- 11 Ocak 2012
- 469
- 6
- 96
Evlilik kotu diyenlere aldanmayin.Iyi bir es adayi bulundukdan sonra, bekar halime gore cennet sayilir.Insan daha guclu ve umutlu oluoyor gelecek icin.Iyi birini buldukdan ve ne istedigini bildikden sonra, mutlu olmamak icin bir neden yok.Gunumuzun stresli hayatini dusunursek, bize yardim ve destegini birakmayan bir es bulunmaz nimet olur.Bekarlik sultanlik degil, asil sultanlik evlilik. Gecen turkiyeye gelmis Megan fox bile " hayatimda yaptigim en iyi sey evlilik" demis.O ki bir dunya stari ve herseyin sahibi iken evliligi savunuyor.Burda evlilik aleyhinde gorus bildirenleri de anliyorum.Bizlerde cok fazla toplumsal dayatma var.Evlilikle cogu kotulukden korunmus oluyor insan.Saglikli bir iliskisi varsa evlilik kadini da erkegi de maddi manevi guclendiriyor.Yasim gecdi diye dusunmeyin, her insanin kismeti onu bekliyor, nerde, ne zaman, kimle bilemeyiz biz.Evliligi siddetle oneriyorum, butun bekarlara.Iyi es adayi bulun, gorun dunyaniz nasil degisyor.Yanlizlik insanlara gore bisey degil.Bol kismetler kizlar.