Burasi bana iyi gelmedi elveda

uğraşırsan bulursunki kafana göre..biz kaç yıldır sürünüyoruz buralarda..hemen pes etmemek gerek..

kafasına göre birini bulmak değil de sıkıntılı imiş zaten "iyi" geleceğini sanarak başlamış olmayınca.. acı aslında.. ben üzüldüm durumuna.. her yoruma açık olabilmek şart burada.. kafa kötüyken başaramamış olabilir..

Benim köpeğinde ilgiye ihtiyacı var her canlının ihtiyacı var

son konularına baktım da tüylerim ürperdi.kaynanayla kayınpederine haketmedikleri hayatı yaşıyor demiş bir de utanmadan.sanki onların geçimini hanımefendi karşılıyor,sanki o paraları kazanırken yanlarındaydı.Allah ıslah etsin,böylelerinden de bizi uzak tutsun.:KK17:

mutluyum diye gelenler bir sekil mutsuz ediliyo, mutsuz gelenler resmen intihara surukleniyor. nasil olsa sanal alem diye bazi insanlar gozleri kapali saldiriyor. su siralar cok karsilasiyorum bu tavirlarla. nasil haksiz olabilir ki?

Forumun kaynana adayı konuştu
son konularına baktım da tüylerim ürperdi.kaynanayla kayınpederine haketmedikleri hayatı yaşıyor demiş bir de utanmadan.sanki onların geçimini hanımefendi karşılıyor,sanki o paraları kazanırken yanlarındaydı.Allah ıslah etsin,böylelerinden de bizi uzak tutsun.:KK17:

Aman diyeyim abla bunları okur da tekrar bir isyan dalgası gelirse yandık. :KK53:

mutluyum diye gelenler bir sekil mutsuz ediliyo, mutsuz gelenler resmen intihara surukleniyor. nasil olsa sanal alem diye bazi insanlar gozleri kapali saldiriyor. su siralar cok karsilasiyorum bu tavirlarla. nasil haksiz olabilir ki?
canım iiyileri alacak kötüleri eleyecek..aslında bazıları kendini 100 de 100 haklı görerek biizimde ona hak vereceyimizi düşünerek konu açıyor..en empatik şekildede anlatsan fayda etmiyor..aslında akıl almak için değilde haklılığını rescillemek için gibi:KK64:

Back
X