- 11 Mayıs 2015
- 220
- 13.522
- 108
evet canımın içi hele kokusuLülem bu kahve varya küçük ama büyük mutluluklar veriyor kendi halimizde:))
yetmycek valla :) nazar değmesin o zaman hayatımO halde sıkı dur bu hatırlara Ömür yetmeyecek:))
Süvarinin Gülü.. Sen harikasın... Uzun ara sonra kahve diyarımız da gözlerim canlandı:)) Hele o yanındaki tatlı varya birde beyaz beyaz.. Hem iç keyf yap ardından da hemde tatlan ... Daha ne istenir.. Güne başlamanın en güzel tablosu.. Ellerine sağlık
Süvarinin Gülü.. Sen harikasın... Uzun ara sonra kahve diyarımız da gözlerim canlandı:)) Hele o yanındaki tatlı varya birde beyaz beyaz.. Hem iç keyf yap ardından da hemde tatlan ... Daha ne istenir.. Güne başlamanın en güzel tablosu.. Ellerine sağlık
Çok da iyi yaptın:)) Böyle olunca bu köşe hoşuma gidiyor:))Uzun olmuş ara evet:) dedim geliim bi kahve içelim. Teşekkürler kadayıfım:)
Selammm.... Ben akşam kahvemi de içtim.... Arada böyle göster kendini.... Hayırlı akşamlar Gündüz ÇiçeğimSelam kızlaaarrrrrrr!
Ne zamandır uğramıyordum....huzurlu güzel akşamlar, güzel güzel kahveler
Selammm.... Ben akşam kahvemi de içtim.... Arada böyle göster kendini.... Hayırlı akşamlar Gündüz Çiçeğim
aha ananemin fincanına benziyor :)
İlahiaha ananemin fincanına benziyor :)
afiyet olsun
ay biri de bana yapsa da içsem üşeniyorum mutfağa gitmeye
İlahiBanada zati yaşça büyük birisi vermişti muhtemelen bayağı eski olmalı:)) İç haznesi geniş ve öyle de sağlam ki:)) Kahve içimi çok güzel ve bende uzun süredir kullanıyorum:)))
Bir tanesi oda yere düşürdüm diye kırıldı yoksa maaşallahı var:)))vallaha ondakilerde baya eski kırılmaz maşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?