Burasi bana iyi gelmedi..

Mutlu2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
2.605
1.729
133
Merhabalar.1 senedir depresyon tedavisi görüyorum .Ilaclari yavasca azaltmaya basladim.Tayinim Gaziantep'te oldugu icin ailemin yanina İstanbul'a geldim.Ailemle hic bir faaliyetimiz yok.Sıkılıyorum.Burada arkadasim da yok.Kiz kardesim var ama aram iyi degil.Yani eskiden beri toplum demez cocuk gibi azarlar.o her gun geziyor ama ben onunla gezmek istemiyorum.Acikcasi bu aralar cok sinirlendirdi beni.Cok hoyrat davranir, huyudur zaten.Ince dusunen biriyim. Denize dustum ama yilana sarilmak istemiyorum.Gerginim baya bi.Ilaclari da doktor kontrolunde azaltiyorum.Ya tek basima mi gezsem artik bilmiyorum.Cok darlandim.
Ya zorla psikolojimi bozuyorlar.Mesela naif bir insan oldugum icin eskiden beri ailem hic bir seyi yapamayacağımı düşünüyor. Araba alacagim,param var ama babamin hesabinda.Almiyorlar.Kardesin de gelsin sen suremezsin diyorlar.Ya yaparim,yapabilirim.
Bir seyler yaomaya calisiyorum , se beceremezsin ama x.. yapar diyorlar.
Her seyime oyle.Kardesim su anda geziyor ,tozuyor ,mutlu .beni de cagiriyor ama gitmek istemiyorum.kizginim ona. Dedigim gibi cok hoyrat davranir.Ailemden de destek alir.Azarlar,dalga gecer.
Alingan olduğumu soyluyir ailem ama degilim.Vallahi degilim.Ama bazi davranislarin toplum icinde yaoilmasi zoruma gidiyor.Hafifr alinmak incitiyor beni.
Kendi cevremde cok iyiyim ama burada cwvremde kimse yok.cok yalnizim.
Bana iyi gelecek bir seyler yaomak istiyorum.

Son düzenleme:
Evini ayır desem ayni yerde zor.Tayin iste git paran var kazaniyorsun.Ne demek araba süremezsin. Tedavi oldugun tanı ne cok mu ciddi tek yasayabilir misin?Hayatında biri var mi ve kaç yasindasin bunlar onemli cevaplar icin.

Evini ayır desem ayni yerde zor.Tayin iste git paran var kazaniyorsun.Ne demek araba süremezsin. Tedavi oldugun tanı ne cok mu ciddi tek yasayabilir misin?Hayatında biri var mi ve kaç yasindasin bunlar onemli cevaplar icin.
Evim ayri .ogretmenim iki ayligina geldim.tatili bahane edip kacmak istiyorum araba almaya kavga -dovus niyetlendim kisitlamaya calisiyorum kendimi.Hastaligim major depresyon.Yalniz atlattim.sukur iyiyim.Ama burda sinirleniyorum her seye.

yani kız kardeşiniz ayrı bir insan siz ayrı bir insansınız
onunla kendinizi kıyaslamayın
gidin de arabınızı alın
ne demeye babanızın hesabında duruyor paranız o kısmı hiç anlamadım

Evim ayri .ogretmenim iki ayligina geldim.tatili bahane edip kacmak istiyorum araba almaya kavga -dovus niyetlendim kisitlamaya calisiyorum kendimi.Hastaligim major depresyon.Yalniz atlattim.sukur iyiyim.Ama burda sinirleniyorum her seye.
2 ayi onlarla gecirmeyin mesela bayram icin tura gidin.tek basiniza 1hafta gezin mesela dogu karadenizi orda tek cikanlar oluyor tanisir beraber gezersiniz.Ya da ege turu vb.soylemeyin ailenize de..Arabayi da alin bir hocadan ders baslayin ekonomik ozgurluk varsa onlara ne üstelik kıyasa ne gerek var.

yani kız kardeşiniz ayrı bir insan siz ayrı bir insansınız
onunla kendinizi kıyaslamayın
gidin de arabınızı alın
ne demeye babanızın hesabında duruyor paranız o kısmı hiç anlamadım
Daha once kullanmadigim bir aracim vardi daha dogrusu kullanamadigim. Hem ogrenecektim hem de surecektim hoca esligindd.gorev yaptigim yere getirememistim .Hevesim de yoktu zaten hasta oldugum icin.Iki kuzenimi ve amcami ani bir sekilde arka arkaya kaybetmiştim.Birikmis baska dwrtlerim de vardi.Anlatsam saatler surer.Yasadigim cocukluk travmalari, ölümler,olayli nisanim,bozmam ...yeni bir sehir de var tabi..
Neyse vekaletle sattirmistim.
O sekilde babamda.o benim iyiligimi dusunuyor ama bana zarar verdiğinin farkinda degil.

