burasi kalabalik bi bakin nolur...

parkbyull

Başlangıç:104 Güncel :65
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
21.404
32.064
598
38
Kizlar adetimin 27.gunu normalde 26 da bir olurdu son dort aydir 30 da bir oluyodu....bugun bir kanama oldu arkasindan leke oldu...bu adete doner mi yoksa hamile miyim...ilk defa denedik o yuzden bilgisizim....ne zaman test yapmaliyim...

Kizlar adetimin 27.gunu normalde 26 da bir olurdu son dort aydir 30 da bir oluyodu....bugun bir kanama oldu arkasindan leke oldu...bu adete doner mi yoksa hamile miyim...ilk defa denedik o yuzden bilgisizim....ne zaman test yapmaliyim...

Regliniz geciktikten sonra yapabilirsiniz. Sabah idrari daha iyi sonuç verir.

Tesekkur ederim bu durumda gecip gecmedigi hesabim sasiyor kizlar hamileler anneler uyku tutmadi be nolur yardimci olun...

Günaydın inşallah hamilesindir ama kesin bişey söyleyemeyizki kan testi yaptır özel hastanede 1 saatte kesin sonucu alırsın ben öyle yapmıştım

Canım ya inşallah hamişsindir.Azcık daha beklede test yap banda mutlaka habe ver ama :)

Canim vermez miyim hic boyle bir kanamam olmamisti sonrasi lekelenme bugun bir sey yok test yaptim az once ama bir sey cikmadi...olmadi hastaneye giderim hafta ici senin doktorun kim iyi mi adet olmazsam oraya gelirim hem de gorusmus oluruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…