G gumusss Guru Kayıtlı Üye 17 Aralık 2010 227 0 316 Rize 2 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ykyy #81 güle güle kullan aldıklarını. hepsi görünmüyor ama
ykyy veee inşALLAH...(: Kayıtlı Üye 8 Eylül 2009 1.813 0 116 38 2 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ykyy #82 gulhdeinn .!.: güle güle kullan hepsini göremedim ama görebildiklerim çok güzellll bende mor hastasıyım nerelerden aldın mutfak eşyalarını sölersen çok sevinirim Genişletmek için tıkla... bikaçının fotosu gözükmüyor anlamadım ki.. canım mutfak eşyalarımın çoğunu büyük marketlerden bakıyorum oralardan alıyorum, bide limangoyu takip ediyorum.. teşekkür ederim en güzelleri sizin olsun inş
gulhdeinn .!.: güle güle kullan hepsini göremedim ama görebildiklerim çok güzellll bende mor hastasıyım nerelerden aldın mutfak eşyalarını sölersen çok sevinirim Genişletmek için tıkla... bikaçının fotosu gözükmüyor anlamadım ki.. canım mutfak eşyalarımın çoğunu büyük marketlerden bakıyorum oralardan alıyorum, bide limangoyu takip ediyorum.. teşekkür ederim en güzelleri sizin olsun inş