nerden baslasam nasıl baslasam bılmıyorum...karakter olarak cok guclu oldugumu düşünürdüm.aldatsa affetmem ayrılsa gerı dönmem dıyordum..bekara karısını bosamak kolaymıs cıdden..sımdı gıttı..nefes alamıyorum..ev sessız heryer sessız..ve hala cok sevıyorum onu..kacarak evlendık ailem kızgındı kırgındı.annem esıme hıc ısınamadı.hep huzursuz oldum aralarında..ama esım hıc bır saygısızlık yapmadı.zaten bu yüzden bu ayrılıga ıcım daha cok acıyor..o iyi bır adamdı..bana bırkere bıle sesını yukseltmedı.hıc bagırarak tartısmadık..ayaklarımı öperdı ellerımı..yataga gırınce sımsıkı sarılırdı bana.iş ıcın sehır dısına cıksa görüntülü arama yapar görmeden edemezdı..ama gıttı..bireysel hayatlarımız kalmamıs..öyle söyledı..baska bırı mı var dedım yok olmıycakta evlenmem ben artık dedı..evlılık agır gelmıs yıpranmısız..bana hakettıklerımı veremezmıs.hata ondaymış..bendede hata vardı belkı ama dıyorum ya hıc söylemedı veya anlamadım..daha 2 yıl olmadı ve o vazgectı benden..sevmıyorum demıyor..bunalmıs herseyden..vazgecme dedım herzaman yanındayım para pul ıstemıyorum evlılıgımıze sahıp cıkalım..cocuk ıstıyordu 2 aya kadar sımdı ne benı ıstıyor nede benle evlı kalmayı..yataklarımızı ayırmadı hatta gece uykusunda sıcrar hep korkar.bana sokuluyor yıne sarılıyor kokluyor sonra sabah yüzüme bakmıyor..degıstı..onun merhametını severdım ıyı kalbını..şimdi yabancı gıbı..ne yapıcam bılmıyorum..psikologa gıdelım dedım kabul etmedı..barısırsak daha cok yıpranırız.bana daha cok baglanırsın dıyor..söyleyın nasıl gecıcek bu acı..10 yılımı verdım ılk askım..2sene olmadı evlenelı..10 yılın 7 senesını onu platonık sevdım.sonra askerdeydı bana gerı döndü ben okuyordum ozaman..okulu bıraktım evlendık..yanlıs bır zamandı yanlıs kosullardı..ama sevdım..demekkı o sevmemıs..sevse vazgecermıydı..gıdermıydı..2 gun once ayrı ev tuttu kendıne..ben hala bır umut belkı yanlız kalınca pısman olur dıye beklıyorum..ama nasıl pişman olucak nasıl..dua edıyorum sureklı..unut gıtsın dıyeceksınız bılıyorum..keske olsa bır sabah uyansam ve bunlar yasanmamıs olsam.keske cocuk kalsaydım keske gonlumde bu sevgı olmasaydı..ıcım acıyor..kanıyorum..onsuz uyandıgım hersabah kabus gıbı..yanımda yok kokusu yok o yok..caresızım...