buraya evlenmemıyorum dıye yazıp sımdı mutlu olan varmı??

• Konu Sahibi Konu Sahibi mav
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evlilik kotu diyenlere aldanmayin.Iyi bir es adayi bulundukdan sonra, bekar halime gore cennet sayilir.Insan daha guclu ve umutlu oluoyor gelecek icin.Iyi birini buldukdan ve ne istedigini bildikden sonra, mutlu olmamak icin bir neden yok.Gunumuzun stresli hayatini dusunursek, bize yardim ve destegini birakmayan bir es bulunmaz nimet olur.Bekarlik sultanlik degil, asil sultanlik evlilik. Gecen turkiyeye gelmis Megan fox bile " hayatimda yaptigim en iyi sey evlilik" demis.O ki bir dunya stari ve herseyin sahibi iken evliligi savunuyor.Burda evlilik aleyhinde gorus bildirenleri de anliyorum.Bizlerde cok fazla toplumsal dayatma var.Evlilikle cogu kotulukden korunmus oluyor insan.Saglikli bir iliskisi varsa evlilik kadini da erkegi de maddi manevi guclendiriyor.Yasim gecdi diye dusunmeyin, her insanin kismeti onu bekliyor, nerde, ne zaman, kimle bilemeyiz biz.Evliligi siddetle oneriyorum, butun bekarlara.Iyi es adayi bulun, gorun dunyaniz nasil degisyor.Yanlizlik insanlara gore bisey degil.Bol kismetler kizlar.

Daha önceki konularda bunu yazıp evlenen var mı bilmiyorum; ama inşaallah siz, hakkınızda çok hayırlı bir eşle çok mutlu ve huzurlu olacağınız,
güzel ve sağlıklı bebişlerinizin olduğu bir yuva kurarsınız en yakın zamanda..

bazı kızlar evliliği hayatın anlamı yapıyorlar.bunalıma giriyorlar ben ona karşıyım yani.bekarlıkta evlilikte cennet değil sonuçta. yalnızlık kötü. yorumlarımın sadece başını okuyup onun üzerine yorum yapmayın lütfen. hepsini okuyun bir zahmet

Evlilik tabikide iyi yada kötü yanları olan birşey sonuçta hayatı paylaşıyorsunuz biriyle artı ve eksileri var ama konu sahibi arkadaşımı anlıyorum ben bir yaşa gelince arkadaşlar eş dost çevre size evlilik baskısı yapıyolar bende yaşıyorum aynı şeyleri .Herkes ne zaman evleniceksin ?deyince insan ister istemez kendini sorguluyor neden diyor kendi kendine ben evlenemiyorum benim kısmetim çıkmıyor ,benim ilişkilerim evlenmeye gitmiyor ?bende mi bir sorun var diyor insan bu soruları kendine soruyor bide okul mokul iş güç derken yaş gelip geçiyor yaş geçtikçe daha iyisi olsun istiyorsun seçici oluyorsun sonra sonuç evde kalıyorsun yani allah herkesin hayırlısını versin .

evet derdım koca bunda bı sorun yok evlenmeyı ıstıyorum namusumla bu cokmu komık

Bak ne demek istediğimi Türkçe olarak bir daha yazayım. Bir kadının ana amacı evlenmek olmamalı, tabiki evlilik güzel birşey sevmek, sevilmek, bir evladının olması. Ama ne diyorum evlilik her yaşta olur daha 28 yaşında bunu dert edersen, allah korusun kısmet 40 da çıkarsa aradaki 12 yılı hayatı kendine zehir ederek mi geçireceksin ? Yada hiç evlenmedin (bu da ihtimal dahilinde) o zaman tüm ömür hebamı olacak. Evet evlenmek güzel birşey ama şu hayatada insan bir kere geliyor. Yaşadığı hayattan zevk almalı.

haklsınız, amacınız çocuk değilde, koca ise panik yapmaya gerek yok çünkü evlilik her yaşta olur dedim anlayamadılar, o yüzden saplantı yapan kızlar muhtemel sizi de anlamayacak. Koca 40 da da gelir, 50 de de ya çocuk ?

Ya birde evde kalmak ne demek ya, siz bu lafı kendinize yakıştırırsanız herkes yakıştırır yok böyle birşey o eskidendi. İşime gelirse evlenirim, işime gelmezse evlenmem deyin kapatın karşının ağzını.

