Buraya bakınn :(

xxxx_xxxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2012
9
0
36
Tokat
Ben adetimin bitiminden 2 gün sonra sevgilimle korunarak ilişkiye girdim. Prezervatif yırtıldı ama vajinaya değmediğini söylüyo adetim 2 gün gecikti ama adet belirtilerim var. Ayrıca hamile kalınabilmesi için yumurtlama döneminde olmanız gerekiyo diye birkaç yazı okudum. Eğer döllenmiş bi yumurta bulamazsa spermler ölürmüş. Lütfen bi şey diyin hamile olabilir miyim ( Bi kaç yere daha sordum stresten gecikmiştir dediler. Ve yumurtlama döneminde değildim zaten adet bitiminde oldu bilgilendirirseniz sevinirim..

bunun cevabını sana biz değil gebelik testi veriri canım
istersen yap birtane

istersen yap birtane

ayrıca adetten sonra ikinci gün demişsin mümkün değil gibi geliyor gebelik
ama sonralarda da olduysa bilemem

istersen yap birtane

ayrıca adetten sonra ikinci gün demişsin mümkün değil gibi geliyor gebelik
ama sonralarda da olduysa bilemem

hayır sadece adetten 2 gün sonra yaşandı zaten öle bişiyi görünce direk ayağa kalkıp sildim. Oda değmediğini söyledi ama gebeliğe dair hçbir belirti yok adet zamanım gelince göğüslerim hep acır , şu an acıyo ama adet olmadım :S

Yapacağım test bu kadar kısa zamanda ne kadar doğru sonuç verir ki :S henüz 2 gün gecikti.. Antibiyotik kullandım bu sıralar internette geciktirebileceği yazıyodu ama içim çok huzursuz yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…