• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

buraya bu konuyu açacagım aklıma gelmezdı ama sevdıgım adam benden BOSANIYOR..

kkimsee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2012
1.097
135
88
Diğer
nerden baslasam nasıl baslasam bılmıyorum...karakter olarak cok guclu oldugumu düşünürdüm.aldatsa affetmem ayrılsa gerı dönmem dıyordum..bekara karısını bosamak kolaymıs cıdden..sımdı gıttı..nefes alamıyorum..ev sessız heryer sessız..ve hala cok sevıyorum onu..kacarak evlendık ailem kızgındı kırgındı.annem esıme hıc ısınamadı.hep huzursuz oldum aralarında..ama esım hıc bır saygısızlık yapmadı.zaten bu yüzden bu ayrılıga ıcım daha cok acıyor..o iyi bır adamdı..bana bırkere bıle sesını yukseltmedı.hıc bagırarak tartısmadık..ayaklarımı öperdı ellerımı..yataga gırınce sımsıkı sarılırdı bana.iş ıcın sehır dısına cıksa görüntülü arama yapar görmeden edemezdı..ama gıttı..bireysel hayatlarımız kalmamıs..öyle söyledı..baska bırı mı var dedım yok olmıycakta evlenmem ben artık dedı..evlılık agır gelmıs yıpranmısız..bana hakettıklerımı veremezmıs.hata ondaymış..bendede hata vardı belkı ama dıyorum ya hıc söylemedı veya anlamadım..daha 2 yıl olmadı ve o vazgectı benden..sevmıyorum demıyor..bunalmıs herseyden..vazgecme dedım herzaman yanındayım para pul ıstemıyorum evlılıgımıze sahıp cıkalım..cocuk ıstıyordu 2 aya kadar sımdı ne benı ıstıyor nede benle evlı kalmayı..yataklarımızı ayırmadı hatta gece uykusunda sıcrar hep korkar.bana sokuluyor yıne sarılıyor kokluyor sonra sabah yüzüme bakmıyor..degıstı..onun merhametını severdım ıyı kalbını..şimdi yabancı gıbı..ne yapıcam bılmıyorum..psikologa gıdelım dedım kabul etmedı..barısırsak daha cok yıpranırız.bana daha cok baglanırsın dıyor..söyleyın nasıl gecıcek bu acı..10 yılımı verdım ılk askım..2sene olmadı evlenelı..10 yılın 7 senesını onu platonık sevdım.sonra askerdeydı bana gerı döndü ben okuyordum ozaman..okulu bıraktım evlendık..yanlıs bır zamandı yanlıs kosullardı..ama sevdım..demekkı o sevmemıs..sevse vazgecermıydı..gıdermıydı..2 gun once ayrı ev tuttu kendıne..ben hala bır umut belkı yanlız kalınca pısman olur dıye beklıyorum..ama nasıl pişman olucak nasıl..dua edıyorum sureklı..unut gıtsın dıyeceksınız bılıyorum..keske olsa bır sabah uyansam ve bunlar yasanmamıs olsam.keske cocuk kalsaydım keske gonlumde bu sevgı olmasaydı..ıcım acıyor..kanıyorum..onsuz uyandıgım hersabah kabus gıbı..yanımda yok kokusu yok o yok..caresızım...

Çok üzücü bir durum :14:
Belki gerçekten yıprandınız ama sen farketmedin. Belki dediğin gibi yanlış zamanda evlenmenizin sonuçları bunlar... Sonuçta aile rızası almadan ve okulunu bırakarak evlenmişsiniz. Yanlış zaman olduğunun farkındasın sen de :10:
Ama ne olursa olsun bir yuva kurulmuş, bu yuvanın devamlılığını sağlamak ikinizin elinde.
Eşin geri döner mi hiç bir fikrim yok. Ama dönerse her şeyi enine boyuna konuşun. Ayrılmanızı gerçekten istemem. Çünkü fedakarlıklar yaşanarak yapılmış bir evlilik.
Hakkında hayırlısı olsun :31:

