buraya evlenmemıyorum dıye yazıp sımdı mutlu olan varmı??

• Konu Sahibi Konu Sahibi mav
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen aynı bensin arkadş olarak yaklaşıyorsun hemen duygusala bağlıyorlar oysa biz biliriz on dakika görmemiz yeterli bir erkeği arkadaşımız mı olucak sevgilimiz mi olucak zoruz o yüzden evlenemiyoruz zaten aşk evliliği yaparız inşş ya aski halde ben sevmedğim birinin bana dokunmasına dayanamam .
evet hemen notunu veriyorum. bunla olur bunla olmaz diye

e yaş olmuş 27, bir çok şey yaşadım gördüm.artık anlayabiliyorum.

ha beni yanıltan olmuyor mu? oluyor elbet

evet ben ne zaman bir erkeğe arkadaş olarak yaklaşsam aşık oluyorlar.artık yaklaşmıyorum

cıvık,hemen asılan insanlardan hoşlanmıyorum.erkek dediğin ağır olaacak
evet maalesef...h.sonunlarını sevmiyorum bazen bu yüzden mesela..eskiye göre iyiyim ama aklıma gelmiyor da değil...bir sürü plan yapılabilirken ben tek başıma sinemaya gidiyorum avm ye gidiyorum yada evde pinekliyorum...işten çıktığımda duyduğum yemek kokuları karnımı acıktırmıyor,ben ne zaman eşime bişiyler yapabileceğim diyorum..ileri yaşta evlenmiş olmak...o kadar çok şey içinizde tükeniyor kii...şuan mesela ne düğün ne başka bişiy hiç bir olaya hevesim yok..tabiki hayırlısı ama o önceki yaşlardaki heycanım kalmadı...

:26:evet yalnızlığa alışmak...çok tehlikeli oluyor zamanla...kendine her manada yetiyorsun bir ölçüde yetmek zorundasın..

hayırlısı inşallah kızlar..bu güzel cuma gününde tüm güzel dileklerimiz gerçekleşir inşallah:16:
bende yalnızım.hafta sonları,akşamları... bi yere gitmek istemiyorum

alıştım yalnızlığa.bu uzun yalnızlıktan sonra nasııl olacak merak ediyoruum

inşallah,Allah hepimizi iyilerle karşılaştırır
Bunun çok erken olmadığı sürece yaşla pek alakası yok.30yaşında evlilliğe hazır hissetmeyen evliliği kaldırmayan var. 25 inde işi iyi kıvıran var.kişiye göre değişir. hem evlilik için de gayet iyi bir yaştasınız :21: ee istediğinize göre de yapabilirsiniz... kısmetiniz bol olsun :52:
istemeeyle olsaydı ooo nelerim olmuştu:1: şaka bi yana inş olur
helekı sıızn sevdıgınız bırı terk etmısse bırdaha asla sankı sızı sevmeyecek gıbı gelıyor.sankı onun elstırdıgı ayrıldıgı gıbı bır ınsansınız gıbı gelıor özgüvenım sıfır

mav, lütfen yapma böyle

bende yıllar önce aldıldım.aylarca aldatmış beni adi herif

bi de gelip dürüstçe:37: itiraf etti.çok üzüldüm,çok ağladım.ama geçti.şimdi düşünüyorumda değmezmiş o gözyaşlarına

benm hala umudum varr:24:

arkadaşlara katılıyorum''o kadar çok şey içiniz de tükeniyor ki..'' ''yalnızlığa alışmak..''

Sabrım hiçbirşeye kalmadı..Eş ailesini ağırlamak;beraber davetlere gitmek,davetler yapmak,çocuk büyütmek ..Hiç sabrım kalmadı..Oysa çok önceden sabırlı biriydim..Önceki 2 yıl süren 30'umda biten evliliğimde sabır vardı yine de..Şimdi o da kalmadı..

Son düzenleme:
arkadaşlara katılıyorum''o kadar çok şey içiniz de tükeniyor ki..'' ''yalnızlığa alışmak..''

Sabrım hiçbirşeye kalmadı..Eş ailesini ağırlamak;beraber davetlere gitmek,davetler yapmak,çocuk büyütmek ..Hiç sabrım kalmadı..Oysa çok önceden sabırlı biriydim..Önceki 2 yıl süren 30'umda biten evliliğimde sabır vardı yine de..Şimdi o da kalmadı..

Ne güzel ifade etmişsin. Benim de şimdiden yok, evliyim ama eşimin ailesini ağırlamak, davetlere gitmek vs, aynen çok enerjisizim.Sonrası ne? Yok. Acaba diyorum içim mi çüürümüş, ruhum mu ölmüş. Yanındaki insanla da alakalı sanırım, enerji veren değil enerji emengillerden olunca sendeki de tükeniyor.

ya kızlar benim çalıştığım yerde yaşı 35-40 olup evlenmemiş bir sürü kadın var. insan ümitsizliğe kapılıyo.sizin çevreniz de böyle mi

ya kızlar benim çalıştığım yerde yaşı 35-40 olup evlenmemiş bir sürü kadın var. insan ümitsizliğe kapılıyo.sizin çevreniz de böyle mi

evet benimde var neden çünkü kadınlar çalşıyor para kazanıyor kendine bakıyor güzelleşiyor ee ne oluyor kimseyi beğenmiyor onu şusu yok bunun busu yok derken haliyle yaş geçiyor bu işler şans işi bence kısmet işi denk gelmiyor demek ki sevmekde zor bu devirde güvvenmekde zor bu işler çok zor.

Back
X