Burası ne olabilir?

Fulya irem2311

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2016
395
218
33
Arkadaşlar merhaba, Kuzenim aradı iki gün önce, kendisi beş yıllık evli ve ilK çocuklarına hamile. Abla eşim il dışına konferansa gidecek, hafta sonu sende kalabilir miyim diye. Benim eşim de yurtdışında. Olur ablam dedim.dün gitmiş eşi, geldi o da..akşam neyse yemek yedik, çay içiyoz, eşini aradı işte arkadaşlarla oturuyorum falan demiş.nerde kalacaksın demiş, bakacam demiş.sonra gece yarısına doğru görüntülü aradı yanımda.böyle bir salonda diyim, koyu renk kanepeler var, perdeler siyah ve simli gibi..o konuşurken şöyle bir yandan baktım ben de.aklıma kötü bişey gelmedi. Kuzenim kapattı telefonu dedi ki, arkadaşları ayarlamış ama odayı göstermiş kocası , gezdirmiş telefonu, bi sehpanın üzerinde pembe bi şey varmış.böyle uzaktan telefon gibi.pembe kılıflı telefon gibi.ev boşmuş, arkadaşları ayarlamış.. Daha önce de aynı şehirde aynı arkadaşları yine Bi ev ayarlamıştı, onun koltukları da pembe idi.. Kuzenim ağladı, abla zaten cinsellik yasak da yanlış bişey yapıyor olabilir mi diye..sabaha kadar da doğru düzgün uyuyamadı, salonda diğer kanepede yattım ben de..sürekli eli telefonda huzursuzdu hep..teselli verdim ama soramadı da sen nerdesin, o şey nedir diye güvensizlik olmasın diye..siz olsanız ne derdiniz, ne olabilir?

Bilemeyizki görmeden belki aksesuar falandır.yada kızın şüphelendiği şeydir ama görmeden ne desek yalan olur

Bu kadar tantana ne olduğu belli olmayan küçük pembe bir cisim için mi?

Hamilelik hormonları herhalde.

Ha adamın daha önce bir vukuatı varsa şüphelenmekte haklı ama yoksa siz sakinleştirin kadını, sağlıklı düşünemiyor.

Sadece pembe cisim için değil, aynı adamlar ikisi birbirinden farklı eşyalı ve kimsenin yaşamadıgı boş ev ayarlıyor.burası bana da enteresan geldi

Üstüne giderdim tabi napicam başka açıklaması gerekiyor benim kafamdaki her soruya. Neden kendimi yiyip bitireyim ya da neden adamın ben sormadığım için yemeğine tuz serpeyim

Canım bence adam yanlış şeyde yapiorsada sen sakinlestir kuzenini.hamileymis kızcağız.ins yanlış yapmiyordur kocası.yalniz yanlış yapsa okadar evi gezdirirmiki.gezdirmez bence.o şeyde neyse kaldirirdi bence

Burnuma iyi kokular gelmedi malesef. Neden bu erkekler bu kadar skor meraklısı anlamıyorum. Cehennemde zebaniye ne hacet, dünyadaki zebaniler bunlar işte. Gül gibi karın varken..

Canım İstanbul'da günlük ev kiralanıyor belki başka şehirlerde de oluyordur ama ben ilk duyduğumda çok sasirmistim.otele göre fiyatları daha uygun ve evler bayada süslü oluyor.Kiralık evlere bakarken dikkatimi çekmişti baktım sahibinden de filan hep var ilanları.Yalnız bu evlerin çoğu kötü niyet için kullanılıyormuş.hastaneye yakın olanlari içinse genelde hastanede işi olan şehir dışından gelenler için kiralanabiliormus.boyle bir bilgim var paylasmak istedim.konferansa yakın ev mı kiraladilar acaba diye gayet iyi niyetli bir yaklaşım sergiliyorum.:)

Bende senin iyi niyetini paylaşıyorum,fakat onu ev araştırırken bende görmüştüm,küçük ama çok gözalıcı ve kullanışlı döşenmiş oluyorlar..

Bizimki de gidiyor konferansa genelde cagiran kurum ayarliyor ya da otel falan ayarlanir. Bana cok tuhaf geldi. Kuzenin kocasini bilmiyor mu ya?

Ucuza ev tuttuk dememis ama bos ev varken otele ne gerek var demis. Bir para alisverisi yok yani ortada. O bahsettigin evlerde de ne pislikler donuyor. Ucuz olsa hile kalinmaz. Zaman zaman ölen kalan oluyor. Mazallah insanin ustune suc bile kalir.

ne olduğu belli olmayan şeyden hemen aldatılmak sonucunu çıkarmak... evlilikler iyi yürüyor valla. güven sıfır.

Pembe eşyanın ne olduğu tespit edilebildi mi ? Onu öğrensek iyi olacak çünkü bende merak ettim. Sakıncası yoksa telefonla arayıp sorar mısınız lütfen, hatta KK'dan benim sorduğumu bile söyleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…