Canım bosver hıc uzulme baksana kararlıkı ev tutmus bıraz ayrı kalmak sıze ıyı gelecek belkı ozmn degerını anlar ne bıleyım bence bıraz ayrı kalmak ıyı gelecktır sen uzme cnnı sakın ıyıkı cocuguda hemen yapmamıssınz demekkı ılıskınız oturmamıs ben yaptım hemde ıstedım benmde evlılıgım hıc oturmadı nabcagımı bılmıyom :( suan hormanlarım bnml fecı oyun oynuyo bazen bu ccgu ck ıstym bazen de bu evlılıgın snu bellı gıbı glyo bnde fena haldeym

canım üzülmen çok normal eşin , ilk aşkın.. bazı hatalar olmuş sonucta bunları sen zaten biliyorsun tekrarlamanın manası yok.. ortada bir aile var, kendimi senin yerine koydum bir an ben olsam ne yapardım diye, sanırım ben bir psikoloğa giderdim öncelikle.. sen olmadan siz olamazsınız zaten.. önce kendini toparla, ve zamana bırak biraz.. hayat yormuş belli ki. herkes an gelir çıkmaza girer, boşananlar tekrar evleniyor hersey bitmiş değil.. belki yalnız kalsa hatasını anlayacak.. 3. bir kişi olmadıgına eminsen zaman ver eşine.. sözlerim sana gereksiz umut vermesin sadece neden olmasın diyorum.. bekle ve yaşa.. bu arada sende yardım al,toparlan.. Rabbim yardımcınız olsun canım..

Annemle aralarında kaldım demişsin, baya bir problem yaşandığını çıkarıyorum bundan.
Sanırım bardak taştı eşiniz doldu, biraz uzaklaşmaya ihtiyacı var.
ev tutması falan büyük adımlar, bazı insanlar sabrı taştı mı çeker gider ama siz bu kadar severken, aranızdaki sevgi bu kadar yoğunken sevginize yazık eder.
Biraz zaman verin, gerekiyorsa araya ikinizinde saydığı bir büyüğünüzü koyun.
Kaybetmek istemiyorsanız elinizden gelen herşeyi yapın.
Soruna dair biraz daha detay verseydiniz daha fazla yardımcı olmaya çalışırdık.

Şimdi başka bir arkadaşın konusuna yazmışsınız, eşim evlilikten sıkıldı diye gitti demişsiniz.
Bu başka bir durum ..
evlilik bana göre değil, sıkıldım diye gittiyse yukarıda bahsettiğiniz kadar güçlü bir sevgi yokmuş eşinizde demek ki..

Son düzenleme:
Bence ailesine haber verin bir anda ne oldu da boyle patladi
Cok mu siktnz . Biranda verilecek bi karar degil konusmayi teklif edin sakince konusun
Kafasinda cok zamandir kuruyormus gibi geldi bana nedense baska birisinin olma olasiligi yuksek ins yaniliyorumdur yoksa bu cesareti gosteremiyo erkekler

Canım çok kötü bi durum hakkaten :14:
Sevdiğin insan bi anda karşına geçip sıkıldım boşanalım diyebiliyor
Ya ben eşine çok kızgınım şuan
Evlilikten sıkılmış,bunalmış...çocuk oyuncağı mı bu :26:
Biz de o zaman her bunaldığımızda ayrılalım
Off bayan olmak ne zor ya :31:
Senden sonra biri olmayacak lafları da yalan
Olacak tabi ki de ,hatta belki senin de olacak
Hayatın kanunu bu,yalnızlık Allah'a mahsus
Ama böyle mi olmalıydı ya
Ayrı ev bile tutmuş acelesi neyse
Çok seviyorsun,canın acıyor ama canım değmez :43:
Bu adam senden çoktan vazgeçmiş görünüyor ...

