Buram buram mutsuzum

Acquaa

Y❀
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
5.265
5.185
398
Ağlamaktan yüzüm gözüm şişti.
Her gece kafamı yastığa koyduğumda bir yılan boğazımı sıkıyor gibi hissediyorum.
O kadar iyiydik ki benim kaprislerim benim davranışlarım her şeyi bitirdi.
Ne kadar lanet bir insansam sevdiğim herkesi kendimden uzaklaştırıyorum.
Soğudun mu, sevmiyor musun beni kelimelerim özellikle de sürekli ayrılalım mı demem bitirdi bizi.
Telefonumu nasıl attıysam bizi de öyle vurup atmışım.
Ben vazgeçmişim bizden haklı yerden göğe kadar haklı.
Bu ayrılığın tek suçlusu benim, bu 1 sene 10 ayında tek sorunlusu da bendim.
Benim için yaptığı hiçbir şeyi görmememden tek suçlu benim.
Belki burada yazdıklarımı gördükten sonra gene bana acıyacak
Sırf bana acıdığı için yanımda olacak sevdiğinden değil.
Kaybolmayı o kadar istiyorum ki bunları yaşamamış olmayı
Onu son kez kanlı canlı yanımda bulmayı o kadar istiyorumki bunlar sadece hayal
O şimdi sadece ben bu olayları atlatana kadar yanımda belki bir kaç saat belki bir kaç gün
Artık eskisi gibi ömrü ömrümle birleşmeyecek.

Ağır geldi yazdıklarınız...
Bence bu kadar arabeske bağlamanın anlamı yok.
Psikolojik olarak bir sorununuz varsa tedavi olun zırt pırt ayrılma isteği için diyorum.
Yok ben sağlıklıyım diyorsanız boşverin,Allahım iyilerle karşılaştırsın inşallah...

Teşekkür ederim.
Anksiyete bozukluğu var ama ilaçlarımı kullanmıyorum.

yoo doktor bıraktırdı :/
Böyle msn gibi konuşmaktan yanasınız sanırım.
Neyse,doktor daha iyi bilir,demek ki iyileştiğinizi düşünüyor ki ilaçları bıraktırmış.
Demek ki bir sorun kalmamış.
Bence böyle bunalım yapmak yerine hayatın güzelliklerini farkedin,inanın ki değmez.

hayat herşeye ragmen devam edıyor onunuze bakın hayat çok kısa ve degerlı...

madem hatanın sizde olduğunu düşünüyorsunuz kendinizi değiştireceksiniz acı çekmekten zevk almıyorsanız. 1 yıl 10 ay dayanan insanı sizi seven insanı bezdirmişsiniz. çok kafanıza takmayın her şeyi soğursa sevgisi biterse gider hala yanınızdaysa niye hem kendinizi hem onu kahrediyorsunuz ki. bakın sonucu ne olmuş gitmiş. haksız mı? değil bence. başka bir doktora görünün ilaçları kullanmanız illa yasaksa psikoloğa gidin konuşun derdinizi anlatın. rahat yaşamayı gamsız olmayı öğrenin hayat böyle geçmez. karşınızdaki insanın durumu daha kötü bence. yazık hiçbir hatası olmadığı halde sevdiği kişiyi bırakmak zorunda kalmış onun hali sizden daha kötü çünkü siz en azından sizin elinizde olan bir şeyden kaybettiğinizi biliyorsunuz. o ne yapsın? sızlanmayı bırakın ve kendinize yeni bir yaşam düşüncesi kurun tedavi olun. insanları rahat bırakın tamam iyileştim dediğiniz anda sevdiklerinizi geri kazanın ama düzelmeden kimsenin hakkına da girmeyin.

Çok doğru haklısınız. Memlekete gittiğimde ilk işim iyi bir psikologa gitmek olacak.

Çok doğru haklısınız. Memlekete gittiğimde ilk işim iyi bir psikologa gitmek olacak.

insan bir şeyleri taktıkça paranoyak oluyor bırak her şeyi sen düşünmek zorunda mısın. zaten ne kadar çabalarsan çabala bazı şeyleri değiştiremezsin. sevdiğin kişiyi de boğma. neşeli ol mutlu ol ondan emin ol ki o da seninle huzurlu olsun.

Teşekkür ederim ama o bu durumu atlatana kadar benim yanımdaymıs ondan sonra ben gidicem dedi benimde elimden hiçbir şey gelmiyor.

Teşekkür ederim ama o bu durumu atlatana kadar benim yanımdaymıs ondan sonra ben gidicem dedi benimde elimden hiçbir şey gelmiyor.

bunu bilemezsiniz. o çok yıprandığından öyle diyor sizden umudu olmasa hala yanınızda dahi durmaz. bakarsınız siz o kadar hayat dolu, neşeli biri olursunuz ki gidemez. size bir kere daha aşık olur daha çok sever. siz bunun için çabalayın ama onun sizi sevmesi için değil bakın siz kendiniz mutlu ve tasasız bir insan olmak için çabalayın yatırımı kendinize yapın ki gerisi çorap söküğü gibi hallolur. hala sonrasını düşünüyorsunuz. bırakın anı yaşayın gidecekse gider zaten engel olamazsınız. kim hayatından birilerini uğurlamadı ya da kim birilerinden vazgeçmedi ki bu olacaksa olur. artık bunları düşünmeyin kendinizi düşünün.

Ben gitmesini hiç istemedim. Helede benim yüzümden böyle olduğumuz için hiç istemiyorum. Dediğiniz gibi bir insan olmaya çalışacağım.Teşekkür ederim tekrardan

Ben gitmesini hiç istemedim. Helede benim yüzümden böyle olduğumuz için hiç istemiyorum. Dediğiniz gibi bir insan olmaya çalışacağım.Teşekkür ederim tekrardan

rica ederim ama şunu cidden kafana işle. başkası için değil kendin için düzel lütfen bunu onun için değil kendin için iste. buradan 1 ay sonra güzel haberlerini bekliyor olacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…