Son düzenleme:
arkadaşım ben varım. Buraya yazmadım sanırım ama şu an evli olduğum ilişkimde ne sıkıntılar göze aldım ne zorluklar aştım bir bilsen. Çünkü eşim evliydi ve ben bunu sonradan öğrenmiştim. Ayrılamadık ama nası zor günler geçirdim. İnan bana Allah sevenin gerçekten yürekten inananı yalnız bırakmıyor. O benim yanımda hep durdu ve beni ne aileme ne çevreme mahcup etmedi. Alnımın akıyla evimden telli duvaklı gelin olarak çıktım.

Şunu demek istiyorum. Allah'ım ben ne kısmetsizim ne şansızım dediğin zaman bazen öyle bir şey oluyor ki.. Allah yanında olsun canım kardeşim sen güzel kalbinle inan güven muradına ereceğine eminim.

Bende 27 yaşımdayım ve nerdeyse 2 aylık evliyim. Onun evliliği haziran ayında bitti. O evlilik bitene kadar 1,5 yıl bekledim inandım sabrettim ve çok zorlandım. Bizde aralık ayında evlendik. 1,5 aydır yürümüyorum uçuyorum sanki.. Akşam eşim eve geliyor hala onun karısı olduğuma inanamıyorum. Allah herkese bu güzel duyguları yaşamayı nasip etsin işallah.

Ne güzel yazmışsın...
Benim gibi bekar olup evliler tarafından anlaşılmayanlara tercüman oldun... Teşekkürler.

Ne güzel yazmışsın...
Benim gibi bekar olup evliler tarafından anlaşılmayanlara tercüman oldun... Teşekkürler.

erkeklerin kadınları,kadınların erkekleri anlamadığı bir dünyada ; bekarların da evlileri,evlilerin de bekarları anlayamacayağını düşünmüyorum ama şu var ki hem cinslerimiz de bir zamanlar bekardı geç yaşta evlenenlerde var nitekim daha iyi anlayabiliyorlar diye düşünüyorum ama erken yaşta evlenmiş olanlar hep bizim bu isteğimizi bir " dert" olarak görüyorlar....ben sevdiğim biriyle bir ömür geçirmek için kimi zaman geç kaldığımı düşünenlerdenim..onun dışında hiç bir düşüncem yok, ha belki bir çocuk özlemi...ama arkadaşımın yaşı 28 zaten...genç kız muamelesi görmesine gerek yok sanırım..

bu arada evlenemiyorum diye bir konusu olmadı" ansızın hayatına biri girmişti" bir dostum yakın zamanda evleniyor,onun adınada çok mutluyum...gereksiz kötü yorumlar ve karamsarlıklar yüzünden konusuna devam etmesede güzel bir sona imza attığı için çooookkk mutluyummm darısı hepimizin başına hayırlısıylaa

Son düzenleyen: Moderatör:
bende evlenmek istiyorum ama nedense aşık olmadıklarımdan evlilik teklifi alıyorum. bu yıl 3 kısmetim çıktı

hepsi iyiydi... aşık değilim ben,aşık olmadan dokunamıyorum

daha önce hiç aşkı tatmamış olsam o kişilerden biriyle evlenirdim heralde.aşk kadınıyım ben...

birini sevmek, ona güvenmek istiyorum. güne onunla gözlerimi açmak istiyorum

onun çocuklarınıı doğurmak istiyorum

bıunları istemek suç mu?

Allah kimseyi baba evinde koymasın

2012 bitmeden evlenelim, rüyamda gördüğüm o kişide gelsin artık

:26: duygulandım yahuuuu aminnn diyorumm

canım benim yaa bebeğimm
inşallah hayırlısı kimse ve hayırlı zamanda öneüne çıksın ve mutlu bir yuvan olsun
eniştemiz çıksın bu yıl artık karşına çeyiz hazırlıklarını yapalım falan ayy ne özendim
hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun şu hayatta kimse mutsuz ve hayırszı biriyle yuva kurmasın İNŞALLAH amin

:26: duygulandım yahuuuu aminnn diyorumm
amin canım inşallah

hepimizin mutlu bir yuvası olsun canım benim,özelden gönderdiğin güzel dilekler için tekrar teşekkür ederim

valla kız şunu mu alsm diye düşünsek,gelinlğimi seçsek

bekliyoruz işte:97:

tatlım bende ya herkes evleniyor mantığına uyunca çevremde ben yapamıyorum senin gibi zulum gibi geliyor bir deneyim dedim çıkamadım bile çocukla sevmeden yapamıyorum bende aşk kadınıyız biz iyi mi kötü mü bilemiyorum ama terside olamıyoruz rabbim hakkımızda hayırısını eylesin .