Hiç bağırarak tartışmadık demişsiniz ... Size sesini hiç yükseltmemiş ... Elinizi ayağınızı öpermiş ... Bu adam nasıl biranda sıkıldım diyip gidebiliyor o zaman ?... Sizin görmek istemediğiniz sorunlarınız mı vardı acaba ....

canım çook üzüldüm durumuna bende 2 sene olmadı daha evleneli çokşükür iyi gidiyor şimdilik şimdilik diyorum çünkü seninkide benimki gibiymiş bensiz duramaz ama birgün oda böle dermi dünya ne garip sana tavsiyem iyice araştır başka biri var gibi geldi bana.birde bolca dua et kalpleri yönlendiren allahtır sana özelden bir dua yazarım istersen tabi.sevgi için yada netten araştır kendin

seni üzmek istemem ama eşin bence seni sevmemiş sevmeye çalışmış ama başaramadığını anladığı gün bırakmış ....
7 yıl onu beklemen (askerlik döneminin boşluğuyla) onu sana itmiş iyi kalbin sevmen beklemen ama demek ki kendi başaramadı seni sevmeyi çünkü seven insan kestirp atamaz burda ne hikayeler duyuyoruz içimizden bu kadarınada pesdiyoruz ama insanlar bunları aşabiliyo çünkü sevgi denilen şey böyle bişey ...benim aklıma bu geldi umarım yanılmışımdır daha çok bağalnırsın bana demiş demek ki kendi yapamıyo belkide ilgisi başkasına kaymadan çoluk çocuk olmadan bağları koparmak istedi hakkınızda hayırlısı olsun...

son zamanlarda bu erkeklerin evliliği yürütemiyorum sıkıldım deyip gitmeleri moda oldu galiba ne kadar garip.....

çok üzüldüm sizin adınıza insanın değer verdiği onun için herşeyini feda ettiği kişinin çekip gitmesi çok zor bir durum..
belki eşinizin zamana ve bir süre ayrı kalmaya ihtiyacı var, biraz bekleyin belki herşey değişir ailesine anlatın durumu belki konuşurlar eskiye dönersiniz...

Şimdi eşiniz kendine göre bir kara vermiş peki sonrasını hiç konuştu mu sizinle? Yani tamam kendine ev tuttu ve gitti diyelim siz napacaksınız? Ailenizle mi yaşayacaksınız ya da çalışıyor musunuz? Ben en çok barışırsak bana daha çok bağlanırsın sözüne takıldım.Bu sözden birden çok anlam çıkarılabilir bir kere karısına ayaklarını öpecek kadar düşkün adam niye karısının kendine bağlanmasından korksun ki? Canım eminim senin için zor olacak ama bence bırak eşin şu an istediğini yapsın eminim nir süre sonra pişman olup dönecektir erkekler çocuk gibi ama döndüğünde affetmek büyük bir hata olur.Evlilik bu oyuncak değil.

çok üzüldüm öncelikle allah yardım etsin...
ama anlattığınız özelliklerdeki bi adamın gitmesi hiç normal değil...
başka bişey var sanırım bunun altında...

bu kadar iyi anlaşıyorken ve bu kadar çok seven bir erkek aniden neden giderki:26:erkekler kolay kolay düzenlerini bozmazlar canım başka kadın da yok diyorsun gerçekten çok şaşırdım ama zor bir durum biraz bekle eşinin üstüne düşme seni gerçekten seviyorsa pişman olup döner zaten:31:sen güçlü olmaya çalış ve bol bol dua et

Sabırlı olun demekten başka çare yok, kendinize yeni bir hayat kurun...
Okula dönebilirsiniz belki yeniden, işe girin, oyalayın kendinizi...

kızı kaçırarak evlene erkeklerin sorumluluk duygusu yok, kendine saygısı ol,mayan adam kadına ne verebilir ki acıdan başka, aşkın adınıda kirletiyorlar işleri kolaylaştırmak için, işin zor daha henüz kendini bulamamış adamı, adamdan saymak

canım çok üzüldüm ama ne yazık ki erkekler böğle bende sewgilim için ailemi karşıma aldım çok fazla fedakrlk yptm ama o beni terketti bence senin eşinde bnm sewgilim gibi sadce seni sewdiğini sandı ama yapamadı zor bi durum ama takmıo gibi görün inan pişman olcaktır:43:

Çok üzüldüm.. RABBİM yardımcınız olsun canm sabırdan başka çaren yok. Çok bunalmış anlaşılan..

Ama gercekten sizi çok seviyorsa merak etmeyin bir kaç aya kalmaz döner size ;)

Ama döndüğünde son kez kabul ettiğini bir daha olursa yanında olmayacağını belirt ki ona kaybetme korkusu yaşat ki bir daha aynı hataya düşmesin :31:

Son düzenleme:
Back
X