Daha once kullanmadigim bir aracim vardi daha dogrusu kullanamadigim. Hem ogrenecektim hem de surecektim hoca esligindd.gorev yaptigim yere getirememistim .Hevesim de yoktu zaten hasta oldugum icin.Iki kuzenimi ve amcami ani bir sekilde arka arkaya kaybetmiştim.Birikmis baska dwrtlerim de vardi.Anlatsam saatler surer.Yasadigim cocukluk travmalari, ölümler,olayli nisanim,bozmam ...yeni bir sehir de var tabi..
Neyse vekaletle sattirmistim.
O sekilde babamda.o benim iyiligimi dusunuyor ama bana zarar verdiğinin farkinda degil.
Bozulmus nişan ve ölmüş kuzen amca nasip en onemli sey sensin.

e madem sevmiyorsunuz ne diye tatilde iki ay aile evine dönüyorsunuz.. dönmeseydiniz. koskoca kadınsınızparanız niye babanızda o kısmı da anlamadım. vermeyin.

Yazdıklarını düzenleyin çünkü hem tayinim memlekette ailemin yanındayım demişsiniz hem de sadece tatile geldim yazmışsınız. Ayrıca biriktirdiğiniz para neden babanızda? Tatilin hepsini ailenizle geçireceğinize yurt dışına gidin ya da turlara katılın kendinize hobi edinin. Sizin önce kendinizi düzeltmeye ihtiyacınız var.

Yazdıklarını düzenleyin çünkü hem tayinim memlekette ailemin yanındayım demişsiniz hem de sadece tatile geldim yazmışsınız. Ayrıca biriktirdiğiniz para neden babanızda? Tatilin hepsini ailenizle geçireceğinize yurt dışına gidin ya da turlara katılın kendinize hobi edinin. Sizin önce kendinizi düzeltmeye ihtiyacınız var.
Su an ailemin yanindayim demek istedim.

Kendi kendinize yapabilirsiniz ,paranızı alın bi an evvel araba alıcam diyip isteyin tek başına yapılacak biçok aktivite var niye evde oturuyorsunuz aslında kimsenin size bişi yaptığı yok siz kendinize yapıyorsunuz ,kendi kendinize üzlüyorsunuz ,izin vermekle alakalı bu

e sana laf sokan ablanı, senin karakter gelişimini kısıtlayan anne babanı seviyorsan konu kilit.
Yani sevgiyi kaybetmek istemiyorum.Ya aslinda bilmiyorum.Sorunlarimi cozemeyecek kadar depresyona girdiysem beni bu noktaya getiren onlar oldu.Ama bi tarafta babami dusunuyorum.o iyi bir insan.Ama artik ona da guvenim kalmadi.Benim ne hissettigimi anlayamazsiniz.Yalnizliktan da korkuyorum.

Kendi kendinize yapabilirsiniz ,paranızı alın bi an evvel araba alıcam diyip isteyin tek başına yapılacak biçok aktivite var niye evde oturuyorsunuz aslında kimsenin size bişi yaptığı yok siz kendinize yapıyorsunuz ,kendi kendinize üzlüyorsunuz ,izin vermekle alakalı bu
Ya inanin aylardan beri istiyorum.Babamin kalbi var.Annem hastayım deyip ustume geliyor.Konuya vicdanimdan giriyorlar.

Ya inanin aylardan beri istiyorum.Babamin kalbi var.Annem hastayım deyip ustume geliyor.Konuya vicdanimdan giriyorlar.
her koyun kendi bacağından be canım. Araba aldırmıyorlarsa parayı iste altın yapcam boynuma takcam de. Senin paran mecbur verecekler eninde sonunda değil mi ?
Aileleri de anlamıyorum okumuş atanmış kız . Ne diye cocuk gibi davranırlar....

Ya inanin aylardan beri istiyorum.Babamin kalbi var.Annem hastayım deyip ustume geliyor.Konuya vicdanimdan giriyorl
Bunda vicdan yapacak bişi yok ,tamam paramı hesabıma geçin deyin ,
Yarın öbürgün o paranızı kardeşiniz yer aileniz vicdan falan yapmaz ,
Açıkca ben kazandım hakkım ,ister araba alırım ister altın ,hesabımda istiyorum diyin

Back
X