Bir arkadaşın da dediği gibi;ümitsizliğe düşmüş bekarları;yalnızlık yaşamadan erken evlenenler;yada evlenmesi muhtemel olup hayatında biri olanlar,yada evlilik düşüncesi olmasa bile hayatında biri olanlar anlamaz..Yaşı ilerleyip evlenmemiş olanlar, ve uzun bir süre yalnız olmaktan sıkılmış sonra ileri yaşta evlenmiş olanlar anlar..40 ta da evlenirsin 50 de de ..Ama gençlik evliliği bir başka bence..Bunu yaşamayınca insanın içinde ukde kalması normal..Ukde kaldı diye kendimizi asmayacağız herhalde;ama ukde işte..

Son düzenleme:
yok canım.iyisi bu...

son aldığım evlenme teklifinde çok ağlamıştım.teklif eden en iyi arkadaşımdı,artık arkadaşım bile değil

ben eşimle hem kanka hemde sevgili olmak istiyorum.olmuyor işte olmuyor...

bir tanıdığım 40 yaşşında evlendi ve 3 ayda evlerini ayırdı.sonra boşandılar zaten

insann köreliyor o yaşta,cilve yapasın gelmiyor.

çocuk istiyorum ben.aşık olduğum erkeğn çocuğunu doğurmak istiyorum

o yaştan sonra kocayı napcam zaten yalnızlığa alışıyosun.olmasada olur yani

Son düzenleme:

sen aynı bensin arkadş olarak yaklaşıyorsun hemen duygusala bağlıyorlar oysa biz biliriz on dakika görmemiz yeterli bir erkeği arkadaşımız mı olucak sevgilimiz mi olucak zoruz o yüzden evlenemiyoruz zaten aşk evliliği yaparız inşş ya aski halde ben sevmedğim birinin bana dokunmasına dayanamam .

evet maalesef...h.sonunlarını sevmiyorum bazen bu yüzden mesela..eskiye göre iyiyim ama aklıma gelmiyor da değil...bir sürü plan yapılabilirken ben tek başıma sinemaya gidiyorum avm ye gidiyorum yada evde pinekliyorum...işten çıktığımda duyduğum yemek kokuları karnımı acıktırmıyor,ben ne zaman eşime bişiyler yapabileceğim diyorum..ileri yaşta evlenmiş olmak...o kadar çok şey içinizde tükeniyor kii...şuan mesela ne düğün ne başka bişiy hiç bir olaya hevesim yok..tabiki hayırlısı ama o önceki yaşlardaki heycanım kalmadı...

:26:evet yalnızlığa alışmak...çok tehlikeli oluyor zamanla...kendine her manada yetiyorsun bir ölçüde yetmek zorundasın..

hayırlısı inşallah kızlar..bu güzel cuma gününde tüm güzel dileklerimiz gerçekleşir inşallah

Bunun çok erken olmadığı sürece yaşla pek alakası yok.30yaşında evlilliğe hazır hissetmeyen evliliği kaldırmayan var. 25 inde işi iyi kıvıran var.kişiye göre değişir. hem evlilik için de gayet iyi bir yaştasınız ee istediğinize göre de yapabilirsiniz... kısmetiniz bol olsun

helekı sıızn sevdıgınız bırı terk etmısse bırdaha asla sankı sızı sevmeyecek gıbı gelıyor.sankı onun elstırdıgı ayrıldıgı gıbı bır ınsansınız gıbı gelıor özgüvenım sıfır

her insan aynı değildir.en basiti kuaförleri,esnafları,öğretmenleri düşün. kimi çok sinirli kimi tahammüllü.işte bunun gibi karşına çıkanlarda farklı olacak kesinlikle. o kişiden sonra karşına çıkacak kişide çok farklı olacak. iyi olacak diye düşün,kötü düşünceleri at içinden.çok mutlu bir evliliğim olacak de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…