• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burasi da benim Evim

:43::43::43::43::43:
Allah rahmet eylesin..O kadar üzgünümki anlatamam.Kalbim sıkıştı sanki baktım baktım.3 günlük dünya sende yalansın.Kimleri adında sakladın koynuna...Allah kızına güzel kaderler yazsın.Ne desem boş..Bomboş herşey...:43::43:

ALLAH rahmet eylesin, inş yavrusunun çok güzel,huzurlu,sağlıklı bir ömrü olur :43:

Allah rahmet eylesin.Allahım o minicik yavrusuna uzun ömürler versin.....

Allah rahmet eylesin,mekani cennet olsun inşallah,ailesine ve minik yavrusunada rabbim sabır versin.:43::43::43::43:

çok üzüldüm kendisini hiç tanımıyorum ama gencecik bir kadın o kadar acılar çekmiş. en son da hala yaşıyorum yazmış mahvoldum ya. Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin...:'(((((

Yalan dünya için uğraşıp duruyoruz o bunu dedi bunum olmadı.... Ölüm tek gerçek işte.. Allah evladına hayırlı yazı yazsın ne denir başka rahmet eylesin, kaç gündür bunu düşünüyorum çok kötü oldum:43:

Rabbim yerinde dinlendirsin çok üzüldüm...:43:

evin çok güzelmiş ama oturmak nasip olmamış...mekanın cennet olsun ...ALLAH kızına uzun ömürler versin...........

arkadasımızın allah mekanını cennet etsın mınık yavruya allah sağlık,sıhhat ve uzun ömürler versin.evını cok guzel döşemiş ama hayat bu işte yarına ne olacağımız belli değil.çok üzgünüm :(

allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun..rabbim ailesine sabırlar evladınada hayırlı uzun ömürler versin..

mutfağınız bi harika sanki doğadan bir esinti gibi olmuş özellikle halı ve dolapların uyumu güle güle oturun o halıdan bende almayı düşünüyorum royal değil mi bende bakmıştım ve çok beğenmştmn

yorumları okudumda Allah rahmet etsin taksilatını affetsin işte dünya hayatı az bir metadan başkası değil Allah hatırlatıyor ölüm ile

EVİNNN ÇOKKK GÜZEL MUTFAĞA BİTTİM ZATEN YAA HAYIRLI OLSUN SADECE BİŞİ VAR AMA ŞİMDİ SÖLEMELİİM oturma odasında üst üste aynı renkler olunca boğmuş koltuk duvar halı perde sanki iki si açık renk olsaymış ya ama dediğim gibi yinede herşey çok güzell:nazar:

Back
X