Burasi bana iyi gelmedi elveda

yok zaten bizim topice arada bi selam veriyodu
sonra bdvde konu açıcam derdim var dedi
iyi aç bakalım dedik
hak vermedik
bizde ylan yok
abartmıyor musun falan dedik
sonra kendince dalga gçer tuhaf şeyler yazdı
bunun derdi ne demiştim hatta girince
kendince eğleniyormuş meğer bizle :KK14:
sizin topic nerde?
bende takiliyordum kaybettim izinizi gerci zamanim olursa anca bdv deyim

Moral bulayım derken icine edildigi mutsuzken mutsuzlugun dibe vuruldugu onumuze gelene bin tekme olaylarinin altta kalanin cani ciksinlarin yasandigi yer ve gidiyorum butun kinler uzerimde hemcinsim demeye bin sahit ister hayatimi bilmeden yargilar psikolojimi bozup abuk sabuk seyler yazmaya iter ve neoldu mutlumuyuz hemde hic %10 iyiyse %70 karsit ve % bilmem kaci yok olmus bir dunyadan gidiyorum mutluluk denen hayata neyi varsa gelsin bukadar yadirgamaz en azindan
Bak tatlım bu site bir nevi psikolojik rehabilitasyon , yani burdaki olumlu ya da olumsuz cevapları uygulayacaksın diye bir kaide yok sen aklı ve mantığı olan bir bireysin sen önce ne yapmak istediğine karar verip o yöndeki yorumları dikkate almalısın ve her zaman pozitif düşünceyle hareket etmelisin asıl olan senin iradendir . Örneğin bir sevgilin var ve aranızda soğuk rüzgarlar esiyor yine de sen ayrılmak istemiyorsun o zaman bu ilişkiyi bitirecek değil düzeltecek nasihatları feyz alıp diğerlerini dikkate almayacaksın. Yine de karar senin hayatta yapıcı olmanı temenni ederim . . .

Back
X