- 9 Ocak 2016
- 395
- 218
- 33
- Konu Sahibi Fulya irem2311
-
Sadece pembe cisim için değil, aynı adamlar ikisi birbirinden farklı eşyalı ve kimsenin yaşamadıgı boş ev ayarlıyor.burası bana da enteresan geldiBu kadar tantana ne olduğu belli olmayan küçük pembe bir cisim için mi?
Hamilelik hormonları herhalde.
Ha adamın daha önce bir vukuatı varsa şüphelenmekte haklı ama yoksa siz sakinleştirin kadını, sağlıklı düşünemiyor.
Otele para vermeye gerek yokmuş, ev varmış nasıl olsaNiçin otel değilde boş ev hakkaten?
Bende senin iyi niyetini paylaşıyorum,fakat onu ev araştırırken bende görmüştüm,küçük ama çok gözalıcı ve kullanışlı döşenmiş oluyorlar..Canım İstanbul'da günlük ev kiralanıyor belki başka şehirlerde de oluyordur ama ben ilk duyduğumda çok sasirmistim.otele göre fiyatları daha uygun ve evler bayada süslü oluyor.Kiralık evlere bakarken dikkatimi çekmişti baktım sahibinden de filan hep var ilanları.Yalnız bu evlerin çoğu kötü niyet için kullanılıyormuş.hastaneye yakın olanlari içinse genelde hastanede işi olan şehir dışından gelenler için kiralanabiliormus.boyle bir bilgim var paylasmak istedim.konferansa yakın ev mı kiraladilar acaba diye gayet iyi niyetli bir yaklaşım sergiliyorum.:)
Ben iyi dusunmedim ne yalan soyliyim...
Benim 5 tane bos evim olsa tanidik vasitasiyla bir kac tane adama buyrun kalin demem. O evin sahibi nasil biriymis? Kuzenin dikkat etsin bence. Eger aldatma varsa sineye cekmesin hamileyim diye.Otele para vermeye gerek yokmuş, ev varmış nasıl olsa
Ucuza ev tuttuk dememis ama bos ev varken otele ne gerek var demis. Bir para alisverisi yok yani ortada. O bahsettigin evlerde de ne pislikler donuyor. Ucuz olsa hile kalinmaz. Zaman zaman ölen kalan oluyor. Mazallah insanin ustune suc bile kalir.Canım İstanbul'da günlük ev kiralanıyor belki başka şehirlerde de oluyordur ama ben ilk duyduğumda çok sasirmistim.otele göre fiyatları daha uygun ve evler bayada süslü oluyor.Kiralık evlere bakarken dikkatimi çekmişti baktım sahibinden de filan hep var ilanları.Yalnız bu evlerin çoğu kötü niyet için kullanılıyormuş.hastaneye yakın olanlari içinse genelde hastanede işi olan şehir dışından gelenler için kiralanabiliormus.boyle bir bilgim var paylasmak istedim.konferansa yakın ev mı kiraladilar acaba diye gayet iyi niyetli bir yaklaşım sergiliyorum.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?