evet derdım koca bunda bı sorun yok evlenmeyı ıstıyorum namusumla bu cokmu komık
bazı kızlar evliliği hayatın anlamı yapıyorlar.bunalıma giriyorlar ben ona karşıyım yani.bekarlıkta evlilikte cennet değil sonuçta. yalnızlık kötü. yorumlarımın sadece başını okuyup onun üzerine yorum yapmayın lütfen. hepsini okuyun bir zahmet
Bir insanın koca(!) istemesi neden yadırganıyor ki.Hayat arkadaşı,yol arkadaşı istemek ,bir erkek tarafından sevilmek,korunmak(meacaz anlamda),aile kurmak istemek,herkes gibi olmak istemek neden yadırganır ki;''Evlilik cennet demek değil ''denmiş;tamam cennet değil biliyoruz,ama bekarken de cennet içinde değiliz.Bu konuda yanlızlık hissine yenilmesi neden yadırganır ki..,Bunu söyleyenler kaç yaşında;ve hayatında biri var mı onu öğrenmek isterim ..
Ben sizin yalnızca''evlilik cennet değil''dediğinize dokundum..Diğer yadırgama sözleri daha önceki bir üye içindi..Zaten kendisi cvp da yazmış ona yukarda..Evliyseniz, zaten evliler böyle düşünür;kendileri bunu aşmıştır çünkü.Siz onu yaşı ilerlemiş ama hayatının insanını hala bulamamış ve ümitsizliğe düşmüş insana sorun.Biraz empati yapılmalı..Mesele yalnızlık;insan yalnız yaşlanmak istemez..
Ne güzel yazmışsın...
Benim gibi bekar olup evliler tarafından anlaşılmayanlara tercüman oldun... Teşekkürler.
bende evlenmek istiyorum ama nedense aşık olmadıklarımdan evlilik teklifi alıyorum. bu yıl 3 kısmetim çıktı
hepsi iyiydi... aşık değilim ben,aşık olmadan dokunamıyorum
daha önce hiç aşkı tatmamış olsam o kişilerden biriyle evlenirdim heralde.aşk kadınıyım ben...
birini sevmek, ona güvenmek istiyorum. güne onunla gözlerimi açmak istiyorum
onun çocuklarınıı doğurmak istiyorum
bıunları istemek suç mu?
Allah kimseyi baba evinde koymasın
2012 bitmeden evlenelim, rüyamda gördüğüm o kişide gelsin artık
bende evlenmek istiyorum ama nedense aşık olmadıklarımdan evlilik teklifi alıyorum. bu yıl 3 kısmetim çıktı
daha önce hiç aşkı tatmamış olsam o kişilerden biriyle evlenirdim heralde.aşk kadınıyım ben...
bıunları istemek suç mu?
amin canım inşallah:26:duygulandım yahuuuu aminnn diyorumm
canım benim yaa bebeğimm
inşallah hayırlısı kimse ve hayırlı zamanda öneüne çıksın ve mutlu bir yuvan olsun
eniştemiz çıksın bu yıl artık karşına çeyiz hazırlıklarını yapalım falan ayy ne özendim
hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun şu hayatta kimse mutsuz ve hayırszı biriyle yuva kurmasın İNŞALLAH amin
bıunları istemek suç mu?
yok canım.iyisi bu...tatlım bende ya herkes evleniyor mantığına uyunca çevremde ben yapamıyorum senin gibi zulum gibi geliyor bir deneyim dedim çıkamadım bile çocukla sevmeden yapamıyorum bende aşk kadınıyız biz iyi mi kötü mü bilemiyorum ama terside olamıyoruz rabbim hakkımızda hayırısını eylesin .
Bir arkadaşın da dediği gibi;ümitsizliğe düşmüş bekarları;yalnızlık yaşamadan erken evlenenler;yada evlenmesi muhtemel olup hayatında biri olanlar,yada evlilik düşüncesi olmasa bile hayatında biri olanlar anlamaz..Yaşı ilerleyip evlenmemiş olanlar, ve uzun bir süre yalnız olmaktan sıkılmış sonra ileri yaşta evlenmiş olanlar anlar..40 ta da evlenirsin 50 de de ..Ama gençlik evliliği bir başka bence..Bunu yaşamayınca insanın içinde ukde kalması normal..Ukde kaldı diye kendimizi asmayacağız herhalde;ama ukde işte..
yok canım.iyisi bu...
son aldığım evlenme teklifinde çok ağlamıştım.teklif eden en iyi arkadaşımdı,artık arkadaşım bile değil
ben eşimle hem kanka hemde sevgili olmak istiyorum.olmuyor işte olmuyor...
bir tanıdığım 40 yaşşında evlendi ve 3 ayda evlerini ayırdı.sonra boşandılar zaten
insann köreliyor o yaşta,cilve yapasın gelmiyor.
çocuk istiyorum ben.aşık olduğum erkeğn çocuğunu doğurmak istiyorum
o yaştan sonra kocayı napcam zaten yalnızlığa alışıyosun.olmasada olur yani
Bir arkadaşın da dediği gibi;ümitsizliğe düşmüş bekarları;yalnızlık yaşamadan erken evlenenler;yada evlenmesi muhtemel olup hayatında biri olanlar,yada evlilik düşüncesi olmasa bile hayatında biri olanlar anlamaz..Yaşı ilerleyip evlenmemiş olanlar, ve uzun bir süre yalnız olmaktan sıkılmış sonra ileri yaşta evlenmiş olanlar anlar..40 ta da evlenirsin 50 de de ..Ama gençlik evliliği bir başka bence..Bunu yaşamayınca insanın içinde ukde kalması normal..Ukde kaldı diye kendimizi asmayacağız herhalde;ama ukde işte..
:26:evet yalnızlığa alışmak...çok tehlikeli oluyor zamanla...kendine her manada yetiyorsun bir ölçüde yetmek zorundasın..yok canım.iyisi bu...
son aldığım evlenme teklifinde çok ağlamıştım.teklif eden en iyi arkadaşımdı,artık arkadaşım bile değil
ben eşimle hem kanka hemde sevgili olmak istiyorum.olmuyor işte olmuyor...
bir tanıdığım 40 yaşşında evlendi ve 3 ayda evlerini ayırdı.sonra boşandılar zaten
insann köreliyor o yaşta,cilve yapasın gelmiyor.
çocuk istiyorum ben.aşık olduğum erkeğn çocuğunu doğurmak istiyorum
o yaştan sonra kocayı napcam zaten yalnızlığa alışıyosun.olmasada olur yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?