ya bugünü özel sayarım:))) Fevkalade görünüyor.... Bu nostalji takımlar da da kahve içmek çok keyif verir... Ellerine sağlık ve resimsiz bugünü geçirmedik sayende:)))Eki Görüntüle 1871683 Öğlen kahvesi içilir temizliğe devam edilir:-* selam kızlar:)
Umut kırılma ne demek... Böyle birşey yok... Pek konunla ilgili durumlara vakıf değilim ama sorun yok ortada anladığım kadarı ile... Doğal yollardan yumurtlama dönemi gelince olur... Bu hap yada benzeri şeyler kullanılmayı bırakılsa bile bir süre etkisi devam ediyor diye biliyorum... Bir tanıdığım 7ay sonra ancak gebe kalabilmişti tam boşver dediği zamanda:)Ama ben vantilatoru kendime sabitliyorum :)
Brbis konusunda bu ayki umudum kirildi gibi canim. Hayirlisi yine de.
Baş Sultanım... Merhaba ve Benden de güle güle
Heyttt beeee....
Umut kırılma ne demek... Böyle birşey yok... Pek konunla ilgili durumlara vakıf değilim ama sorun yok ortada anladığım kadarı ile... Doğal yollardan yumurtlama dönemi gelince olur... Bu hap yada benzeri şeyler kullanılmayı bırakılsa bile bir süre etkisi devam ediyor diye biliyorum... Bir tanıdığım 7ay sonra ancak gebe kalabilmişti tam boşver dediği zamanda:)
Bebeğinde hazır olacağı vakit gelecektir.. Bu durumlarda Allah a teslimiyet derim... En güzel zamanda gelecektir hatta akıldan çıkarıldığında süpriz bile olabilir... Negatif üretmek yok ve çok düşünmek de yok...Dogum kontrol hapini birakali 1.5 seneyi gecti canim. Ha 4 aydir bebek icin calisiyoruz o ayri. Ama hic olmayacakmis gibi hissediyorum bazen.
Bebeğinde hazır olacağı vakit gelecektir.. Bu durumlarda Allah a teslimiyet derim... En güzel zamanda gelecektir hatta akıldan çıkarıldığında süpriz bile olabilir... Negatif üretmek yok ve çok düşünmek de yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?