Buram Buram Kokan Kahve Ve Çay Sefalarımız...

Gecmis olsun bende kol ve boyun agrisiyla uyandim hemen merhem surdum spor yaparken bisiler olmus olmali =)

Duysun burdum kalktim usenmedim salata yaptim kendime ve yedim oh hem hafifti hemde yemek yiyip yatmadim yaktim =D

Sana da geçmiş olsun canım.
Ben de vantilatör açık uyuyorum hava serinleyince çarptı tabi :))

Burasi cok serin canim suan ben balkonda bile polarimla oturuyorum denizden dogrh fena esiyorumm

Bende gune corba icerek basladim

Sonrada kahve

Burası da serin canım. Aslına bakarsan tuhaflık bende.
Sıcaktan ne kadar nefret edersem soğuğu da o kadar çok seviyorum :)))
Burada da deniz tarafından fırtına kopuyor.

Gecmis olsun bende kol ve boyun agrisiyla uyandim hemen merhem surdum spor yaparken bisiler olmus olmali =)

Duysun burdum kalktim usenmedim salata yaptim kendime ve yedim oh hem hafifti hemde yemek yiyip yatmadim yaktim =D
Salata yiyeceklerin en güzellerinden biri... Hemde çeşit çeşit yapılabiliyor artık ... Öğün niyetinede yeniliyor... Miss bol vitamin:)) Afiyet olsun Beşiktaş Aşkısı:)

Eki Görüntüle 1871683 Öğlen kahvesi içilir temizliğe devam edilir:-* selam kızlar:)
As Süvari Kraliçesi... Kahveni fincanda içtiğini de gördüm ya bugünü özel sayarım:))) Fevkalade görünüyor.... Bu nostalji takımlar da da kahve içmek çok keyif verir... Ellerine sağlık ve resimsiz bugünü geçirmedik sayende:)))

Ama ben vantilatoru kendime sabitliyorum :)
Brbis konusunda bu ayki umudum kirildi gibi canim. Hayirlisi yine de.
Umut kırılma ne demek... Böyle birşey yok... Pek konunla ilgili durumlara vakıf değilim ama sorun yok ortada anladığım kadarı ile... Doğal yollardan yumurtlama dönemi gelince olur... Bu hap yada benzeri şeyler kullanılmayı bırakılsa bile bir süre etkisi devam ediyor diye biliyorum... Bir tanıdığım 7ay sonra ancak gebe kalabilmişti tam boşver dediği zamanda:)

Merhaba , hoşgeldin , güle güle , çünkü zamanlamayı tutturamadım acil çıkmam gerekli shebetsys
Baş Sultanım... Merhaba ve Benden de güle güle Nasılsa denk geliriz zamanın bol olduğu vakit... Çünki zamanlamayı tutturduğumuz da biliyorsun sohbet koyu olunca fren yapamıyoruz:))

Adını dağlara yaaaazdım yaaarim buğulu camlaraa yaaazdıııım shebetsys
Heyttt beeee.... Bak şimdi yine kendimi çok çok özel hissettim... Dudaklarım şu an yine tebessüm modunda kaldı... Sevindirik yapmayı beni bugün de başardın:))

Dogum kontrol hapini birakali 1.5 seneyi gecti canim. Ha 4 aydir bebek icin calisiyoruz o ayri. Ama hic olmayacakmis gibi hissediyorum bazen.

Dogum kontrol hapini birakali 1.5 seneyi gecti canim. Ha 4 aydir bebek icin calisiyoruz o ayri. Ama hic olmayacakmis gibi hissediyorum bazen.
Bebeğinde hazır olacağı vakit gelecektir.. Bu durumlarda Allah a teslimiyet derim... En güzel zamanda gelecektir hatta akıldan çıkarıldığında süpriz bile olabilir... Negatif üretmek yok ve çok düşünmek de yok...

Insallah canim sabirsizlikla bekliyor olacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…