Burası da benim evim

güzelmiş evin güle güle otur canım.

manzarısı negüzelmiş hele
çok şaslısın denizi görüyorsun.

çok saol manzara çok güzel gerçekten en çok onu seviyorum evimin ama resimde tam çıkmamış akşamları çok hoş oluyor gemilerin ışıkları deniz e vuruyor ay ile geminin ışıkları harika oluyor allah sizede nasip etsin inşalllaha.s.a.s.

özellikle yemek odası takımınızı çok beğendim,güle güle oturun.allah ağız tadınızı bozmasın inş

Canım sen Maviyi çok seviyosun galiba...Evin Nazar Boncuğu gibi olmuş...2 Senelik olmana rağmen halı seçimini fln güzel yapmışsın...Cici bi ev olmuş...Allah bir ömür boyu mutluluk sağlık huzur versin...

Canım sen Maviyi çok seviyosun galiba...Evin Nazar Boncuğu gibi olmuş...2 Senelik olmana rağmen halı seçimini fln güzel yapmışsın...Cici bi ev olmuş...Allah bir ömür boyu mutluluk sağlık huzur versin...

evet mavi ve pembe favori renklerim zevkimi begendiğiniz için teşekkür ederim kızlara.s.

allah agız tadıyla bi ömür mutlu yaşatsın çok güzelmiş cnm evin:)

amin tazegelin allah kimsenin ağzzının tadını bozmasın ben evlenmeden önce herkes beni korkutuyordu eşim çok iyiydi peşimden ayrılmaz herşeye yardımcı bana diyorlardıki cicim ayları geçsin görürüm ben sizi şimdi böle 3-5 ay sonra değişir diye allahıma binlerce şükür ki kocam hep aynı 2senedir evliyiz ama sanki çıkıyormuşuz gibi:roflol: dediğim gibi allah hepinize mutlu huzurlu evlilikler nasip etsina.s.

evet mavi ve pembe favori renklerim zevkimi begendiğiniz için teşekkür ederim kızlara.s.

ne güzel:1closedeyes:

amin tazegelin allah kimsenin ağzzının tadını bozmasın ben evlenmeden önce herkes beni korkutuyordu eşim çok iyiydi peşimden ayrılmaz herşeye yardımcı bana diyorlardıki cicim ayları geçsin görürüm ben sizi şimdi böle 3-5 ay sonra değişir diye allahıma binlerce şükür ki kocam hep aynı 2senedir evliyiz ama sanki çıkıyormuşuz gibi:roflol: dediğim gibi allah hepinize mutlu huzurlu evlilikler nasip etsina.s.

ya banada hep öle diolar şimdi cicim ayları siz sonra görürsünüz fln..saçma bence ben eşimi tanıyom oda beni tanıyo nasıl ve ne şekilde davranıcamızıda biliyoruz...bi insan travma geçirmeli ki bu güzel yaşantıyı değiştirsin bi anda dönüp çok kötü biri olsun çok saçma bana göre şeler değil bunlar...biz hep mutlu olcaz inşallah:enbuyukkk:

herşeyin çok güzel bende eklemek istiyorum evimin resimlerini ya nasıl ekliyosunuz ben yapamıyorum yardımcı olur mu biri bana ya

allahım herşeyden önce güle güle oturmayı nasip etsin inşallah.

hayırlı olsun evin çok güzel olmuş

huzurla mutlulukla oturun inş allahım kaza bela vermesin ve en önemlisi banada nasip etsin temmuzda düğünüm var ama hiç bişeyim yok dahasenağlama

Back
X