Buraya kadarmış lütfen benim için dua eder misiniz

Evi terk etmedim. Ailemi görme amaçlı geldim öyle kavga edip değil. Kavga burdayken oldu. Evet mesafe koyacağım haklısınız peki bir daha ararsa açayım mı

Haklısınız yanlış yaptım. demek hatasını anladı, güzel güzel konuşuyoruz sandım. O tamam konuyu kapat dediğinde konu kapanacak ya çünkü...
yoo anlamamış çunku eger anlasaydı bagırmazdı .. sanırım bu zamana kadr hep böyle olmuş o guzel guzel konusmus sizde affetmişsinz aynı sanıyor.. o guzel guzel msjlar atsın ama siz cvp vermeyin .. kararlı oldugunuzu anlasın.. gelsin bi yanınıza. öyle msjla fln mı düzelirmiş cnm

Evet aynı dediğiniz gibi oldu. Bu sefer olmayacak, olmamalı. Peki tekrar ararsa açayım mı ki

Evet aynı dediğiniz gibi oldu. Bu sefer olmayacak, olmamalı. Peki tekrar ararsa açayım mı ki
ya bakın yönlemdirmek istemiyorum benm söylememe göre hareket etmeyın sonucunda ne olur bilemem hee inş hatasını anlar duzelr ve devam eder evliliğinz ama tekrr affedip dönersenz şimdi değişen bir şey olmayacak buraya aynı konuyu açacaksınz. Eger sonucu ne olursa olsun kararlıysanz açmayın , yazmayın .. Nerede oldugunuzu biliyor .. Gelmk isteyen gelir..sizde kafanızı dinleyin..

Bir ilişkiyi her zaman az isteyen yönetir. Sesini dahi duyurma tek harf yazma. Bundan adam olmaz umut umut umut ama hep boş çıkacak.İçi boş bir kutu o adam,sen hep içinden bişey çıkcak sanıon ama içinde bişey yok..olanı sana gösterdi zaten..İşte hepsi bundan ibaret

O tamam dedikten sonra uzun uzun yazdınız ve yine aslında çabalayan bişeyleri kurtarmaya çalışan siz oldunuz o da bunu farketti hala cepte diye düşünüp bağırıp çağırmaya umursamamaya devam etti. Tek kelime konuşmayın bence anlasın artık kafasına bişeyler dank etsin

Engellesem mi onu

Engellesem mi onu

Engellemeyin, telefonu da açın bence. İnatlasmaktan başka işe yaramaz bu.

Derdinizi anlattınız zaten, sadece onu dinleyin, kısa kısa cevaplar verin.

Açıklama yapmayın, söylediklerine cevap vermeyin.

Diyeceğimi dedim, çok yorgunum. Degismedikce kararım aynı şeklinde konuşabilirsiniz.

Hakkinda hayirlisi
Ama konularindan belliydi bunun boyle olacagi

Rabbim yardımcınız olsun inşallah tartışma sebebleriniz çok önemli ciddi değilse tabi bilemiyorum son haddeye getirmeseydiniz tabi yinede en doğrusunu siz bilirsiniz hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…