Teşekkür ederim.Ağır geldi yazdıklarınız...
Bence bu kadar arabeske bağlamanın anlamı yok.
Psikolojik olarak bir sorununuz varsa tedavi olun zırt pırt ayrılma isteği için diyorum.
Yok ben sağlıklıyım diyorsanız boşverin,Allahım iyilerle karşılaştırsın inşallah...
Niye ki?Teşekkür ederim.
Anksiyete bozukluğu var ama ilaçlarımı kullanmıyorum.
Niye ki?
Daha çok hastalığınız artsın diye mi?
Böyle msn gibi konuşmaktan yanasınız sanırım.yoo doktor bıraktırdı :/
madem hatanın sizde olduğunu düşünüyorsunuz kendinizi değiştireceksiniz acı çekmekten zevk almıyorsanız. 1 yıl 10 ay dayanan insanı sizi seven insanı bezdirmişsiniz. çok kafanıza takmayın her şeyi soğursa sevgisi biterse gider hala yanınızdaysa niye hem kendinizi hem onu kahrediyorsunuz ki. bakın sonucu ne olmuş gitmiş. haksız mı? değil bence. başka bir doktora görünün ilaçları kullanmanız illa yasaksa psikoloğa gidin konuşun derdinizi anlatın. rahat yaşamayı gamsız olmayı öğrenin hayat böyle geçmez. karşınızdaki insanın durumu daha kötü bence. yazık hiçbir hatası olmadığı halde sevdiği kişiyi bırakmak zorunda kalmış onun hali sizden daha kötü çünkü siz en azından sizin elinizde olan bir şeyden kaybettiğinizi biliyorsunuz. o ne yapsın? sızlanmayı bırakın ve kendinize yeni bir yaşam düşüncesi kurun tedavi olun. insanları rahat bırakın tamam iyileştim dediğiniz anda sevdiklerinizi geri kazanın ama düzelmeden kimsenin hakkına da girmeyin.
Çok doğru haklısınız. Memlekete gittiğimde ilk işim iyi bir psikologa gitmek olacak.
Teşekkür ederim ama o bu durumu atlatana kadar benim yanımdaymıs ondan sonra ben gidicem dedi benimde elimden hiçbir şey gelmiyor.insan bir şeyleri taktıkça paranoyak oluyor bırak her şeyi sen düşünmek zorunda mısın. zaten ne kadar çabalarsan çabala bazı şeyleri değiştiremezsin. sevdiğin kişiyi de boğma. neşeli ol mutlu ol ondan emin ol ki o da seninle huzurlu olsun.
Hangi durumu atlatana kadar?Teşekkür ederim ama o bu durumu atlatana kadar benim yanımdaymıs ondan sonra ben gidicem dedi benimde elimden hiçbir şey gelmiyor.
Teşekkür ederim ama o bu durumu atlatana kadar benim yanımdaymıs ondan sonra ben gidicem dedi benimde elimden hiçbir şey gelmiyor.
Hangi durumu atlatana kadar?
bunu bilemezsiniz. o çok yıprandığından öyle diyor sizden umudu olmasa hala yanınızda dahi durmaz. bakarsınız siz o kadar hayat dolu, neşeli biri olursunuz ki gidemez. size bir kere daha aşık olur daha çok sever. siz bunun için çabalayın ama onun sizi sevmesi için değil bakın siz kendiniz mutlu ve tasasız bir insan olmak için çabalayın yatırımı kendinize yapın ki gerisi çorap söküğü gibi hallolur. hala sonrasını düşünüyorsunuz. bırakın anı yaşayın gidecekse gider zaten engel olamazsınız. kim hayatından birilerini uğurlamadı ya da kim birilerinden vazgeçmedi ki bu olacaksa olur. artık bunları düşünmeyin kendinizi düşünün.
Bence çok gereksiz bir tedavi şekli bu.Ayrılık. Benim iyi yapıp toparlayıp öyle gidecek.
Ben gitmesini hiç istemedim. Helede benim yüzümden böyle olduğumuz için hiç istemiyorum. Dediğiniz gibi bir insan olmaya çalışacağım.Teşekkür ederim tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?