X xDerinMavix madem profiline yazamıyorum bende buradan sana ulaşayım dedim... Bebeğin kalp atışları için doktora gidecektin.. Bebek ve sen iyisinizdir umarım..
Ben iyiyim işler ile zaman geçiyor... Büyümüş şimdiden bebek... Cinsiyeti ne olacak acaba.. Hadi hayırlısı... Bereketli günde diledik bereketi ilede gelecek bebeğin inşallah:)Merhaba canim. Profilime yazamiyor musun? Bunu bilmiyordum ben.
Kalp atislarini duyduk kocaman da olduk :) Pazartesi gunu kismetse cinsiyeti ogrenicez.
Sen nasilsin canim?
Ben iyiyim işler ile zaman geçiyor... Büyümüş şimdiden bebek... Cinsiyeti ne olacak acaba.. Hadi hayırlısı... Bereketli günde diledik bereketi ilede gelecek bebeğin inşallah:)
Hayırlısı herşeyin öncelikle elbette... Bebeğin cinsiyetini öğrendin mi..Amin insallah canim.
Ben kiz olmasinincok istiyorum icime de oyle doguyor ama saglikli olsun hayirlisi olsun insallah.
Hayırlısı herşeyin öncelikle elbette... Bebeğin cinsiyetini öğrendin mi..
Demek oluyor ki önümüzdeki günler de kendini gösterecek... İkiniz de sağlıklı olunda:))Doktor erkek gibi görüyorum dedi ama yanılabilirim dedi canım.
Demek oluyor ki önümüzdeki günler de kendini gösterecek... İkiniz de sağlıklı olunda:))
Bir süredir burası boş kaldı bende göz atmamıştım:)) Ne iyi edip gelmişsin:)) Mutlu hemde çok çok mutlu bir yıl olsun hepimiz içinKızlarrr Mutlu yıllar
Ben neden hiç burayı görmemişim[/Q
Bir süredir ara verdik burada gerçi ama kahve sefalarımız bitmezz:)
Ay çok güzellllllGüneşli Bir Günde Kahve Keyfi Olmadan Olmaz...Eki Görüntüle 1947577
Burnumun dibindesin, hala gelicemshebetsys [/Q
O denli yakınmıyz:))) Bak kahvelerim böyle daze daze.. Çikolar da varr:)) Değmeyin keyiflere:)) İşte bugün o gün dediğinde gell
Arada süslemeler de oluyordu da bu kez sade kahveler ve çikolar oldu:))Ay çok güzellllll
Vadaaaaaaaaaaaaaa..... Cidden burun ucu kadarmışş:))Evet max. 20 dkgeleceğimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?